Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Сторінка 28 з 82 [ 815 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 82  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 05 лютого 2011, 23:40 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
    "СВАБОДУ ЛЮСЬКЄ-ТЄЛАҐРЄЙКЄ"
    або, як розводять "мєсних лохов"...

Цілий тиждень віртуальна асамблея «За права жінок похилого віку!» була в центрі уваги українських та навіть закордонних ЗМІ. Весь проект із жіночками, які нібито відстоюють права Людмили Янукович, було сфабриковано від самого початку. Та лише окремі мас-медіа змогли розгледіти в цих подіях дезінформацію.

«Ми провели експеримент, - розповідає Костянтин Усов, журналіст програми «Знак оклику» (ТВі). - У нас не було можливості замовити їм такий натовп, а з малою кількістю пікетувальників цим людям невигідно працювати - для них це копійчані прибутки. Тому довелося вигадати легенду. Це була ціла низка документів, обіцянок, "намальованих лівою рукою" медіапланів на півріччя. Я позиціонував себе як людина, яка відповідає за окремий напрямок і шукає партнерів, котрі б у свою чергу під ключ робили мітинги протягом наступних 5-ти місяців. Тобто, я їх узяв на банальній жадібності.

Ми домовилися про зустріч. З нашого боку вона документувалася на кілька камер. Одна камера знімала з вулиці, з автомобіля. Друга, прихована камера, була в людини, котра сиділа за сусіднім столиком. Крім того, я був обвішаний диктофонами, щоб окремо якісно записати звук».

Зображення
Наступного дня законспірована знімальна група ТВі за допомогою «ляльководів» організувала мітинг. На місце події Усов запросив і фотокореспондента «Телекритики», тож із цього моменту експеримент став спільною справою каналу та нашого видання.

Телевізійники вигадали віртуальну асамблею «За права жінок похилого віку!», купили все необхідне для акції: тканину й балончик із фарбою для транспарантів. «Ляльководи» привели з собою організовану колону з двох десятків бабусь і запевнили: жінки будуть скандувати все, що накаже Костянтин Усов. Також вони можуть поводитись, як завгодно, - навіть танцювати, якщо знадобиться.
Зображення
Зображення
- Я взагалі мав із собою 20 чорних масок із прорізом для очей. Планувалося, що ці жінки, коли кричатимуть гасло «Україна - не Іран! Янукович - не тиран!», виглядатимуть, як шахідки. Був навіть варіант змусити їх кричати «Аллах акбар!». Але зрештою від усіх цих ідей ми відмовилися з огляду на питання моралі й етики. /от шкода! а як би то круто виглядало, якби 20 бабусь проскандувало: "Лля іллягу іль Аллаг! Аль Магаммад рассул Аллагу!" та я би сам кипятком усцєвсі! (прим. yanychar)/
За вигаданою легендою, літнім жінкам із нереальної асамблеї наказали вимагати від президента визволити першу леді з-під домашнього арешту. Вони також скандували: «Люда, вийди в люди», «Людмила - наша сила!», «Свободу Першій леді!» та «Людмилі - чай з Обамою! Людмилі - каву з Бруні!» /ги-ги-ги! вила в зуби і в калхоз - гній на причеп кидати!...(прим. yanychar)/.
Зображення
Люда - вийди в люди! Свободу Людмилі Янукович!
Інформація про псевдоакцію розлетілася миттєво. В тому числі й за кордон. Про неї сказали в новинах «Эхо Москвы», написали на польських, німецьких, литовських, білоруських та вірменських сайтах. Та в іноземних ЗМІ немає підстав не довіряти українським, на котрі вони посилалися. Більшість посилань, до речі, - на ту ж «Українську правду». Далі пішла звичайна ланцюгова реакція.
Януковича просять не бути тираном і пустити дружину в світ
Ну який президент без першої леді?
Люда вийди в люди: Під АП відбувся мітинг на підтримку дружини Януковича
Жінки похилого віку вимагають від Януковича звільнити дружину з-під арешту

Як 20 бабусь одурили українських журналістів

Люська-куфайка! Тримай копняка в ср... Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 07 лютого 2011, 17:01 
Офлайн

Повідомлення: 5158
ура - ще одне покращення

Цитата:
В супермаркетах вводят лимит на продажу продуктов: гречка -не более 1кг. в руки, макароны - не более - 3 кг. ФОТО

Зображення

Зображення

Как и обещал Кабмин, в столичных супермаркетах действительно появилась гречка по сдержанным ценам. Однако вместе с тем появились и ограничения на продажу продуктов в одни руки.

Причем ограничения касаются не только отпуска крупы, но и макарон, растительного масла и других продуктов.

При этом продавцы часто закрывают на эти требования глаза и просят согласия покупателя продукты сверх нормы пробивать по кассе другим чеком.

фотки з котрогось із київських фуршентів

Догори 
 Повідомлення Додано: 11 лютого 2011, 20:30 
Офлайн

"Син президента Віктор Янукович не відмовився від матеріальної допомоги з бюджету у розмірі 34 тисячі гривень.
Про це свідчить його декларація за 2009 рік, надана Януковичем "Українській правді".
Так, згідно з документом, за 2009 рік він отримав 928 гривень дивідендів, 182 тисячі гривень зарплати народного депутата і 34 тисячі матеріальної допомоги від держави.
Дружина Януковича заробила 9 тисяч гривень за 2009 рік.
У власності Януковича-молодшого є квартира площею 380 квадратних метрів, а також житловий будинок площею 510 квадратних метрів.
Водночас, згідно з декларацією, син Януковича не має заощаджень."
Сину Януковича було мало зарплати, він взяв ще й допомогу

Ну-у-у-у... що тут скажеш?.. :o
Нещасне, задристане, обездолене янучА виростало в нелюдських умовах. З ранніх літ воно,бідолашно-задрипане і зачухане, страждало від голоду і тяжких нестатків. То й не дивно, що виросло заїкою і на обі задні ратиці кульгаве...
Певно, правду кажуть на Москаліяїх: "Раждьон в калхозе - паґребьон в навозе!"...

"У всякого своя доля.
І свій шлях широкий"

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 лютого 2011, 01:45 
Офлайн

"Президент Єгипту Хосні Мубарак зі своєю родиною 11 лютого покинув Каїр в невідомому напрямку, повідомив телеканал Al Arabiya, не називаючи джерела.
За інформацією агентства, президент відлетів з військової бази в передмісті Каїра".
Президент зі сім’єю втік зі столиці

Отепер ясно нащо Овочу персональний вертоліт.
Бо не вспіє добігти до аеродрому!.. Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення: Наш
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2011, 15:09 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Людмилу Янукович запретили фотографировать без разрешения

12 февраля первую леди Людмилу Янукович запретили фотографировать во время посещения Донецкого музыкально-драматического театра.

Перед началом представления журналистов потрясли новостью: отныне Людмилу Янукович нельзя фотографировать, а кроме того — запрещается к ней приближаться без специального разрешения.

К кому конкретно можно обратиться за соответствующим разрешением администрация театра не смогла уточнить.

Однако дала понять, что требование ограничить доступ исходит от охраны.

«Людмила Александровна пришла отдыхать, а не позировать, к вопросам не готовилась, причем последние фото из театра не понравились», — пояснила представительница пресс-службы муздрамы.

Как известно, до сих пор Людмила Янукович отличалась абсолютной доступностью и любезно общалась с представителями СМИ при каждом появлении на публике.

Джерело: ru.tsn.ua

Догори 
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2011, 21:54 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
та може то і добре , вона не фотогенічна.. навіть більше того.. то нафіґ її фоткати , би доставляти їй незручності.. її вже і так Бог покарав... :o

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 лютого 2011, 11:09 
Офлайн

Повідомлення: 1556
Ну тут все првильно. Якшо я йду на виставу, то це не значить, що мене тра фоткати без дозволу. Цивілізовано про інтерв"ю та фотосесію домовлятися попередньо. Крім того, є така професія - папарацці... :secret:

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 лютого 2011, 14:19 
Офлайн

Абсолютно вірно.
І ЗМІ, при нагоді, зуміють так розмалювати, що рідна мама не пізнає.
І нині кинулись заступатись за "нещасну, затуркану Люсю"...

Але, першраз, варто би й спитати!
Нащо було пхатись у політику, робити якісь заяви? Нащо було світитись?!!
Зображення тоді їй це подобалось!..
Бенефис Людмилы Янукович (2004, Донецкий Майдан)
Ледi Янукович 2010 присвячується...
Людмила Янукович,наколотые апельсины и американские валенки

Таже сиди дома, дурна бабо, дивисі талявізєр, грій ноги в "амєріканскіх валєнках" і тріскай "наколотиє апєльсіни"!..
Якого дідька пхаласі до політики?!!
Зображення Бався баніками на кухні!..
Ніхто й слова не скаже! І не згадає!
Нікому ти, дурне путо, не потрібне ні задурно, ні з доплатою!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 лютого 2011, 12:05 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
коли прямий ефір з президентом? :?:

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 лютого 2011, 12:26 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
вже у ефірі , я наслаждаюсі... :D

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 28 з 82 [ 815 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 82  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення