Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми

Сторінка 24 з 49 [ 482 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 49  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Чоловік vs Жінка
 Повідомлення Додано: 07 березня 2011, 19:37 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
БорМан написав:
митя грихльов написав:
Відомо й таке ,але це ігри !Іноді жінка тішиться з чоловікових невдач ,і навпаки !

мазохісти

Ну, є й інші способи!..

"МОСКВА, 7 марта. Ночной клуб «Рай», вопреки всем возражениям администрации Владимира Путина, провел вечеринку под названием «Putin Party: Хочу премьер-министра». Как отмечает ВВС, сам премьер-министр, которого ждали в гости, вечеринку не посетил."
Зображення
В правительстве РФ выясняют детали вечеринки «Putin Party»

"Пресс-службе премьера не понравилась идея устроить вечеринку под его именем. Юристы ищут способ засудить организаторов.
Инициатива клубных промоутеров озадачила премьера. Oрганизаторы мероприятия не посчитали нужным согласовать использование имени и фотографий Владимира Путина в рекламе своей вечеринки.
- Путину доложили о мероприятии, - рассказал Life News пресс-секретарь премьера Дмитрий Песков. - Он попросил юристов проанализировать, насколько использование его имени отвечает моральным и юридическим нормам."
Зображення

/до речі, в Україні ніхто з дівок не хоче прем'єр-міністра?! Азарова?../

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 07 березня 2011, 21:39 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
яничар, ти так всьо завбертаєш, що аж працівно... нашо сюда того Путіна тикати... тема про відносини чоловіків і жінок, а ти і цю хоч споганити... нашо? :acute:
буду такі речі витирати, хоч обіжайся, хоч - ні... маєш собі там політику - пирскай там... :(

Догори 
 Повідомлення Додано: 08 березня 2011, 14:12 
Офлайн

Цитата:
Жінки в Україні, серед яких багато пенсіонерок (адже живуть вони довше за чоловіків) і домогосподарок, матеріально живуть гірше за чоловіків.

Такі дані надав Київський міжнародний інститут соціології за результатами опитування 2032 респондентів.

"Нам не вистачає грошей навіть на їжу", - констатували 18,7% жінок (і 11,1% чоловіків).

"Нам вистачає грошей на їжу, але купити одяг вже важко", - зазначили 45,7% жінок (і 42,2% чоловіків).

"У нас достатньо грошей на їжу і одяг і ми можемо дещо відкласти, але цього недостатньо, щоб купувати дорогі речі (такі як телевізор чи холодильник)", - відповіли на питання про добробут 30,7% жінок (і 37,5 % чоловіків).

"Ми можемо дозволити собі купувати деякі дорогі речі (такі як телевізор чи холодильник)", - відзначили 3,9% жінок (і 7,9% чоловіків).

Можуть дозволити собі придбати все, що хочуть, 0,1% жінок (і 0,2% чоловіків). Вагалися з відповіддю 0,9% жінок (і 1,1% чоловіків).

Можна прийняти за "межу бідності" позицію "нам не вистачає грошей навіть на їжу", відповідно, за цією межею опинилися 18,7% жінок.

"Можна сказати, що в цілому кожна третя сім'я в Україні знаходиться за межею бідності, і дві третини від цього числа становлять жінки", - прокоментувала результати дослідження провідний науковий співробітник Інституту економіки та прогнозування НАНУ Юлія Галустян.

"Причому для нас характерний феномен "культурної вбогості", коли незабезпеченими виявляються освічені й висококваліфіковані працівники. Жінки вважають досить вагомим щомісячним сімейним доходом 12-18 тисяч гривень. Багато жінок самі утримують сім'ю, а 23% з них мали досвід відкриття своєї справи", - зауважила експерт.
якщо жінкам там важко, то чому живуть вони довше за чоловіків? :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 09 березня 2011, 17:04 
Офлайн

exp написав:
яничар, ти так всьо завбертаєш, що аж працівно... нашо сюда того Путіна тикати... тема про відносини чоловіків і жінок, а ти і цю хоч споганити... нашо? :acute:
буду такі речі витирати, хоч обіжайся, хоч - ні... маєш собі там політику - пирскай там... :(

Ги...
А оте вгорі Зображення - то не "політика"?!
І як, не "працівно"?.. Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 09 березня 2011, 17:45 
Офлайн

Повідомлення: 5158
exp написав:
"Нам не вистачає грошей навіть на їжу", - констатували 18,7% жінок (і 11,1% чоловіків).

чоловікам не вистачає мабуть на бухло. недопрацювали тут. нема такого питання :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 09 березня 2011, 18:59 
Офлайн

Цитата:
«Putin Party: Хочу премьер-министра»
а це має відношення до цієї теми, бо я не бачу :o :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 09 березня 2011, 19:11 
Офлайн

Повідомлення: 1268
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
Може й має !
Сексуальні стосунки між Чоловік vs Жінка на певних етапах відіграють значну роль .Садо - мазе і тут присутнє в різних формах прояву .
Взагальному всі стосунки базуються на конфлікті ,але коли сторони не усвідомлюють цього то стосунки грунтуються на стереотипах поведінки і життя втрачає свій зміст - бо ніц нового !

Догори 
 Повідомлення Додано: 09 березня 2011, 20:54 
Офлайн

exp написав:
Цитата:
«Putin Party: Хочу премьер-министра»
а це має відношення до цієї теми, бо я не бачу :o :D

Розуміється.
"Клуб "Рай" объявил, что 6 марта, в преддверие Международного женского дня, планирует провести вечеринку "Путин-party. Хочу премьера". Рекламные растяжки об этом мероприятиями появились в последние дни в некоторых местах в центре города."
/не ставлю тут посилання, аби зайвий раз не дратувати/

Якби "премьер-министра" хотів, скажімо, президент чи спікер Думи, тоді й справді це ніяк не можна було би пришпилити до відносин "Чоловік vs Жінка"!
Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 09 березня 2011, 21:31 
Офлайн

yanychar, ти дійсно не розумієш, що ця дурка до цієї теми не підходить? :?

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 березня 2011, 19:29 
Офлайн

Повідомлення: 6
Прізвище, Ім’я: Хамеліон Сергій
:friends: :o ЧОЛОВІК та ЖІНКА мають бути рівними :friends: тільки тоді в сім*ї буде злагода та порозуміння 8-) :?: хоча сам іноді ДИВУЮСЬ як ці статі між собою лагодять :drink: мені це нагадує :roll: кота та собаку.свій свого любить а чужого НІ :twisted:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 24 з 49 [ 482 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 49  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення