|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
VVVitaliy
|
Додано: 16 травня 2009, 12:37 |
|
З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 339 Звідки: Коломия
|
Цитата: NarDep пише:
І на даний момент в Коломийської Правди не має конкурентів, і ті заходи які проводять вони - не спадали на думку нікому, в тому числі і нашій "мерії"... Тут згідний, 100%.
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 16 травня 2009, 12:46 |
|
|
Цитата: Nar dep1 пише:
От чим вам не подобається коломийська преса-ну створіть свою газету!!Покажіть коломиянам яка має бути газета! Мав би гроші - створив би. А так, не можу, бо не краду ні з бюджету, ні у громади (виборців). Не живу з хабарів, а з зарплати і послуг приватного підприємця. Засуджую корупцію, тому маю лише офіційні грошові доходи, про які звітуюся перед податковою і можу прозвітуватися Вам, якщо це буде потрібно.
Повторююся, але по-перше, - Коломийська правда мені подобається, хоча я напевно в числі перших, хто має право на то, аби таки не подобалася, бо ігнорує мої дописи, статті, публікації, аналітичні матеріали, переклади. Але, таки подобається, бо цікава - як на мене (інакше я би не купував щопятниці)
І по-друге, я можу долучитися для створення нової газети чи нового видання, як це і пропонував (наприклад дайджест Коломия Веб Порталу), але не можу повністю фінансувати новостворену газету.
Насамкінець - порада: не виривайте куски повідомлень з контексту, а уважно перечитуйте всю переписку. Ок?
|
|
 |
|
 |
andrew
|
Додано: 16 травня 2009, 12:49 |
|
|
Віталій Вандич ,
Ви хочете сказати що ви шось зробили для Коломиї?
шось не чув щоб ви себе десь проявили...лиш словами робите
А на рахунок преси ви багато чого писали...
А те що Газета "Коломийська правда" з незрозумілих причин ігнорує всі ваші дописи, статті це вже не до мене...з цими притензіями до власників газети!
Але цікаво чому вони ігнорують ваші статті дописишшВи їх не питали ЧОМУшш
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 16 травня 2009, 12:58 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: NarDep пише:
І на даний момент в Коломийської Правди не має конкурентів наразі так, згідний, але щоб це не стало приводом "розслабитися"... :cl:
Nar dep1, мені здається, шо ГомоУкраїнус не мав на увазі, що в Коломиї не можна зробити видання регіональне... :) звичайно, що можна... :bc:
От ви сидите тут на форумі на форумі люди також хочуть знати шо сі робить... особливо ті, кого зараз нема в Коломиї... тут не треба, на мою думку, щось одне виключати...
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 16 травня 2009, 13:01 |
|
|
Ви хочете сказати що ви шось зробили для Коломиї? Доброго ранку, п. Nar dep1. Сподіваюся, Ви нормально виспалися. Від 4 досвітка до майже 10 ранку - не так багато часу. Щодо Вашого коменту, то я не лише хочу сказати, я таки робив і роблю донині. А Ви?
шось не чув щоб ви себе десь проявили...лиш словами робите На всьо воля Божа. Хтось чув, а хтось не чув. Хтось бачив, а хтось просто незрячий. Хіба всім угодиш? А Ви де себе проявили? Розкажіть про себе...
А на рахунок преси ви багато чого писали... Але ж констатуєте, що я писав, що Коломийська правда мені не подобається. Продемонструйте - де?
Мені щось нагадує це вчорашню мою бесіду з окремими колегами-депутатами із земельної комісії, які кажуть, що я на форумі "наїхав на роботу земельної комісії" і на мої логічні питання "Де?" - показали мою правдиву відповідь на питання форумчан, у т.ч. Пентагона про механізми роботи комісії і про те, чому є питання, які розглядається не на протязі місяця, а довше.
Ну просто якийсь один стиль - сказати і не закінчити. Прошу - сказали А кажіть і Б. То ж де по Коломийській правді те, що мені газета не подобається?
А те що Газета "Коломийська правда" з незрозумілих причин ігнорує всі ваші дописи, статті це вже не до мене...з цими притензіями до власників газети! Жодних претензій. Газета приватна - що хоче, те і друкує. Але вона не може мені подобатися чи не подбатися саме через це.
Але цікаво чому вони ігнорують ваші статті дописишшВи їх не питали ЧОМУшш Менше емоцій :) Менше знаків питання і оклику, ок? Питав, але залишився без відповіді (хоча відповідь знаю наперед). Може Ви як такий активний член громади і, все таки вірю, що депуатського корпусу, також їх спитаєте? Якщо Вам це цікаво.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 16 травня 2009, 13:10 |
|
|
От чим вам не подобається коломийська преса-ну створіть свою газету!!Покажіть коломиянам яка має бути газета!
зрештою, якщо б Віталій Вандич і створив газету... :D
завжди потрібна здорова конкуренція... :cl:
|
|
 |
|
 |
andrew
|
Додано: 16 травня 2009, 13:11 |
|
|
Віталій Вандич ,
ШО ви зробили для міста?ну розкажіть!Нам цікаво буде це читати!
Пане Вандич я собі буду писати шо хочу ви мені не будете розказувати скільки знаків питання оклику писати...
|
|
 |
|
 |
andrew
|
Додано: 16 травня 2009, 13:13 |
|
|
exp,
Якби створив то її б точно 99% коломиян не читало!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 16 травня 2009, 13:14 |
|
|
Пане Вандич я собі буду писати шо хочу ви мені не будете розказувати скільки знаків питання оклику писати...
пишіть, це не має бути приводом для сварки... Віталій Вандич теж, думаю, це розуміє...
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 16 травня 2009, 13:18 |
|
|
ШО ви зробили для міста?ну розкажіть!Нам цікаво буде це читати! Нам - це кому?
Пане Вандич я собі буду писати шо хочу ви мені не будете розказувати скільки знаків питання оклику писати... Ради Бога... прошу пана...клацайте далі!!!!!!!!!!!!! (чи панішшшш) :D
Якби створив то її б точно 99% коломиян не читало! Ви представляєте 99% коломиян? Хм! Такого і такої політсили у Коломиї ше не було... Дякую Вам, що зуміли обєднати громаду. Молодець! Сідай, п'ять. :arrow:
Цитата: exp пише:
пишіть, це не має бути приводом для сварки... Віталій Вандич теж, думаю, це розуміє... Та нема питань :D Просто співчуваю людям, які чомусь нервуються і не розуміють чому. А коли така реакція повязана із моїм прізвищем чи моєю діяльністю - чую якусь вину... трохи... небагато...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |