Аби не бути голослівним приведу свої роздуми з цього приводу і ситуацію за останній місяць.
Нажаль в звязку тим, що мене таки після останніх виплат забанили (точніше мої сайти і гаманці) на мому улюбленому рукліксі скріни якого я вже десь-якось публікував(давно пора би... але вони так і не просікли фішку :) Довелось шукати альтернативні варіанти, до того моменту як можна буде вилизати до ідеала кухню для руклікса а не так тупо палитись.
Після чого вирішив троха полити траф(ну на паузу ж не поставиш - чо добру пропадать то) на давно забутий мною ССМ.
Ітого конверт не порадував, шейвлять не по дитячому, данні по хостах/хітах в мене в ТДС і в них ніц не співпадають... правда виплачують. В будь якому випадку це курво-спрямована РРС і конвертити на ній мій більш ніж специфічний трафф є мягко кажучи безглуздим. Мораль? Нада працювати над вирішенням проблем з самопальною ТДС і повертатись массово на руклікс :)
Резюмую. Якщо вважати халявою практично автоматизовану роботу декількох скриптів, то вона існує, просто до любого питання треба підходити з творчістю. Людина яка сподівається, що може заробити хоч якусь копійку на пиво будь-яким способом і не маючи жодних спеціальних знань приречена на те обломитись. Можна навіть копаючи городи (не халява ж правда?) ніц не заробити а то й покалічитись.
GGG Якби ви підійшли навіть до мєртвороджьонного клікання за копійки(знаю людей які і на тому непогано заробляють) творчо і технологічно адекватно (а хто сказав шо клікать нада руками? а хто сказав шо з одного аккаунта? а шо проксей не існує в природі? а шо скріптік клонцаючий в 50-100 аккаунтах міняючи проксі на льоту така проблема написати?) моглиб не мати таких закоренілих комплексів обзиваючи весь інет-біз і всьо шо навколо нього лохами і лохотронами.
Nic співчувайте далі :)
Нажаль таки да - це просто хоббі, за наявності нормальної стаціонарної роботи. Якраз покликано окуповувати цигарки, пиво і розваги.
Є такий ше старий анекдот "могу копать, могу не копать" - то до того відносилось. Видно ви не в курсі.
До чого то все я? А да... до того аби обломити ваші плітки про неможливість заробити більш ніж 5$ в місяць на кліко-спрямованих партнерках.
Єсно ше є лінкобіржі(скріни з фета і майнлінка я вже публікував) які являються 100% халявою з вашої точки зору бо лінки таки продаються/купуються взагалі на повному автоматі без будь-яких трудозатрат. Єдине шо треба робити то заходити в адмінку раз в кілька тижнів і клонцати кнопку "хатю виплату цукі".
P.S. нє, нічо не знаю, потрібний софт на шару не роздаю, рефералів не набираю ібо нафіг не нужно, тєми не палю ібо ніша специфічна.