|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 07 березня 2011, 19:37 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
БорМан написав: митя грихльов написав: Відомо й таке ,але це ігри !Іноді жінка тішиться з чоловікових невдач ,і навпаки ! мазохісти Ну, є й інші способи!.. "МОСКВА, 7 марта. Ночной клуб «Рай», вопреки всем возражениям администрации Владимира Путина, провел вечеринку под названием «Putin Party: Хочу премьер-министра». Как отмечает ВВС, сам премьер-министр, которого ждали в гости, вечеринку не посетил." В правительстве РФ выясняют детали вечеринки «Putin Party»"Пресс-службе премьера не понравилась идея устроить вечеринку под его именем. Юристы ищут способ засудить организаторов. Инициатива клубных промоутеров озадачила премьера. Oрганизаторы мероприятия не посчитали нужным согласовать использование имени и фотографий Владимира Путина в рекламе своей вечеринки. - Путину доложили о мероприятии, - рассказал Life News пресс-секретарь премьера Дмитрий Песков. - Он попросил юристов проанализировать, насколько использование его имени отвечает моральным и юридическим нормам." /до речі, в Україні ніхто з дівок не хоче прем'єр-міністра?! Азарова?../
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 07 березня 2011, 21:39 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
яничар, ти так всьо завбертаєш, що аж працівно... нашо сюда того Путіна тикати... тема про відносини чоловіків і жінок, а ти і цю хоч споганити... нашо?  буду такі речі витирати, хоч обіжайся, хоч - ні... маєш собі там політику - пирскай там... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 березня 2011, 14:12 |
|
|
Цитата: Жінки в Україні, серед яких багато пенсіонерок (адже живуть вони довше за чоловіків) і домогосподарок, матеріально живуть гірше за чоловіків.
Такі дані надав Київський міжнародний інститут соціології за результатами опитування 2032 респондентів.
"Нам не вистачає грошей навіть на їжу", - констатували 18,7% жінок (і 11,1% чоловіків).
"Нам вистачає грошей на їжу, але купити одяг вже важко", - зазначили 45,7% жінок (і 42,2% чоловіків).
"У нас достатньо грошей на їжу і одяг і ми можемо дещо відкласти, але цього недостатньо, щоб купувати дорогі речі (такі як телевізор чи холодильник)", - відповіли на питання про добробут 30,7% жінок (і 37,5 % чоловіків).
"Ми можемо дозволити собі купувати деякі дорогі речі (такі як телевізор чи холодильник)", - відзначили 3,9% жінок (і 7,9% чоловіків).
Можуть дозволити собі придбати все, що хочуть, 0,1% жінок (і 0,2% чоловіків). Вагалися з відповіддю 0,9% жінок (і 1,1% чоловіків).
Можна прийняти за "межу бідності" позицію "нам не вистачає грошей навіть на їжу", відповідно, за цією межею опинилися 18,7% жінок.
"Можна сказати, що в цілому кожна третя сім'я в Україні знаходиться за межею бідності, і дві третини від цього числа становлять жінки", - прокоментувала результати дослідження провідний науковий співробітник Інституту економіки та прогнозування НАНУ Юлія Галустян.
"Причому для нас характерний феномен "культурної вбогості", коли незабезпеченими виявляються освічені й висококваліфіковані працівники. Жінки вважають досить вагомим щомісячним сімейним доходом 12-18 тисяч гривень. Багато жінок самі утримують сім'ю, а 23% з них мали досвід відкриття своєї справи", - зауважила експерт. якщо жінкам там важко, то чому живуть вони довше за чоловіків? 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 березня 2011, 17:04 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
exp написав: яничар, ти так всьо завбертаєш, що аж працівно... нашо сюда того Путіна тикати... тема про відносини чоловіків і жінок, а ти і цю хоч споганити... нашо?  буду такі речі витирати, хоч обіжайся, хоч - ні... маєш собі там політику - пирскай там...  Ги... А оте вгорі  - то не "політика"?! І як, не "працівно"?.. 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 09 березня 2011, 17:45 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: "Нам не вистачає грошей навіть на їжу", - констатували 18,7% жінок (і 11,1% чоловіків). чоловікам не вистачає мабуть на бухло. недопрацювали тут. нема такого питання 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 09 березня 2011, 18:59 |
|
|
Цитата: «Putin Party: Хочу премьер-министра» а це має відношення до цієї теми, бо я не бачу 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 09 березня 2011, 19:11 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Може й має ! Сексуальні стосунки між Чоловік vs Жінка на певних етапах відіграють значну роль .Садо - мазе і тут присутнє в різних формах прояву . Взагальному всі стосунки базуються на конфлікті ,але коли сторони не усвідомлюють цього то стосунки грунтуються на стереотипах поведінки і життя втрачає свій зміст - бо ніц нового !
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 березня 2011, 20:54 |
|
|
exp написав: Цитата: «Putin Party: Хочу премьер-министра» а це має відношення до цієї теми, бо я не бачу  Розуміється. "Клуб "Рай" объявил, что 6 марта, в преддверие Международного женского дня, планирует провести вечеринку "Путин-party. Хочу премьера". Рекламные растяжки об этом мероприятиями появились в последние дни в некоторых местах в центре города." /не ставлю тут посилання, аби зайвий раз не дратувати/Якби "премьер-министра" хотів, скажімо, президент чи спікер Думи, тоді й справді це ніяк не можна було би пришпилити до відносин "Чоловік vs Жінка"! 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 09 березня 2011, 21:31 |
|
|
yanychar, ти дійсно не розумієш, що ця дурка до цієї теми не підходить? 
|
|
 |
|
 |
Serj Xamelion
|
Додано: 21 березня 2011, 19:29 |
|
Прізвище, Ім’я: Хамеліон Сергій
|
_________________ Я вдячний вам за спів_працю!!!))))
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |