Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Наука та освіта

Сторінка 77 з 89 [ 885 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 89  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 14 лютого 2012, 13:02 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Капітан написав:
як на мене то швидше всього побічні наслідки перекладу...ну не може , той хто був на війні . хочаби один день , знати таке слово як дискомфорт, не може...нема його у лексиконі солдатів... матюки є , а такого слова нема.
мені це слово "дискомфорт" страшно "різало" око у цім матеріалі... зрештою, може у них війна інакша була... я шось таке чув, що кожен солдат мав таку штуку

Зображення

а без кави війна - не війна :eek:

а ше чув, що вони на свята любили сходитися на передовій (солдати з ворогуючих окопів) і святкувати собі свята... може власне від цього і пішло слово дискомфорт...

Догори 
 Повідомлення Додано: 15 лютого 2012, 17:22 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
exp написав:

а ше чув, що вони на свята любили сходитися на передовій (солдати з ворогуючих окопів) і святкувати собі свята... може власне від цього і пішло слово дискомфорт...

а-а.. типа потім їм якось не зручно було стрілєти оден в одного ... йо , точно , тіко вчера , як каже мій тесть , бухарили разома , а тут вже тра стрілєти... справді якось не зручно... навіть дискомфортно...... як на мене , нєфіґ було бухати на нейтральній полосі разом ... не було би дискомфорту... :pardon: :yes3:

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 лютого 2012, 15:38 
Офлайн

Повідомлення: 926
Зображення

Цитата:
Дизайнери з Коста-Рики, країни у Латинській Америці, створили готель ”Коста верде” в салоні Боїнга-727. Літак-готель розташований на висоті 17,5 м на тихоокеанському узбережжі, за 270 м від пляжу й національного парку Мануель Антоніо.
Авіалайнер 1965 року випуску курсував між Південною Африкою і Колумбією. Списали, бо налітав критичну кількість часу. Машину розібрали на сегменти і перевезли п’ятьма вантажівками на узбережжя. Встановили на спеціальному п’єдесталі.
До фюзеляжу добудували невеликий дерев’яний будинок. Тераса виходить на океан. Балкон зробили на обрізаному правому крилі. Із літака-готелю можна спуститися на землю гвинтовими східцями. Боїнг оточують сади, де живуть мавпи і лінивці.
— Це найоригінальніший готель не лише в Коста-Риці, а й у всій Латинській Америці, — каже працівник ”Коста верде”. Його власники — двоє американців, колишній лікар-стоматолог і бухгалтер. Кілька років тому друзі приїхали в Коста-Рику. Місце їм сподобалося, вирішили започаткувати бізнес.
Готель розташований біля міста Кепос. Ніч у ньому коштує $350. Із травня по листопад ціну знижують до 300. У цей період туристів мало.

Догори 
 Повідомлення Додано: 20 лютого 2012, 20:06 
Офлайн

Цитата:
Відомий італійський доктор Северино Антонорі зробив сенсаційну заяву: за його словами, він давно і успішно клонує людей. В інтерв'ю газеті Oggi Weekly доктор запевнив, що йому вдалося клонувати трьох малюків, які зараз живуть у східній Європі. Діти (два хлопчика і дівчинка) народилися і ростуть здоровими, їм зараз по дев'ять років. tsn.ua
:)

Догори 
 Повідомлення Додано: 20 лютого 2012, 21:25 
Офлайн

до теми про 70 деталей у скрипці... :)

Зображення

:-D

Догори 
 Повідомлення Додано: 20 лютого 2012, 21:48 
Офлайн

Цитата:
Вчені: Новий «малий льодовиковий період» може настати в 2014 році

Учені припускають, що новий «малий льодовиковий період» може настати у 2014 році.

Як повідомляють «Вести.ru», науковці вважають, що новий льодовиковий період триватиме не менш як 200 років.

Завідувач сектором космічних досліджень Пулковської обсерваторії Російської академії наук Хабібулло АБДУСАМАТОВ упевнений, що пік нового глобального заледеніння припаде на 2055 рік. Водночас, прихильники теорії глобального потепління вважають, що саме цього року Земля, навпаки, "скипить, як каструля, яку вчасно не прибрали з вогню".

За словами Х.АБДУСАМАТОВА, планета стала охолоджуватися, починаючи з 1990-х років. За попередні століття Земля ввібрала в себе достатньо сонячного тепла, і тепер поволі, але напевно остигає.

Зазначається, що упродовж нашої ери льодовикові періоди спостерігалися кілька разів. Прогнозоване російським ученим затяжне похолодання стане вже п`ятим "малим льодовиковим періодом" за останні дев`ять століть. Подібні кліматичні явища були зафіксовані у XIII, XV, XVII і XIX століттях.

Х.АБДУСАМАТОВ попереджає, що якщо льодовиковий період називають «малим», це зовсім не означає, що він пройде непоміченим. Як правило, кожен цикл похолодання супроводжується епідеміями, неврожаями і, як наслідок, масовими переселеннями народів, говорить учений.

у кого які будуть версії ? :?:

Догори 
 Повідомлення Додано: 20 лютого 2012, 22:07 
Офлайн

Повідомлення: 1641
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
Хтось тай вгадає. :unknow:

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 лютого 2012, 11:53 
Офлайн

Повідомлення: 1039
в Боснії(мало не в самому центрі Європи) виявили піраміди вищі за єгипетські!
Зображення
Зображення

http://u-news.org.ua/1980-piramidy-eto- ... aonov.html

а хто його зна.. мо і правда піраміди то. :coffe:

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 лютого 2012, 12:13 
Офлайн

VohaBit написав:
в Боснії(мало не в самому центрі Європи) виявили піраміди вищі за єгипетські!

а шо в тій місцевості до тепер всі сліпі ходили :coffe:

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 лютого 2012, 16:51 
Офлайн

Цитата:
У спекотній африканській країні Марокко, де тваринам не вистачає свіжої трави, місцеві кози навчились спритно лазити по деревах у пошуках іжі. Кози вилазять на дерева арганії та об'їдають з них листя і плоди.

Зображення
:eek:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 77 з 89 [ 885 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 89  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Наука та освіта

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення