|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
kolobok
|
Додано: 23 листопада 2011, 22:25 |
|
Прізвище, Ім’я: Віктор
|
- Третій день не хочеться працювати. Що це має означати? - Що сьогодні середа!!!
Запис у корабельному журналі : "Сьогодні перший помічник був п"яний". Нижче, рукою першого помічника : "Сьогодні капітан був тверезий".
цікаво , а наш Капітан любить морські подорожі? а споживати алкогольні напої і співати пісні?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 листопада 2011, 23:25 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
kolobok написав: цікаво , а наш Капітан любить морські подорожі? а споживати алкогольні напої і співати пісні? відповідаю... морські подорожі ... гм.. мабуть люблю...хоча на справжньому кораблі подорожував лиш один раз...  не дивлячись на те що прожив за 300 метрів від моря 5 років... напої споживати люблю.. а на рахунок співу , то хіба у компанії таких самих глухарів як я , бо мені не ведмідь на вухо наступив , а по ньому проїхала колона тяжких Т-10... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 24 листопада 2011, 11:31 |
|
|
- Представляешь, Светк,- он запомнил ЦВЕТ... МОИХ... ГЛАЗ!!! - Если парень помнит цвет твоих глаз после первого свидания, значит, у тебя маленькие сиськи!
В детстве мы не парились, как нам одеваться - всю одежду для нас покупали родители. А сейчас смотришь детские фотографии и понимаешь, что родители тоже особо не парились, как нас одевать...
Мужик очнулся в палате. Ошалелыми глазами осматривается. Видит мед-сестру. Спрашивает: — Где я? Что со мной? — Вы в больнице..Вы попали в страшную аварию, вас буквально по частям собирали. Но вы не волнуйтесь, всё собрали, всё на месте. Даже татуировка на члене "Поля" осталась!) — Какая "Поля"?! Там было написано "Огромный привет морякам Севастополя"!!!
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 листопада 2011, 11:24 |
|
|
Операционист в банке клиенту: - Назовите серию и номер паспорта. Клиент: - Моего?! Операционист: - Ну, если сможете, назовите моего!
Женскaя логикa. Едет девушкa в aвтобусе. Нaдо передaть нa билет. Рядом стоит другaя девушкa. Кaк к ней обрaтиться - нa "ты" или нa "вы"? Рaссуждaет логически. Этот aвтобус - экспресс. Если девушкa не сошлa нa предыдущей остaновке, знaчит, онa едет в мой микрорaйон. Едет с бутылкой винa, знaчит, к мужчине. Бутылкa дорогaя, знaчит, едет к крaсивому мужчине. В нaшем микрорaйоне двое крaсивых мужчин: мой муж и мой любовник. К моему любовнику онa ехaть не может, тaк кaк я сaмa к нему еду. Знaчит, онa едет к моему мужу. У моего мужa две любовницы - Юля и Кaтя. Кaтя сейчaс в комaндировке. - Юля, передaй нa билет! Девушкa (ошеломленно): - Откудa Вы меня знaете?
Реклaмный ролик. Он создaёт слишком много шумa? Он стaл зaнимaть слишком много местa? Вы не знaете, кудa его деть? Отдaйте сынa в aрмию!
Учительницa: - нa прошлом уроке мы писaли диктaтнт. Я всем постaвилa двойки, потому что в предложении: "Крокодил Генa лежит нa гaльке" слово "гaлькa" все нaписaли с большой буквы. Один Вовочкa получил 5 потому что нaписaл это слово с мaленькой буквы. Вовочкa объясни почему ты тaк сделaл? Вовочкa встaет и говорит: - Дa я ее после крокодилa вообще зa человекa не считaю!!!
|
|
 |
|
 |
kolobok
|
Додано: 25 листопада 2011, 19:32 |
|
Прізвище, Ім’я: Віктор
|
Сорочка чоловіка - обличчя дружини! Шуба дружини - обличчя чоловіка!
------------------------------------------------
- Мойша, ти що, захворів? - Ні. - А чому таблетки ковтаєш? - Термін придатності закінчується....
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 листопада 2011, 22:08 |
|
|
Утро. Понедельник. - Глаза у тебя опухшие, красные... Ты чё - пил? - Не, бл.ть - плакал!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 29 листопада 2011, 22:05 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: - Представляешь, Светк,- он запомнил ЦВЕТ... МОИХ... ГЛАЗ!!! - Если парень помнит цвет твоих глаз после первого свидания, значит, у тебя маленькие сиськи! 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 02 грудня 2011, 11:17 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Лист до Діда Мороза. Дідусю Морозе, ти в минулий НР прийшов до нас з якоюсь п'яною дівою, вимив руки в компоті, з'їв всю їду з собачої миски, а потім з криком «А тепер в сніжки» став кидатися голубцями! Мені сподобалося... приходь ще. Володя, 6 років.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 02 грудня 2011, 21:22 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Майже за Стівеном Кінґом Побачив чоловік у антикварному магазині бронзову статуетку кішки. - Скільки ота бронза коштує? - 1000гр. кішка і 1000гр. її історія. - Та набіса мені її історія, Ви мені дайте саму кішку. - Будьласка, але за історією Ви все одно повернетеся... Поніс чоловік статуетку додому. По дорозі бачить: з усіх підворотень за ним коти. Він у паніку - тікати, коти - за ним і їх з часом все більше і більше. Чоловік вибіг на набережну і шубовсь статуетку у річку. Всі коти - за статуеткою, тай потопилися. Чоловік бігом до магазину. - А що я казав, що Ви повенетеся. Всі хто дотепер купували цю статуетку поверталися за її історією. - Та на біса мені ота історія. Скажіть, а у Вас немає, випадково, бронзового члена ПР.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 грудня 2011, 13:59 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Чоловік з дружиною, подружжя з великим стажем, флегматично дивляться порнушку. На екрані баба стягує з мужика труси. Дружина: - До речі, Вася, ти труси в прання закинув?
"Секс - лише після весілля" звучить як "Ccилка доступна тільки зареєстрованим користувачам"
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |