 |
  |
|
Автор |
Повідомлення |
vmateychyk
|
Додано: 04 вересня 2009, 02:01 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Цитата: пироги з сиром і шкварками ,на багато смачніше...
Це поза сумнівом. :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 вересня 2009, 02:20 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Як на мене , італійська кухня , дуже примітивна , і мало смачна , піцца доказ примітивності"про приготування риби я взагалі мовчу " ... Просто є вийняток , і завдяки інгредієнтам вона смачна , але тут ні одна ґаздині не буде чаклувати над чимось, подібним до борщу , на протязі двох годин... Не кажу вже про книдлі.. чи деруни . За то ,кіко вони гостилися у мене , то ше ні оден не покрутив носом , я спеціяльно спостерігав за реакіцією, при смакуванні наших страв....навіть пиво наше 1715 і Чернігівське, а особливо біла ніч , йшло на ура , про копчену рибу мовчу, на бусах , бували черги..
От , шо вони уміють робити - ковбаси , то так , шинки , то таки сила , секрет простий , вони то рооблє з мнєса , ми з сої... Але по великому рахунку італійці халявщики і злодії... як не дивно , ше більші за нас.. у приватних магазинчиках тра знати мову , аби обматюккти і довести часом свою правлту , особливо у Неаполі , і взагалі на півдні... А так у цілому ,народ привітний добрий...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
TiMoXA
|
Додано: 04 вересня 2009, 02:23 |
|
З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 229
|
Цитата: Капітан пише:
італійці халявщики і злодії... як не дивно , ше більші за нас. не вірю.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 вересня 2009, 02:29 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Генерал Справедливість пише : не вірю.
І не треба... Приїдь , рік поживи , і переконайся.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 04 вересня 2009, 03:32 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
..ото таки погоджуся з Капітаном - італюги "злодії" ще ті.
Mакаронники вкрали піццу у єгиптян, а макарони у китайоз. Вони навіть не встидаються то признавати.
...в Падові і взагалі на півночі італії дуже полюбляють - поленту (північних італійців (все що вище Риму - Падова, Мілан, Болонія, Флоренція, Венеція, Торіно) із-за пристрастя до цього блюда (то як наші кулеші, але дуже пісна, моя бабці таке курітам навіть не дала би - таке воно просте, але то вже таке) так і називають - полентоні, південних і центральних - терроні або террун - назва від слова "терра" - земля, люди які працюють на землі, бідні...)
...ото добавлю до італійської кухні таку страву яка називаєсі "Bistecca alla Fiorentina" яку роблі дуже файно само-собоу у Флоренції. Бо там як раз її і придумали...
.. то є файний кавалок мєса, трохи більший від "черевика", зроблений на вугіллі...
... справжні бізтека мусит бути, і недосмажена і не сера. За звичай її їдє з салатом приправленим оливком маслом та оцтом з Модени (там де живут наш Капітан) і запивают домашнім червоним винцем.
...ото хто буде у Флоренції, в центрі, не далеко від "Палаззо Векіо" є одна тратторіа ал Марко(trattoria al Marco кожен макарон знає де то є і доведе вас аж під самі двері, якщо попросите) по нашому то відей буде - Кнайпа у Марка. Там її роблі просто атас, і до того ж не дорого (на трьох чоловік кілю двісті мєса з салатом і піутора літра вина - 45 єнотів вино і мєсо ше сі після нас лишилось бо неподужіли).
... єдино що туди треба приходити за 3 години щоб замовити місця (кажу місця, а не столик, тому що за одним столом за звичай сидять знайомі і не знайомі люди, така досить гарна, як на мене, традиція).
Від щирого серця раджу спробувати її там. Гарантую, не пожалкуєте.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 04 вересня 2009, 16:39 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Капітан пише:
За то ,кіко вони гостилися у мене , то ше ні оден не покрутив носом , я спеціяльно спостерігав за реакіцією, при смакуванні наших страв....
У мене тут те ж саме (особливо piros leves - червона зупа, тобто борщ, подобається :D ), при тому, що мадярська кухня сама по собі доста цікава.
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 04 вересня 2009, 16:46 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 вересня 2009, 16:49 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
vmateychyk
я вже звідти. :bc: :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
TiMoXA
|
Додано: 04 вересня 2009, 18:59 |
|
З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 229
|
Мені розповідали, як приїхав до Коломиї один ірландець.
Пожив троха, поїв, попив, може ще щось...
Коротше, одного разу після добрячої "дози" сів, опустив руду голову і заплакав...
Всі забігали: "Бл..! Що сталося?! Хто образив гостя?!..."
А він, ніби, каже: "У вас така смачна їжа! Така файна горівка! Такі краєвиди! Таааакі Жінки!
Ну, чого вам у Ірляндії треба? :cry:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 вересня 2009, 20:34 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
ага, забув сказати, мене годували тою "пастою" - я був у шоці...
на другий день мені зробили стейк - спосіб приготування дуже "важкий" - м'ясо на пательню, взагалі без нічого, навіть не солиться... :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |