|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Trembita
|
Додано: 02 серпня 2011, 18:41 |
|
|
 Доказывать, что я девушка, не собираюсь. Здесь не гинекология.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 02 серпня 2011, 19:04 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Тепер включаємо логіку, яка видно із старістю трансформовується в маразм... Дівчина без сорому виставляє свої фото, є навіть обнажонка, але сфотографуватись по проханню не може (зараз будуть відмазки через принцип). Тоді відсканьте паспорт чи скажете що в нас і не паспортний стіл?! Тоді нєкуй розказувати, що тут ображають бідну дівчинку! За свої слова відповідати не можете! Відповідно і не відповідаєте за вищезгадні матеріали, те що він геніальний (про це торочить тільки 1 людина в цілому інтернеті) - всі решта сходяться в думці, що це маразматичний нарцис, якому нема чим зайнятись... І не треба розказувати про книжку яку вивчають (на цей раз певно вже 450 університетів у галактиці) і про перейменування вулиці і нєфіг розказувати що ця тема користується попитом бо в ній 60 тисяч переглядів - це цисло є накрученим нами самими - нікому цей старий пердун не цікавий, нам більше цікаво - поржати з трембіти, ніж читати всі ті утопізми. Це як в Росії - чоловік кличе жінку і дітей до телевізора, щоб подивитись, що нового утне Жиріновський, так ми всією Коломиєю ржемо над цим генієм. Думаю висловлю думку багатьох форумчан - тому можете йому так і передати, числа не знаємо, бо календаря не маємо, куда нас цілювати - догадаєтесь 
|
 |
Trembita
|
Додано: 03 серпня 2011, 18:09 |
|
|
Отвечу. Нет такого политика, начиная от Горбачева и заканчивая Януковичем, нет такой звезды, начиная от Ротару и заканчивая Пугачевой, которая на захотела бы дать интерьвью одной из самых крупных газет в Европе, "Бульвару Гордона". Михаилу Крыжановскому предложили 3 интервью, потому что после каждого редакцию захлестывали сотни звонков и тысячи эл. писем, особенно после "Кто, как и почему убил Ивасюка".  Вместо того, чтобы оскрблять девушку, взяли бы и добились, чтобы "Интер" снял документальный филм по версии Крыжановского об убийстве Ивасюка. Другихх версий больше НЕ СУЩЕСТВУЕТ. Я вас очень прошу душа Ивасюка не успокоится, будет бродить по замле, пока не будут найдены и наказаны убийцы. Тепрь готовится четвертое интервью - об участии Крыжановского в заговоре ЦРУ. В США о нем будет написана в этом году книга, снят документальный фильм - есть контракт с продюссером из Голливуда. Что касается его президентского учебника - заходите на www.worldcat.org "White House Special Handbook" - там перечислены все университеты по всему миру, где изучается этот учебник прикладной политологии. Его использует и Обама. В отношении операции СБУ "Кремль", в ходе которой не исключалась ликвидация Ельцина, напишите запрос в СБУ в Киев - они вам ответят хотя бы частично об этом. Снайперская винтовка СВД и "Стечкин" - это оружие предполагалось использовать для ликвидации врага Украины Ельцина в 1992 г. Разведчик-нелегал СБУ , майор Крыжановский работал в Москве под прикрытием журналиста газеты "Ностальгия". Доступ к Ельцину должен был обеспечить один из фотографов, имеющих право на съемку президента России.Михаил Крыжановский был снайпером антитеррористической группы "Набат" и считался одним из лучших снайперов КГБ СССР.  Легче всего обплевывать гения. Тут на форуме год назад был задан хороший вопрос - а почему бы Крыжановскому не вернуться на Украину и не использовать свой знания и опыт здесь ? Я спрашивала Михаила Ивановича об этом - он сказал, что необходимо официальное приглашение Януковича и гарантии личной безопасности .  www.worldcat.org WHITE HOUSE SPECIAL HANDBOOK Mikhail Kryzhanovsky 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 серпня 2011, 19:03 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
чергова порція лапші 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 03 серпня 2011, 20:30 |
|
|
А почему вы боитесь написать письмо в СБУ и доказать, что все это "лапша" ? Почему бы вам не зайти на Amazon.com и не заказать учебник Крыжановского ($23, paperbook) ? Почему бы вам не позвонить в ТВ "Интер" , которому Крыжановский дал 3-хчасовое интервью по русским нелегалам ? Почему бы вам не позвонить гл. редактору "Бульвара Гордона" ? Михаилу Крыжановскому ничего доказывать не надо - вот , все факты на форуме, а в Интернете вообще тысячи ссылок, статей, фото, видео.  А переписка с Хиллари Клинтон - тоже "лапша" ? В Интернете все есть. А документальный фильм,который Украина и Россия купит - тоже "лапша" ?
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 серпня 2011, 21:42 |
|
|
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 серпня 2011, 22:08 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
треба почати все з початку... так... у СШ №1 вчився Крижанівський, я його особисто не пам'ятаю, але знаю пару чоловік, що з ним вчилися... ітого... що нам пробує довести Trembita, те що він яскрава особистість - ок... був на шоу у Гордона - ок... шо далі? 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 03 серпня 2011, 22:28 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
А почему би мені не подзвонити, а почему би мені не написати - нах воно мені тра? Якби було треба - би зайнявся тим, але заради чого чи кого? Ви ж відстоюєте те що він геній, будь ласка не будьте голослівними - ось і подайте запити, звернення і якщо ви наведете серйозні аргументи, я запишусь в вашу секту поклоніння гуру крижановського. Гордону, інтеру - треба сенсації, ось вони і шукають дурників, які їм ці сенсації подають, чи ви мене хочете переконати, що інтер і гордон - джерело правди і вони ніколи не займались розповсюдженням брехні, заради рейтингу, невже ви такі наївні чи дурні?! наступне - для чого мені заходити на амазон і купувати його книгу? Це мені треба? я маю тратити на якись брєд сумашедшого $23 - якщо наш геній і справді патріот - хай подарує для форуму десяток-другий книжок - думаю за час роботи в КГБ, СБУ, ЦРУ, ФБР - він може би собі це дозволити, навіть якщо там працював простою прибиральницею - тим паче що форум став йому рекламою, а за рекламу, за піар, як відомо - треба платити.
от якщо ви хочете прояснити що він геній - ось і докажіть це ділом, а не балаканиною - що його книжкою користується Обама - пришліть підтвердження, підписане Обамою. А так це все просто тупі побрехеньки і порції лапші на вуха.
Зокрема ось і просте питання - для чого (уявимо чисто гіпотетично) красивій дівчині, чиїми формами не можна не захоплюватись - старий пердун і списувати вже не один рік сторінки в неті, кричати - що він наш президент і йому треба присвоїти назву вулиці - це смішно, от і спробуй не сміятись з вас і вашого "генія"
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 серпня 2011, 22:34 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Trembita написав: А почему вы боитесь написать письмо в СБУ и доказать, что все это "лапша" ? Навряд чи отримаємо відповідь. Просто тому що там такого не знають. Trembita написав: Почему бы вам не зайти на Amazon.com и не заказать учебник Крыжановского ($23, paperbook) ? Навряд чи хтось тут має бажання викладати за цю байду $23. Хоча можна знайти й дешевше - за $21.28 отут: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=kryzhanovsky&x=0&y=0Однак, навіть задурно воно не дуже потрібне.  Тим більше, що подавляюча більшість цієї писананини вже викладена тут: http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?f=7&t=637&start=0починаючи з першого посту. Trembita написав: Почему бы вам не позвонить в ТВ "Интер" , которому Крыжановский дал 3-хчасовое интервью по русским нелегалам ? Почему бы вам не позвонить гл. редактору "Бульвара Гордона" ? Як Ви гадаєте, яку відповідь вони дадуть?! Правильно! Таких "крижановських" у них стілько крутилось, що вони й самі нині вже не згадають!.. Trembita написав: Михаилу Крыжановскому ничего доказывать не надо - вот , все факты на форуме, а в Интернете вообще тысячи ссылок, статей, фото, видео. А переписка с Хиллари Клинтон - тоже "лапша" ? В Интернете все есть. Я так думаю, що мається на увазі оця підбірка на сайті http://www.kinoteca.ru/album/373:  Чи не так?!! /до речі, такі папюрчики я малюю багато ліпше!.. ваші "художества" ніяк не вражають... якісь вельми "колгоспні".. може... той-во... зліпити вам пару-трійку коллажів Крижаговського в компаніі з Обамою, Медведєвим, марсіянами?.. лиш, поперджую, то буде дорожче, бо у мене рівень... трохи не той.../
Ги!.. І знову все той же старина "tom smith"!.. Trembita написав: А документальный фильм,который Украина и Россия купит - тоже "лапша" ? Чи не той саме, котрий збирались закупити Індія, Нова Зеландія, Тасманія і Домініканська Республіка?!..  SPY написав: А почему би мені не подзвонити... А тому що ніхто такого йолопа не знає, не чув, і не видів! /шановний (чи шановна?!), лишіть у спокою БорМана. з усіма просьбами і заявами звертайтесь до мене особисто. будемо вважати, що саме я - офіційний представник "Форуму Коломия". бігме, я обов"язково постараюсь вдовольнити всі Ваші запити! /
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 серпня 2011, 22:44 |
|
|
yanychar написав: Тасманія і Домініканська Республіка?!.. Зображення ти забув згадати Гондурас yanychar написав: /шановний (чи шановна?!), лишіть у спокою БорМана насправді мене це зовсім не зачіпає. це просто демонструє рівень дописувача, який неспроможний що небудь предметного сказати, а тому переходить на особисті нападки.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |