|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 26 липня 2012, 11:14 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: Сидит Змей Горыныч у себя в избушке, борщ рaзогревaет, водочку из холодильникa достaл, нaкрывaет нa стол, собирaется поужинaть. Вдруг стрaшный стук в дверь: - Змей, сукa, выходи, это я - Ивaн, биться с тобой буду! Змей осторожненько открывaет дверь, высовывaет голову, и вдруг ему - хрясть топором по голове! Две другие головы поворaчивaются друг к другу: "Ну не пид..ас, a? " Йшов лицар по пустелі. Довгим був його шлях. Дорогою він втратив коня, шолом і обладунки. Залишився тільки меч. Лицар був голодний, і його мучила спрага. Раптом вдалині він побачив озеро. Зібрав лицар всі свої сили, що залишилися, і пішов до води. Але біля самого озера сидів триголовий дракон. Лицар вихопив меч і з останніх сил почав битися з чудовиськом. Добу бився, другу бився. Дві голови дракона відрубав. На третю добу дракон упав без сил. Поруч впав знесилений лицар, не в змозі вже більше стояти на ногах і тримати меч. І тоді збезсилілий дракон запитав: «Лицарю, а чого ти хотів?» - «Води попити». - «Ну, то й пив би...»
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 липня 2012, 13:30 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Старший_брат написав: Йшов лицар по пустелі. Довгим був його шлях. Дорогою він втратив коня, шолом і обладунки. Залишився тільки меч. Лицар був голодний, і його мучила спрага. Раптом вдалині він побачив озеро. Зібрав лицар всі свої сили, що залишилися, і пішов до води. Але біля самого озера сидів триголовий дракон. Лицар вихопив меч і з останніх сил почав битися з чудовиськом. Добу бився, другу бився. Дві голови дракона відрубав. На третю добу дракон упав без сил. Поруч впав знесилений лицар, не в змозі вже більше стояти на ногах і тримати меч. І тоді збезсилілий дракон запитав: «Лицарю, а чого ти хотів?» - «Води попити». - «Ну, то й пив би...» дуже повчально... 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 28 липня 2012, 08:20 |
|
|
Бабуся, щоб відрізняти своїх кошенят, одного назвала Мурчиком, а другого втопила.
Приходить лікар у пологове відділення, а на одному з ліжок лежить мужик.
- Як ви сюди потрапили?
- Лікарю, ви не повірите, все розпочалося з миття посуду...
Головне в сільському туалеті - це не класти мобільник в задню кишеню.
Дуже негарна, але пафосна дівчинка просить хлопчиків у дворі називати її не Крокодил, а Lacoste.
У світі багато загадкового і незрозумілого, і чим більше я займаюся боксом, тим більше для мене стає загадкового і незрозумілого...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 серпня 2012, 22:12 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
- пришло смс от 111 (МТС): "оплатите задолженность по кредиту до такого то числа иначе телефон заблокируется" - нажал ответить и написал: "идите в жопу", отправил на 111 - приходит ответ: "услуга "идите в жопу" не предоставляется по вашему тарифному плану"
___________________ Бабулька в магазине, разглядывая стринги, заявляет в недоумении : — Вот захочешь обосраться, а некудыть…
__________________ На заборе читаю «Осторожно, во дворе злой попугай!» … понимаю что это бред… захожу… Последнее что я слышал перед обмороком это голос попугая: «Рекс, фас!»
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 02 серпня 2012, 11:43 |
|
|
Цікаво знати: -Якщо Кріштіану Роналду зламає ногу об задницю Дженіфер Лопес, то сума їхньої страхівки перевищить бюджет Анголи.
|
|
 |
|
 |
Kaminskiy
|
Додано: 02 серпня 2012, 17:32 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
Цитата: ...зламає ногу об задницю... Жорстокий ти - це ж по іншому можна використовувати 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 03 серпня 2012, 00:07 |
|
|
Kaminskiy написав: Цитата: ...зламає ногу об задницю... Жорстокий ти - це ж по іншому можна використовувати  Перепрошую, ЦЕ- дупа чи нога? 
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 03 серпня 2012, 08:49 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
У мужика дружина пішла на пляж і не повернулася. Він заявив в міліцію. Ті прийшли через тиждень. - У нас для Вас 3 новини, хороша, погана і чудова. - Давайте спочатку погану. - Ваша дружина потонула - ми її витягли з води. - А яка гарна? - Ми з неї зібрали відро здоровенних раків. - А яка чудова? - Завтра ми її знову витягнемо і запрошуємо Вас на пиво!
|
|
 |
|
 |
ygar
|
Додано: 03 серпня 2012, 08:56 |
|
Прізвище, Ім’я: Юрій Р
|
vmateychyk написав: У мужика дружина пішла на пляж і не повернулася. Він заявив в міліцію. Ті прийшли через тиждень. - У нас для Вас 3 новини, хороша, погана і чудова. - Давайте спочатку погану. - Ваша дружина потонула - ми її витягли з води. - А яка гарна? - Ми з неї зібрали відро здоровенних раків. - А яка чудова? - Завтра ми її знову витягнемо і запрошуємо Вас на пиво!  а ще краще те саме з тещею... ))
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 07 серпня 2012, 09:21 |
|
|
Романтики - це люди в яких кохання трапляється частіше ніж секс.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |