Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 26 з 49 [ 483 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 49  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Танки Онлайн
 Повідомлення Додано: 16 січня 2012, 11:59 
Офлайн

Повідомлення: 32
Прізвище, Ім’я: Савчук Роман
SPY написав:
exp написав:
кому нафіг, кому не нафіг :-D

ок, маршал, фул гараж шо далі? роздрукуєте і на стіну? у вас ще 4 місяця і ювілей - два роки задро... ой цікавої гри :D
народ із старої команди хто вже дослужився до фул-гаража задумується скільки часу (а в декого і грошей) на то пішло і головне заради чого? фсьо. Хтось переходить в ворлд оф танкс, хтось раз на гамана ще заходить :)

..аж тоді починається "КАЙФ" :beach: - ти собі без напряга на рівних мочишся і ти розумієш, що можеш зробити погоду в бою - це круто 8-) :smoke:

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 січня 2012, 12:08 
Офлайн

Повідомлення: 32
Прізвище, Ім’я: Савчук Роман
Вчора на громі в трибюті 2 години мочив червоношкірих :dash: - гра до 15 прапорів - спочатку забрав ГОЛД, а потім ще й фонд. За 2 години взяв 443 кри :-D і без напрягу :beach: . Але це можливо тільки тоді коли в тебе нормальне желізо :good:

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 січня 2012, 12:16 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
ka.2 написав:
Вчора на громі в трибюті 2 години мочив червоношкірих :dash: - гра до 15 прапорів - спочатку забрав ГОЛД, а потім ще й фонд. За 2 години взяв 443 кри :-D і без напрягу :beach:
класний результат :good:

у мене шось на вихідних особливого настрою грати не було, так трохи постріляв, маю вже 14 000... :coffe:

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 січня 2012, 18:05 
Офлайн

Повідомлення: 132
Прізвище, Ім’я: Юрій Р
Всім привіт! мій нік ygar. теж люблю постріляти під настрій. зараз до лейта дойшов. а хтось має з сильніших панів хоча б 4 найвищі краски? і ще! може б створити підтему про підказки для новачків... а то я вже більше року граю а тільки лейтенант. спочатку не знав шо кристали треба збирати!!! :cry: :cry: :cry:

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 січня 2012, 18:30 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
в гру грають 8-річні діти, їм ніц не тра пояснювати (лиш би не матюкались :D ), старшим тра писати мануали :-D

Ок, васп з смокі, можете сховати подалі, хіба що хочеться попонтуватись :)
твінс не б'є по своїх, бо то збиває приціл. реля б'є в кут(бік) танка, щоб збити йому приціл. Шафт сидить в засаді і не пчіхає.
ізя крім того що мочить чужих, б'ючи струмом, ще може лікувати своїх знову ж таки струмом (такий собі штатний механік).

Пофіг карти на яких грають 2х2... там максимум що можна зірвати це на фарбу "лесник" (50кр-100кр). Заробіток кристалів - дехто шукає голдні карти, де ось ось впаде золотий ящик із 100 відібраними ручної сборки кристалами. Дехто катається на безумии, за годину дуже реально зібрати 100 кристалів (дроп) і стільки або й більше (якщо пощастить зірвати фонд). Тільки треба щоб не тошнило пригати і літати (літаючий, танк, вам не почулось). пофіг звання (якщо поруч немає хорошого друга, лінійки і бажанням помірятись) краще мати сержантика із 5000 кристалів, ніж маршала але в гаражі тільки васп і смокі, а ну ще хантер і твінс м1 (великими званнями важко збирати кристали, тому дослужився до полковника і не мати хоча б скромного гаража (хоча б вікінг/диктатор м3 і якась пушка м3) - встидно-встидно, далі важче буде).

Кач із більшими званнями класно (дуже швидко отримуєш очки і звання), але потім заходять більші звання, нарять, ділять між собою фонд, а ти сосеш, в кращому випадку, лапу. Якщо грати із своїми рангами (так, скучно, але 50% фонду зривати це не так і скучно + не качаєшся у званнях і потім не радуєш всіх своїм нубським танком, але званням полковника). Того в нас була вимога грати тільки із своїм рангом +/-3-4 ранга. будучи уо4 грав максимум до капітана.

Один знайомий із жінкою грали до 15 годин - міняли один одного на полігоні. в результаті фонд в районі 5000кристалів за один день. в них був фул гараж на званні підполковника (ну може васп і смокі лиш не були прокачані) і вони купувати вже 2 фарбу по 15 000 бо одну вже мали.

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 січня 2012, 19:30 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
ygar написав:
а хтось має з сильніших панів хоча б 4 найвищі краски?
з моїх знайомих напевно ніхто :pardon:

ygar написав:
може б створити підтему про підказки для новачків... а то я вже більше року граю а тільки лейтенант. спочатку не знав шо кристали треба збирати!!! :cry: :cry: :cry:
у мене також таке було... :secret:

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 січня 2012, 20:54 
Офлайн

Цитата:
в гру грають 8-річні діти, їм ніц не тра пояснювати (лиш би не матюкались ), старшим тра писати мануали

я мав на увазі для початківців... :hunter:

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 січня 2012, 21:27 
Офлайн

ygar написав:
<в гру грають 8-річні діти, їм ніц не тра пояснювати (лиш би не матюкались ), старшим тра писати мануали >

а тоді, це не до мене, я сам початківець, та й ще у відставці, то ехру треба писати він в нас цілий генерал :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 січня 2012, 21:28 
Офлайн

SPY написав:
ygar написав:
<в гру грають 8-річні діти, їм ніц не тра пояснювати (лиш би не матюкались ), старшим тра писати мануали >

а тоді, це не до мене, я сам початківець, та й ще у відставці, то ехру треба писати він в нас цілий генерал :)

та тут і маршал цілий вже є... :smoke: :smoke: :smoke:

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 січня 2012, 21:30 
Офлайн

ygar написав:
SPY написав:
ygar написав:

та тут і маршал цілий вже є... :smoke: :smoke: :smoke:

всьо, з такою компанією і третя світова не страшна... а я боявся :D

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 26 з 49 [ 483 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 49  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення