|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 05 лютого 2011, 23:40 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"СВАБОДУ ЛЮСЬКЄ-ТЄЛАҐРЄЙКЄ" або, як розводять "мєсних лохов"... Цілий тиждень віртуальна асамблея «За права жінок похилого віку!» була в центрі уваги українських та навіть закордонних ЗМІ. Весь проект із жіночками, які нібито відстоюють права Людмили Янукович, було сфабриковано від самого початку. Та лише окремі мас-медіа змогли розгледіти в цих подіях дезінформацію. «Ми провели експеримент, - розповідає Костянтин Усов, журналіст програми «Знак оклику» (ТВі). - У нас не було можливості замовити їм такий натовп, а з малою кількістю пікетувальників цим людям невигідно працювати - для них це копійчані прибутки. Тому довелося вигадати легенду. Це була ціла низка документів, обіцянок, "намальованих лівою рукою" медіапланів на півріччя. Я позиціонував себе як людина, яка відповідає за окремий напрямок і шукає партнерів, котрі б у свою чергу під ключ робили мітинги протягом наступних 5-ти місяців. Тобто, я їх узяв на банальній жадібності.
Ми домовилися про зустріч. З нашого боку вона документувалася на кілька камер. Одна камера знімала з вулиці, з автомобіля. Друга, прихована камера, була в людини, котра сиділа за сусіднім столиком. Крім того, я був обвішаний диктофонами, щоб окремо якісно записати звук». Наступного дня законспірована знімальна група ТВі за допомогою «ляльководів» організувала мітинг. На місце події Усов запросив і фотокореспондента «Телекритики», тож із цього моменту експеримент став спільною справою каналу та нашого видання. Телевізійники вигадали віртуальну асамблею «За права жінок похилого віку!», купили все необхідне для акції: тканину й балончик із фарбою для транспарантів. «Ляльководи» привели з собою організовану колону з двох десятків бабусь і запевнили: жінки будуть скандувати все, що накаже Костянтин Усов. Також вони можуть поводитись, як завгодно, - навіть танцювати, якщо знадобиться.  - Я взагалі мав із собою 20 чорних масок із прорізом для очей. Планувалося, що ці жінки, коли кричатимуть гасло «Україна - не Іран! Янукович - не тиран!», виглядатимуть, як шахідки. Був навіть варіант змусити їх кричати «Аллах акбар!». Але зрештою від усіх цих ідей ми відмовилися з огляду на питання моралі й етики. /от шкода! а як би то круто виглядало, якби 20 бабусь проскандувало: "Лля іллягу іль Аллаг! Аль Магаммад рассул Аллагу!" та я би сам кипятком усцєвсі! (прим. yanychar)/За вигаданою легендою, літнім жінкам із нереальної асамблеї наказали вимагати від президента визволити першу леді з-під домашнього арешту. Вони також скандували: «Люда, вийди в люди», «Людмила - наша сила!», «Свободу Першій леді!» та «Людмилі - чай з Обамою! Людмилі - каву з Бруні!» /ги-ги-ги! вила в зуби і в калхоз - гній на причеп кидати!...(прим. yanychar)/. Люда - вийди в люди! Свободу Людмилі Янукович!Інформація про псевдоакцію розлетілася миттєво. В тому числі й за кордон. Про неї сказали в новинах «Эхо Москвы», написали на польських, німецьких, литовських, білоруських та вірменських сайтах. Та в іноземних ЗМІ немає підстав не довіряти українським, на котрі вони посилалися. Більшість посилань, до речі, - на ту ж «Українську правду». Далі пішла звичайна ланцюгова реакція. Януковича просять не бути тираном і пустити дружину в світНу який президент без першої леді?Люда вийди в люди: Під АП відбувся мітинг на підтримку дружини ЯнуковичаЖінки похилого віку вимагають від Януковича звільнити дружину з-під арештуЯк 20 бабусь одурили українських журналістівЛюська-куфайка! Тримай копняка в ср... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 07 лютого 2011, 17:01 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
ура - ще одне покращення Цитата: В супермаркетах вводят лимит на продажу продуктов: гречка -не более 1кг. в руки, макароны - не более - 3 кг. ФОТО   Как и обещал Кабмин, в столичных супермаркетах действительно появилась гречка по сдержанным ценам. Однако вместе с тем появились и ограничения на продажу продуктов в одни руки. Причем ограничения касаются не только отпуска крупы, но и макарон, растительного масла и других продуктов. При этом продавцы часто закрывают на эти требования глаза и просят согласия покупателя продукты сверх нормы пробивать по кассе другим чеком. фотки з котрогось із київських фуршентів
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 лютого 2011, 20:30 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
"Син президента Віктор Янукович не відмовився від матеріальної допомоги з бюджету у розмірі 34 тисячі гривень. Про це свідчить його декларація за 2009 рік, надана Януковичем "Українській правді". Так, згідно з документом, за 2009 рік він отримав 928 гривень дивідендів, 182 тисячі гривень зарплати народного депутата і 34 тисячі матеріальної допомоги від держави. Дружина Януковича заробила 9 тисяч гривень за 2009 рік. У власності Януковича-молодшого є квартира площею 380 квадратних метрів, а також житловий будинок площею 510 квадратних метрів. Водночас, згідно з декларацією, син Януковича не має заощаджень." Сину Януковича було мало зарплати, він взяв ще й допомогуНу-у-у-у... що тут скажеш?.. Нещасне, задристане, обездолене янучА виростало в нелюдських умовах. З ранніх літ воно,бідолашно-задрипане і зачухане, страждало від голоду і тяжких нестатків. То й не дивно, що виросло заїкою і на обі задні ратиці кульгаве... Певно, правду кажуть на Москаліяїх: "Раждьон в калхозе - паґребьон в навозе!"... "У всякого своя доля. І свій шлях широкий"
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 лютого 2011, 01:45 |
|
|
"Президент Єгипту Хосні Мубарак зі своєю родиною 11 лютого покинув Каїр в невідомому напрямку, повідомив телеканал Al Arabiya, не називаючи джерела. За інформацією агентства, президент відлетів з військової бази в передмісті Каїра". Президент зі сім’єю втік зі столиціОтепер ясно нащо Овочу персональний вертоліт. Бо не вспіє добігти до аеродрому!.. 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 13 лютого 2011, 15:09 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Людмилу Янукович запретили фотографировать без разрешения
12 февраля первую леди Людмилу Янукович запретили фотографировать во время посещения Донецкого музыкально-драматического театра.
Перед началом представления журналистов потрясли новостью: отныне Людмилу Янукович нельзя фотографировать, а кроме того — запрещается к ней приближаться без специального разрешения.
К кому конкретно можно обратиться за соответствующим разрешением администрация театра не смогла уточнить.
Однако дала понять, что требование ограничить доступ исходит от охраны.
«Людмила Александровна пришла отдыхать, а не позировать, к вопросам не готовилась, причем последние фото из театра не понравились», — пояснила представительница пресс-службы муздрамы.
Как известно, до сих пор Людмила Янукович отличалась абсолютной доступностью и любезно общалась с представителями СМИ при каждом появлении на публике.
Джерело: ru.tsn.ua
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 лютого 2011, 21:54 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
та може то і добре , вона не фотогенічна.. навіть більше того.. то нафіґ її фоткати , би доставляти їй незручності.. її вже і так Бог покарав... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 14 лютого 2011, 11:09 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Ну тут все првильно. Якшо я йду на виставу, то це не значить, що мене тра фоткати без дозволу. Цивілізовано про інтерв"ю та фотосесію домовлятися попередньо. Крім того, є така професія - папарацці... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 лютого 2011, 14:19 |
|
|
Абсолютно вірно. І ЗМІ, при нагоді, зуміють так розмалювати, що рідна мама не пізнає. І нині кинулись заступатись за "нещасну, затуркану Люсю"... Але, першраз, варто би й спитати! Нащо було пхатись у політику, робити якісь заяви? Нащо було світитись?!! тоді їй це подобалось!..Бенефис Людмилы Янукович (2004, Донецкий Майдан)Ледi Янукович 2010 присвячується...Людмила Янукович,наколотые апельсины и американские валенкиТаже сиди дома, дурна бабо, дивисі талявізєр, грій ноги в "амєріканскіх валєнках" і тріскай "наколотиє апєльсіни"!.. Якого дідька пхаласі до політики?!!  Бався баніками на кухні!.. Ніхто й слова не скаже! І не згадає! Нікому ти, дурне путо, не потрібне ні задурно, ні з доплатою!!!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 25 лютого 2011, 12:05 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
коли прямий ефір з президентом? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 лютого 2011, 12:26 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
вже у ефірі , я наслаждаюсі... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |