|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 30 квітня 2014, 12:24 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
kolenval написав: Дорослим часто притаманні узагальнення. Насправді, Дітей, які не вживають "рево" та іншу гидоту, значно більше ніж таких що марнують своє життя. А те, що Діти вимушені займатися будівництвом спортзалу, вина Дорослих. Ну тоді люблю помилятись та порадію за таких дітей, вину дорослих багато в чому ще можна знайти якщо це справжня дитяча ініціатива - тоді ще дужче радий та дуже хотілось, щоб в них все вдалось 
|
 |
Олюся Козловська
|
Додано: 05 травня 2014, 09:46 |
|
Прізвище, Ім’я: Олюся Козловська
|
Я згоджуюся з думкою інших, що нам потрібен спортзал.Адже в інших школах є гарні спортзали,тому і гімназія заслуговує на це!
|
|
 |
|
 |
Nlersh
|
Додано: 05 травня 2014, 23:09 |
|
Прізвище, Ім’я: Наталі Наталі
|
Звичайно, всі гімназисти хотіли б мати великий спортзал, спортивний інвентар і відповідний майданчик. Від першого класу мрію і я про це. Все-таки хочеться думати,що це не утопія Можливо,коли-небудь і дочекаємось допомоги від влади А поки чекаємо,то підтримую вищезгадані пропозиції про встановлення скриньок...хоча б в нашій гімназії.
|
|
 |
|
 |
kristina100398
|
Додано: 06 травня 2014, 09:43 |
|
Прізвище, Ім’я: Вінтоняк Христина
|
Я вважаю, що ніхто, крім самих гімназистів, не зможе зрушити це питання з мертвої точки.
|
|
 |
|
 |
Тюльпанчик
|
Додано: 06 травня 2014, 09:51 |
|
Прізвище, Ім’я: Маргаритка Маргаритівна
|
На мою думку, реалізація нового спортзалу в найближчі роки просто нереальна. З сьогоднішньою владою це все тільки пусті обіцянки.Але будем надіятись на краще. І будем сподіватись що майбутні гімназисти таки побачать нами омріяний спортзал.
|
|
 |
|
 |
kristina100398
|
Додано: 06 травня 2014, 09:53 |
|
|
Потрібно виділити певну фіксовану суму з спонсорської допомоги, яка буде йти безпосередньо на будівництво спортзалу.
|
|
 |
|
 |
Віткорія
|
Додано: 06 травня 2014, 09:58 |
|
Прізвище, Ім’я: Вікторія Едуардівна
|
Вступивши до гімназії 5 років тому, я була приємно вражена рівнем знань, які були в гімназистів, але була розчарована тим, який спортзал вони мають. Але не зважаючи на це, наші вчителі фізичної культури намагаються зробити все, щоб хтось відреагував і допоміг гімназії. Зважте, гімназисти займають призові місця на змаганнях, тому хорошою подякою для вчителів і гімназистів за їхню працю міг би бути великий спортзал!
|
|
 |
|
 |
Yurass
|
Додано: 06 травня 2014, 09:59 |
|
Прізвище, Ім’я: Юрій Павлюк
|
Цитата: На мою думку, скринька - не вихід. Ну так можна зібрати деяку суму грошей. але цього буде занадто мало, учні будуть кидати по 5-10 гривень, ну вчителі можливо трішки більше. Ми не зберемо у скриньці потрібної суми. Пропоную встановити три скриньки: на вході до гімназії, на вході до управління освіти і на вході до ратуші. idea: А щоб справи краще пішли можна ще й у Європи попросити і США  А в нас,до речі,є вихідці з гімназії,які зараз за кордоном.Можливо вони би до нас прислухались)
|
|
 |
|
 |
kristina100398
|
Додано: 06 травня 2014, 10:01 |
|
|
Але навіть коли будуть зібрані кошти, може виникнути територіальна проблема. Так як при будівництві Кафедрального Собору була забрна частиа територій гімназії, а взамін ми мали отримати сучасний спортивний майданчик...у результаті ні територій, ні майданчика. А псувати естер`єр красивої старої будівлі гімназії сучасним спортзалу теж не варіант.
|
|
 |
|
 |
Yurass
|
Додано: 06 травня 2014, 10:03 |
|
Прізвище, Ім’я: Юрій Павлюк
|
kristina100398 написав: Але навіть коли будуть зібрані кошти, може виникнути територіальна проблема. Так як при будівництві Кафедрального Собору була забрна частиа територій гімназії, а взамін ми мали отримати сучасний спортивний майданчик...у результаті ні територій, ні майданчика. А псувати естер`єр красивої старої будівлі гімназії сучасним спортзалу теж не варіант. Та чому не варіант,нам головне розвиток дітей,а не екстер'єр.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |