Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 02 серпня 2011, 18:41 
Офлайн

Повідомлення: 409
Зображення

Доказывать, что я девушка, не собираюсь. Здесь не гинекология.

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 серпня 2011, 19:04 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Тепер включаємо логіку, яка видно із старістю трансформовується в маразм...

Дівчина без сорому виставляє свої фото, є навіть обнажонка, але сфотографуватись по проханню не може (зараз будуть відмазки через принцип). Тоді відсканьте паспорт чи скажете що в нас і не паспортний стіл?!

Тоді нєкуй розказувати, що тут ображають бідну дівчинку! За свої слова відповідати не можете! Відповідно і не відповідаєте за вищезгадні матеріали, те що він геніальний (про це торочить тільки 1 людина в цілому інтернеті) - всі решта сходяться в думці, що це маразматичний нарцис, якому нема чим зайнятись... І не треба розказувати про книжку яку вивчають (на цей раз певно вже 450 університетів у галактиці) і про перейменування вулиці і нєфіг розказувати що ця тема користується попитом бо в ній 60 тисяч переглядів - це цисло є накрученим нами самими - нікому цей старий пердун не цікавий, нам більше цікаво - поржати з трембіти, ніж читати всі ті утопізми. Це як в Росії - чоловік кличе жінку і дітей до телевізора, щоб подивитись, що нового утне Жиріновський, так ми всією Коломиєю ржемо над цим генієм. Думаю висловлю думку багатьох форумчан - тому можете йому так і передати, числа не знаємо, бо календаря не маємо, куда нас цілювати - догадаєтесь ;) :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 серпня 2011, 18:09 
Офлайн

Отвечу. Нет такого политика, начиная от Горбачева и заканчивая Януковичем, нет такой звезды, начиная от Ротару и заканчивая Пугачевой, которая на захотела бы дать интерьвью одной из самых крупных газет в Европе, "Бульвару Гордона".
Михаилу Крыжановскому предложили 3 интервью, потому что после каждого редакцию захлестывали сотни звонков и тысячи эл. писем, особенно после "Кто, как и почему убил Ивасюка".
Зображення

Вместо того, чтобы оскрблять девушку, взяли бы и добились, чтобы "Интер" снял документальный филм по версии Крыжановского об убийстве Ивасюка. Другихх версий больше НЕ СУЩЕСТВУЕТ. Я вас очень прошу душа Ивасюка не успокоится, будет бродить по замле, пока не будут найдены и наказаны убийцы.

Тепрь готовится четвертое интервью - об участии Крыжановского в заговоре ЦРУ.
В США о нем будет написана в этом году книга, снят документальный фильм - есть контракт с продюссером из Голливуда.
Что касается его президентского учебника - заходите на www.worldcat.org "White House Special Handbook" - там перечислены все университеты по всему миру, где изучается этот учебник прикладной политологии. Его использует и Обама.
В отношении операции СБУ "Кремль", в ходе которой не исключалась ликвидация Ельцина, напишите запрос в СБУ в Киев - они вам ответят хотя бы частично об этом.
Зображення

Снайперская винтовка СВД и "Стечкин" - это оружие предполагалось использовать для ликвидации врага Украины Ельцина в 1992 г. Разведчик-нелегал СБУ , майор Крыжановский работал в Москве под прикрытием журналиста газеты "Ностальгия". Доступ к Ельцину должен был обеспечить один из фотографов, имеющих право на съемку президента России.Михаил Крыжановский был снайпером антитеррористической группы "Набат" и считался одним из лучших снайперов КГБ СССР.

Зображення

Зображення

Легче всего обплевывать гения. Тут на форуме год назад был задан хороший вопрос - а почему бы Крыжановскому не вернуться на Украину и не использовать свой знания и опыт здесь ? Я спрашивала Михаила Ивановича об этом - он сказал, что необходимо официальное приглашение Януковича и гарантии личной безопасности .
Зображення

Зображення

www.worldcat.org WHITE HOUSE SPECIAL HANDBOOK Mikhail Kryzhanovsky

Зображення

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 серпня 2011, 19:03 
Офлайн

Повідомлення: 5158
чергова порція лапші :secret:

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 серпня 2011, 20:30 
Офлайн

А почему вы боитесь написать письмо в СБУ и доказать, что все это "лапша" ?

Почему бы вам не зайти на Amazon.com и не заказать учебник Крыжановского ($23, paperbook) ?

Почему бы вам не позвонить в ТВ "Интер" , которому Крыжановский дал 3-хчасовое интервью по русским нелегалам ?

Почему бы вам не позвонить гл. редактору "Бульвара Гордона" ?

Михаилу Крыжановскому ничего доказывать не надо - вот , все факты на форуме, а в Интернете вообще тысячи ссылок, статей, фото, видео.
Зображення

А переписка с Хиллари Клинтон - тоже "лапша" ? В Интернете все есть.

А документальный фильм,который Украина и Россия купит - тоже "лапша" ?

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 серпня 2011, 21:42 
Офлайн

Trembita написав:
Почему бы вам

а нахрена воно нам??????????? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 серпня 2011, 22:08 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
треба почати все з початку...
так... у СШ №1 вчився Крижанівський, я його особисто не пам'ятаю, але знаю пару чоловік, що з ним вчилися...

ітого...

що нам пробує довести Trembita, те що він яскрава особистість - ок... був на шоу у Гордона - ок...

шо далі? :coffe:

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 серпня 2011, 22:28 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
А почему би мені не подзвонити, а почему би мені не написати - нах воно мені тра? Якби було треба - би зайнявся тим, але заради чого чи кого?
Ви ж відстоюєте те що він геній, будь ласка не будьте голослівними - ось і подайте запити, звернення і якщо ви наведете серйозні аргументи, я запишусь в вашу секту поклоніння гуру крижановського.
Гордону, інтеру - треба сенсації, ось вони і шукають дурників, які їм ці сенсації подають, чи ви мене хочете переконати, що інтер і гордон - джерело правди і вони ніколи не займались розповсюдженням брехні, заради рейтингу, невже ви такі наївні чи дурні?!
наступне - для чого мені заходити на амазон і купувати його книгу? Це мені треба? я маю тратити на якись брєд сумашедшого $23 - якщо наш геній і справді патріот - хай подарує для форуму десяток-другий книжок - думаю за час роботи в КГБ, СБУ, ЦРУ, ФБР - він може би собі це дозволити, навіть якщо там працював простою прибиральницею - тим паче що форум став йому рекламою, а за рекламу, за піар, як відомо - треба платити.

от якщо ви хочете прояснити що він геній - ось і докажіть це ділом, а не балаканиною - що його книжкою користується Обама - пришліть підтвердження, підписане Обамою. А так це все просто тупі побрехеньки і порції лапші на вуха.

Зокрема ось і просте питання - для чого (уявимо чисто гіпотетично) красивій дівчині, чиїми формами не можна не захоплюватись - старий пердун і списувати вже не один рік сторінки в неті, кричати - що він наш президент і йому треба присвоїти назву вулиці - це смішно, от і спробуй не сміятись з вас і вашого "генія"

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 серпня 2011, 22:34 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Trembita написав:
А почему вы боитесь написать письмо в СБУ и доказать, что все это "лапша" ?

Навряд чи отримаємо відповідь. Просто тому що там такого не знають. :o

Trembita написав:
Почему бы вам не зайти на Amazon.com и не заказать учебник Крыжановского ($23, paperbook) ?

Навряд чи хтось тут має бажання викладати за цю байду $23.
Хоча можна знайти й дешевше - за $21.28 отут: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=kryzhanovsky&x=0&y=0
Однак, навіть задурно воно не дуже потрібне. Зображення
Тим більше, що подавляюча більшість цієї писананини вже викладена тут: http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?f=7&t=637&start=0
починаючи з першого посту.

Trembita написав:
Почему бы вам не позвонить в ТВ "Интер" , которому Крыжановский дал 3-хчасовое интервью по русским нелегалам ?
Почему бы вам не позвонить гл. редактору "Бульвара Гордона" ?

Як Ви гадаєте, яку відповідь вони дадуть?!
Правильно! Таких "крижановських" у них стілько крутилось, що вони й самі нині вже не згадають!..

Trembita написав:
Михаилу Крыжановскому ничего доказывать не надо - вот , все факты на форуме, а в Интернете вообще тысячи ссылок, статей, фото, видео.
А переписка с Хиллари Клинтон - тоже "лапша" ? В Интернете все есть.

Я так думаю, що мається на увазі оця підбірка на сайті http://www.kinoteca.ru/album/373:
Зображення
Чи не так?!!
/до речі, такі папюрчики я малюю багато ліпше!..
ваші "художества" ніяк не вражають...
якісь вельми "колгоспні"..
може... той-во... зліпити вам пару-трійку коллажів Крижаговського в компаніі з Обамою, Медведєвим, марсіянами?..
лиш, поперджую, то буде дорожче, бо у мене рівень... трохи не той.../

Ги!.. І знову все той же старина "tom smith"!..

Trembita написав:
А документальный фильм,который Украина и Россия купит - тоже "лапша" ?

Чи не той саме, котрий збирались закупити Індія, Нова Зеландія, Тасманія і Домініканська Республіка?!.. Зображення

SPY написав:
А почему би мені не подзвонити...

А тому що ніхто такого йолопа не знає, не чув, і не видів!

/шановний (чи шановна?!), лишіть у спокою БорМана. з усіма просьбами і заявами звертайтесь до мене особисто. будемо вважати, що саме я - офіційний представник "Форуму Коломия".
бігме, я обов"язково постараюсь вдовольнити всі Ваші запити! Зображення/

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 серпня 2011, 22:44 
Офлайн

yanychar написав:
Тасманія і Домініканська Республіка?!.. Зображення

ти забув згадати Гондурас :)
yanychar написав:
/шановний (чи шановна?!), лишіть у спокою БорМана

насправді мене це зовсім не зачіпає. це просто демонструє рівень дописувача, який неспроможний що небудь предметного сказати, а тому переходить на особисті нападки.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 61 з 141 [ 1409 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 141  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини