|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
ka.2
|
Додано: 16 січня 2012, 11:59 |
|
Прізвище, Ім’я: Савчук Роман
|
SPY написав: exp написав: кому нафіг, кому не нафіг  ок, маршал, фул гараж шо далі? роздрукуєте і на стіну? у вас ще 4 місяця і ювілей - два роки задро... ой цікавої гри народ із старої команди хто вже дослужився до фул-гаража задумується скільки часу (а в декого і грошей) на то пішло і головне заради чого? фсьо. Хтось переходить в ворлд оф танкс, хтось раз на гамана ще заходить  ..аж тоді починається "КАЙФ"  - ти собі без напряга на рівних мочишся і ти розумієш, що можеш зробити погоду в бою - це круто 
|
|
 |
|
 |
ka.2
|
Додано: 16 січня 2012, 12:08 |
|
Прізвище, Ім’я: Савчук Роман
|
Вчора на громі в трибюті 2 години мочив червоношкірих  - гра до 15 прапорів - спочатку забрав ГОЛД, а потім ще й фонд. За 2 години взяв 443 кри  і без напрягу  . Але це можливо тільки тоді коли в тебе нормальне желізо 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 16 січня 2012, 12:16 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
ka.2 написав: Вчора на громі в трибюті 2 години мочив червоношкірих  - гра до 15 прапорів - спочатку забрав ГОЛД, а потім ще й фонд. За 2 години взяв 443 кри  і без напрягу класний результат у мене шось на вихідних особливого настрою грати не було, так трохи постріляв, маю вже 14 000... 
|
|
 |
|
 |
ygar
|
Додано: 16 січня 2012, 18:05 |
|
Прізвище, Ім’я: Юрій Р
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 16 січня 2012, 18:30 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
в гру грають 8-річні діти, їм ніц не тра пояснювати (лиш би не матюкались  ), старшим тра писати мануали Ок, васп з смокі, можете сховати подалі, хіба що хочеться попонтуватись  твінс не б'є по своїх, бо то збиває приціл. реля б'є в кут(бік) танка, щоб збити йому приціл. Шафт сидить в засаді і не пчіхає. ізя крім того що мочить чужих, б'ючи струмом, ще може лікувати своїх знову ж таки струмом (такий собі штатний механік). Пофіг карти на яких грають 2х2... там максимум що можна зірвати це на фарбу "лесник" (50кр-100кр). Заробіток кристалів - дехто шукає голдні карти, де ось ось впаде золотий ящик із 100 відібраними ручної сборки кристалами. Дехто катається на безумии, за годину дуже реально зібрати 100 кристалів (дроп) і стільки або й більше (якщо пощастить зірвати фонд). Тільки треба щоб не тошнило пригати і літати (літаючий, танк, вам не почулось). пофіг звання (якщо поруч немає хорошого друга, лінійки і бажанням помірятись) краще мати сержантика із 5000 кристалів, ніж маршала але в гаражі тільки васп і смокі, а ну ще хантер і твінс м1 (великими званнями важко збирати кристали, тому дослужився до полковника і не мати хоча б скромного гаража (хоча б вікінг/диктатор м3 і якась пушка м3) - встидно-встидно, далі важче буде). Кач із більшими званнями класно (дуже швидко отримуєш очки і звання), але потім заходять більші звання, нарять, ділять між собою фонд, а ти сосеш, в кращому випадку, лапу. Якщо грати із своїми рангами (так, скучно, але 50% фонду зривати це не так і скучно + не качаєшся у званнях і потім не радуєш всіх своїм нубським танком, але званням полковника). Того в нас була вимога грати тільки із своїм рангом +/-3-4 ранга. будучи уо4 грав максимум до капітана. Один знайомий із жінкою грали до 15 годин - міняли один одного на полігоні. в результаті фонд в районі 5000кристалів за один день. в них був фул гараж на званні підполковника (ну може васп і смокі лиш не були прокачані) і вони купувати вже 2 фарбу по 15 000 бо одну вже мали.
|
 |
exp
|
Додано: 16 січня 2012, 19:30 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
ygar написав: а хтось має з сильніших панів хоча б 4 найвищі краски? з моїх знайомих напевно ніхто ygar написав: у мене також таке було... 
|
|
 |
|
 |
ygar
|
Додано: 16 січня 2012, 20:54 |
|
|
Цитата: в гру грають 8-річні діти, їм ніц не тра пояснювати (лиш би не матюкались ), старшим тра писати мануали я мав на увазі для початківців... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 16 січня 2012, 21:27 |
|
 |
 |
|
|
ygar написав: <в гру грають 8-річні діти, їм ніц не тра пояснювати (лиш би не матюкались ), старшим тра писати мануали > я мав на увазі для початківців...  а тоді, це не до мене, я сам початківець, та й ще у відставці, то ехру треба писати він в нас цілий генерал 
|
 |
ygar
|
Додано: 16 січня 2012, 21:28 |
|
|
SPY написав: ygar написав: <в гру грають 8-річні діти, їм ніц не тра пояснювати (лиш би не матюкались ), старшим тра писати мануали > я мав на увазі для початківців...  а тоді, це не до мене, я сам початківець, та й ще у відставці, то ехру треба писати він в нас цілий генерал  та тут і маршал цілий вже є... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 16 січня 2012, 21:30 |
|
 |
 |
|
|
ygar написав: SPY написав: ygar написав: <в гру грають 8-річні діти, їм ніц не тра пояснювати (лиш би не матюкались ), старшим тра писати мануали > я мав на увазі для початківців...  а тоді, це не до мене, я сам початківець, та й ще у відставці, то ехру треба писати він в нас цілий генерал  та тут і маршал цілий вже є...  всьо, з такою компанією і третя світова не страшна... а я боявся 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |