Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Наука та освіта

Сторінка 14 з 23 [ 227 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 30 квітня 2014, 12:24 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
kolenval написав:
Дорослим часто притаманні узагальнення. Насправді, Дітей, які не вживають "рево" та іншу гидоту, значно більше ніж таких що марнують своє життя. А те, що Діти вимушені займатися будівництвом спортзалу, вина Дорослих.

Ну тоді люблю помилятись та порадію за таких дітей, вину дорослих багато в чому ще можна знайти якщо це справжня дитяча ініціатива - тоді ще дужче радий та дуже хотілось, щоб в них все вдалось :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 05 травня 2014, 09:46 
Офлайн

Повідомлення: 7
Прізвище, Ім’я: Олюся Козловська
Я згоджуюся з думкою інших, що нам потрібен спортзал.Адже в інших школах є гарні спортзали,тому і гімназія заслуговує на це!

Догори 
 Повідомлення Додано: 05 травня 2014, 23:09 
Офлайн

Повідомлення: 2
Прізвище, Ім’я: Наталі Наталі
Звичайно, всі гімназисти хотіли б мати великий спортзал, спортивний інвентар і відповідний майданчик.
Від першого класу мрію і я про це. Все-таки хочеться думати,що це не утопія :unknow:
Можливо,коли-небудь і дочекаємось допомоги від влади :?:
А поки чекаємо,то підтримую вищезгадані пропозиції про встановлення скриньок...хоча б в нашій гімназії.

Догори 
 Повідомлення Додано: 06 травня 2014, 09:43 
Офлайн

Повідомлення: 13
Прізвище, Ім’я: Вінтоняк Христина
Я вважаю, що ніхто, крім самих гімназистів, не зможе зрушити це питання з мертвої точки.

Догори 
 Повідомлення Додано: 06 травня 2014, 09:51 
Офлайн

Повідомлення: 6
Прізвище, Ім’я: Маргаритка Маргаритівна
На мою думку, реалізація нового спортзалу в найближчі роки просто нереальна. З сьогоднішньою владою це все тільки пусті обіцянки.Але будем надіятись на краще. І будем сподіватись що майбутні гімназисти таки побачать нами омріяний спортзал.

Догори 
 Повідомлення Додано: 06 травня 2014, 09:53 
Офлайн

Потрібно виділити певну фіксовану суму з спонсорської допомоги, яка буде йти безпосередньо на будівництво спортзалу.

Догори 
 Повідомлення Додано: 06 травня 2014, 09:58 
Офлайн

Повідомлення: 9
Прізвище, Ім’я: Вікторія Едуардівна
Вступивши до гімназії 5 років тому, я була приємно вражена рівнем знань, які були в гімназистів, але була розчарована тим, який спортзал вони мають. Але не зважаючи на це, наші вчителі фізичної культури намагаються зробити все, щоб хтось відреагував і допоміг гімназії. Зважте, гімназисти займають призові місця на змаганнях, тому хорошою подякою для вчителів і гімназистів за їхню працю міг би бути великий спортзал!

Догори 
 Повідомлення Додано: 06 травня 2014, 09:59 
Офлайн

Прізвище, Ім’я: Юрій Павлюк
Цитата:
На мою думку, скринька - не вихід. Ну так можна зібрати деяку суму грошей. але цього буде занадто мало, учні будуть кидати по 5-10 гривень, ну вчителі можливо трішки більше. Ми не зберемо у скриньці потрібної суми.
Пропоную встановити три скриньки: на вході до гімназії, на вході до управління освіти і на вході до ратуші.
idea: А щоб справи краще пішли можна ще й у Європи попросити і США :-D

А в нас,до речі,є вихідці з гімназії,які зараз за кордоном.Можливо вони би до нас прислухались)

Догори 
 Повідомлення Додано: 06 травня 2014, 10:01 
Офлайн

Але навіть коли будуть зібрані кошти, може виникнути територіальна проблема. Так як при будівництві Кафедрального Собору була забрна частиа територій гімназії, а взамін ми мали отримати сучасний спортивний майданчик...у результаті ні територій, ні майданчика. А псувати естер`єр красивої старої будівлі гімназії сучасним спортзалу теж не варіант.

Догори 
 Повідомлення Додано: 06 травня 2014, 10:03 
Офлайн

Прізвище, Ім’я: Юрій Павлюк
kristina100398 написав:
Але навіть коли будуть зібрані кошти, може виникнути територіальна проблема. Так як при будівництві Кафедрального Собору була забрна частиа територій гімназії, а взамін ми мали отримати сучасний спортивний майданчик...у результаті ні територій, ні майданчика. А псувати естер`єр красивої старої будівлі гімназії сучасним спортзалу теж не варіант.

Та чому не варіант,нам головне розвиток дітей,а не екстер'єр.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 14 з 23 [ 227 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Наука та освіта

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення