Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Сторінка 21 з 30 [ 292 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 30  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 червня 2008, 02:49 
Офлайн

Повідомлення: 38
http://g.galawars.ru/56031.html
Силка для тих хто обмежений часом (автосерфінг), трафіку порядком 20-100кб в сутки вигрібає. Програму Вам прийдеться там ще скачати (1 071 708 Байт). Якщо оперативно в 10 хв можна укластись.

Особисто мене не інтересує такий метод заробітку.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 червня 2008, 03:32 
Офлайн

Повідомлення: 442
Цитата:
Nic пише:
http://g.galawars.ru/56031.html

Може хватить хєрню людам підсувати?
ЛОХОТРОН
Ладно, ось перший реальний спон, для тих хто любить клікати. :D "хттп.bxod.com"

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 червня 2008, 13:33 
Офлайн

Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
Nic
Цитата:
Ви тільки 10 хвили можете працювати на добу пане Nightfly?

ну я можу і взагалі не працювати :D

Цитата:
Силка для тих хто обмежений часом (автосерфінг), трафіку порядком 20-100кб в сутки вигрібає. Програму Вам прийдеться там ще скачати (1 071 708 Байт). Якщо оперативно в 10 хв можна укластись.

це ви мені пропонуєте чи як? і Яке КПД за 10 хв на добу виходить в місяць? :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 червня 2008, 18:59 
Офлайн

Повідомлення: 142

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 червня 2008, 03:19 
Офлайн

Повідомлення: 38
Nightfly
Цитата:
ну я можу і взагалі не працювати

я Вам завидую і в той час співчуваю

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 червня 2008, 12:28 
Офлайн

Повідомлення: 13
Старi iнтернетчики знають що заробити реально можно на дорах, спамi, форексi iтд. А це все лайно. Цi всi спонсори разом взятi. Клюють на них тi кто недавно вилiз в iнтернет та не орiентуються що до чого. Або дiйсно ДАУНЫ.

ЗЫ: Найтфлай я також давно трохi клацав, суть в тому що ЛОХЫ, не тiряють надiю на халяву.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 червня 2008, 15:49 
Офлайн

на хороший заробіток потрібно хороший серйозний моск, а сайта може і не бути.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 червня 2008, 15:49 
Офлайн

Цитата:
я Вам завидую і в той час співчуваю

ааааа какоє вілікадушіє :D

Цитата:
ЗЫ: Найтфлай я також давно трохi клацав

продовжуйте далі :D

Цитата:
уть в тому що ЛОХЫ, не тiряють надiю на халяву.

ааа какой я лох, аааа что же мнє с сабой дєлать..

Я якось вже публікував скріни 10 хвилин на добу. Ціво кажись.

http://forum.kolomyya.org/forums/forum18/topic472/message18942/#message18942

Можу як дуже цікавить нафотати просто результатів роботи 2 скриптів і трудозатрат в районі години на місяць :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 червня 2008, 21:46 
Офлайн

Аби не бути голослівним приведу свої роздуми з цього приводу і ситуацію за останній місяць.

Нажаль в звязку тим, що мене таки після останніх виплат забанили (точніше мої сайти і гаманці) на мому улюбленому рукліксі скріни якого я вже десь-якось публікував(давно пора би... але вони так і не просікли фішку :) Довелось шукати альтернативні варіанти, до того моменту як можна буде вилизати до ідеала кухню для руклікса а не так тупо палитись.

Зображення

Після чого вирішив троха полити траф(ну на паузу ж не поставиш - чо добру пропадать то) на давно забутий мною ССМ.

Ітого конверт не порадував, шейвлять не по дитячому, данні по хостах/хітах в мене в ТДС і в них ніц не співпадають... правда виплачують. В будь якому випадку це курво-спрямована РРС і конвертити на ній мій більш ніж специфічний трафф є мягко кажучи безглуздим. Мораль? Нада працювати над вирішенням проблем з самопальною ТДС і повертатись массово на руклікс :)

Зображення

Резюмую. Якщо вважати халявою практично автоматизовану роботу декількох скриптів, то вона існує, просто до любого питання треба підходити з творчістю. Людина яка сподівається, що може заробити хоч якусь копійку на пиво будь-яким способом і не маючи жодних спеціальних знань приречена на те обломитись. Можна навіть копаючи городи (не халява ж правда?) ніц не заробити а то й покалічитись.

GGG Якби ви підійшли навіть до мєртвороджьонного клікання за копійки(знаю людей які і на тому непогано заробляють) творчо і технологічно адекватно (а хто сказав шо клікать нада руками? а хто сказав шо з одного аккаунта? а шо проксей не існує в природі? а шо скріптік клонцаючий в 50-100 аккаунтах міняючи проксі на льоту така проблема написати?) моглиб не мати таких закоренілих комплексів обзиваючи весь інет-біз і всьо шо навколо нього лохами і лохотронами.

Nic співчувайте далі :)
Нажаль таки да - це просто хоббі, за наявності нормальної стаціонарної роботи. Якраз покликано окуповувати цигарки, пиво і розваги.
Є такий ше старий анекдот "могу копать, могу не копать" - то до того відносилось. Видно ви не в курсі.

До чого то все я? А да... до того аби обломити ваші плітки про неможливість заробити більш ніж 5$ в місяць на кліко-спрямованих партнерках.

Єсно ше є лінкобіржі(скріни з фета і майнлінка я вже публікував) які являються 100% халявою з вашої точки зору бо лінки таки продаються/купуються взагалі на повному автоматі без будь-яких трудозатрат. Єдине шо треба робити то заходити в адмінку раз в кілька тижнів і клонцати кнопку "хатю виплату цукі".

P.S. нє, нічо не знаю, потрібний софт на шару не роздаю, рефералів не набираю ібо нафіг не нужно, тєми не палю ібо ніша специфічна.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 червня 2008, 00:11 
Офлайн

Повідомлення: 442
Цитата:
Nightfly пише:
потрібно хороший серйозний моск, а сайта може і не бути.
:arrow:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 21 з 30 [ 292 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 30  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини