Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 23 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 12:37 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
NarDep пише:
І на даний момент в Коломийської Правди не має конкурентів, і ті заходи які проводять вони - не спадали на думку нікому, в тому числі і нашій "мерії"...
Тут згідний, 100%.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 12:46 
Офлайн

Цитата:
Nar dep1 пише:
От чим вам не подобається коломийська преса-ну створіть свою газету!!Покажіть коломиянам яка має бути газета!
Мав би гроші - створив би. А так, не можу, бо не краду ні з бюджету, ні у громади (виборців). Не живу з хабарів, а з зарплати і послуг приватного підприємця. Засуджую корупцію, тому маю лише офіційні грошові доходи, про які звітуюся перед податковою і можу прозвітуватися Вам, якщо це буде потрібно.
Повторююся, але по-перше, - Коломийська правда мені подобається, хоча я напевно в числі перших, хто має право на то, аби таки не подобалася, бо ігнорує мої дописи, статті, публікації, аналітичні матеріали, переклади. Але, таки подобається, бо цікава - як на мене (інакше я би не купував щопятниці)
І по-друге, я можу долучитися для створення нової газети чи нового видання, як це і пропонував (наприклад дайджест Коломия Веб Порталу), але не можу повністю фінансувати новостворену газету.
Насамкінець - порада: не виривайте куски повідомлень з контексту, а уважно перечитуйте всю переписку. Ок?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 12:49 
Офлайн

Повідомлення: 14
Віталій Вандич ,
Ви хочете сказати що ви шось зробили для Коломиї?
шось не чув щоб ви себе десь проявили...лиш словами робите
А на рахунок преси ви багато чого писали...
А те що Газета "Коломийська правда" з незрозумілих причин ігнорує всі ваші дописи, статті це вже не до мене...з цими притензіями до власників газети!
Але цікаво чому вони ігнорують ваші статті дописишшВи їх не питали ЧОМУшш

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 12:58 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
NarDep пише:
І на даний момент в Коломийської Правди не має конкурентів
наразі так, згідний, але щоб це не стало приводом "розслабитися"... :cl:

Nar dep1, мені здається, шо ГомоУкраїнус не мав на увазі, що в Коломиї не можна зробити видання регіональне... :) звичайно, що можна... :bc:

Цитата:
Nar dep1 пише:
От ви сидите тут на форумі
на форумі люди також хочуть знати шо сі робить... особливо ті, кого зараз нема в Коломиї... тут не треба, на мою думку, щось одне виключати...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 13:01 
Офлайн

Цитата:
Nar dep1 пише:
Ви хочете сказати що ви шось зробили для Коломиї?
Доброго ранку, п. Nar dep1. Сподіваюся, Ви нормально виспалися. Від 4 досвітка до майже 10 ранку - не так багато часу. Щодо Вашого коменту, то я не лише хочу сказати, я таки робив і роблю донині. А Ви?

Цитата:
Nar dep1 пише:
шось не чув щоб ви себе десь проявили...лиш словами робите
На всьо воля Божа. Хтось чув, а хтось не чув. Хтось бачив, а хтось просто незрячий. Хіба всім угодиш? А Ви де себе проявили? Розкажіть про себе...

Цитата:
Nar dep1 пише:
А на рахунок преси ви багато чого писали...
Але ж констатуєте, що я писав, що Коломийська правда мені не подобається. Продемонструйте - де?
Мені щось нагадує це вчорашню мою бесіду з окремими колегами-депутатами із земельної комісії, які кажуть, що я на форумі "наїхав на роботу земельної комісії" і на мої логічні питання "Де?" - показали мою правдиву відповідь на питання форумчан, у т.ч. Пентагона про механізми роботи комісії і про те, чому є питання, які розглядається не на протязі місяця, а довше.
Ну просто якийсь один стиль - сказати і не закінчити. Прошу - сказали А кажіть і Б. То ж де по Коломийській правді те, що мені газета не подобається?

Цитата:
Nar dep1 пише:
А те що Газета "Коломийська правда" з незрозумілих причин ігнорує всі ваші дописи, статті це вже не до мене...з цими притензіями до власників газети!
Жодних претензій. Газета приватна - що хоче, те і друкує. Але вона не може мені подобатися чи не подбатися саме через це.

Цитата:
Nar dep1 пише:
Але цікаво чому вони ігнорують ваші статті дописишшВи їх не питали ЧОМУшш
Менше емоцій :) Менше знаків питання і оклику, ок? Питав, але залишився без відповіді (хоча відповідь знаю наперед). Може Ви як такий активний член громади і, все таки вірю, що депуатського корпусу, також їх спитаєте? Якщо Вам це цікаво.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 13:10 
Офлайн

Цитата:
Nar dep1 пише:
От чим вам не подобається коломийська преса-ну створіть свою газету!!Покажіть коломиянам яка має бути газета!

зрештою, якщо б Віталій Вандич і створив газету... :D
завжди потрібна здорова конкуренція... :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 13:11 
Офлайн

Віталій Вандич ,
ШО ви зробили для міста?ну розкажіть!Нам цікаво буде це читати!
Пане Вандич я собі буду писати шо хочу ви мені не будете розказувати скільки знаків питання оклику писати...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 13:13 
Офлайн

exp,
Якби створив то її б точно 99% коломиян не читало!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 13:14 
Офлайн

Цитата:
Nar dep1 пише:
Пане Вандич я собі буду писати шо хочу ви мені не будете розказувати скільки знаків питання оклику писати...

пишіть, це не має бути приводом для сварки... Віталій Вандич теж, думаю, це розуміє...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 13:18 
Офлайн

Цитата:
Nar dep1 пише:
ШО ви зробили для міста?ну розкажіть!Нам цікаво буде це читати!
Нам - це кому?

Цитата:
Nar dep1 пише:
Ради Бога... прошу пана...клацайте далі!!!!!!!!!!!!! (чи панішшшш) :D

Цитата:
Nar dep1 пише:
Якби створив то її б точно 99% коломиян не читало!
Ви представляєте 99% коломиян? Хм! Такого і такої політсили у Коломиї ше не було... Дякую Вам, що зуміли обєднати громаду. Молодець! Сідай, п'ять. :arrow:

Цитата:
exp пише:
пишіть, це не має бути приводом для сварки... Віталій Вандич теж, думаю, це розуміє...
Та нема питань :D Просто співчуваю людям, які чомусь нервуються і не розуміють чому. А коли така реакція повязана із моїм прізвищем чи моєю діяльністю - чую якусь вину... трохи... небагато...

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 23 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення