Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 50 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 163  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 травня 2008, 14:28 
Офлайн

Повідомлення: 2290
Wandering,
то ви викинули рідну антену і причепили туди кабель з банькою? якшо різниця в величині сигналу 10 Дб, то недалеко від вишки можна банку не класти...так ми си здає

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 травня 2008, 15:42 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Цитата:
Бодя пише:
то недалеко від вишки можна банку не класти...так ми си здає

Дивний ти, навіть якщо ти каву не любиш, то може рідні п"ют. Якщо навіть рідні каву не п"ют, то на крайняк можна взяти банку маринованих абрикосів чи ананасів і використати тару для антени. Стабільний конект ще нікому не помішав :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 травня 2008, 22:00 
Офлайн

Цитата:
Wandering пише:
Стабільний конект ще нікому не помішав

мені 10 м кабеля мало а рекомендовано, відов, до 10м

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 травня 2008, 22:27 
Офлайн

Вдома маю 17м. все працювало супер, зараз не користуюсь просто.

Якщо купувати точку доступу, то можна всі 50м.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 травня 2008, 23:07 
Офлайн

Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
1. Богдан: 9-10 децибел це дуже багато (різниця в якості сигналу не менше як в 5-8 раз) - не займайтесь самодурством забувши шкільний курс базової фізики.
2. практично всі кавові банки ми давно познімали і замінили на більш якісні пластмассові антенни з бікубічною схемою. Крім якісніших характеристик вони не мають схильності до коррозії яка проявляється в 99% випадків десь за рік-півтора.
3. затухання навіть на якістних паяних патчкордах може становити теж 2-5 децибел. Максимальна рекомендована нами довжина кабелю від антенни до РСІ карточки - до 9 метрів. До бріджа типу dwl2100 або аналогічного за характеристиками - до 5 метрів - далі тянути витою парою хоч 100м.

Wandering
Базові ознаки якісного сигналу який можна назвати не "чудовий" а "нормальний":
1. сигнал від клієнта який не знаходиться в межах 60-79Dbm, до точки доступу є неадекватним.
2. кількість дуплікейтів повинна прямувати до нуля.
3. співвідношення signal/noice повинно бути в межах 15-30.

Нажаль жодену з цих харктеристик з допомогою дешевого клієнтського обладнання від Dlink виміряти неможливо. Ті цифирки які вимірюються в абстрактних процентах (%) не мають абсолютно нічого спільного з реаліями життя (можу якщо дуже забажаєте обгрунтувати чому).

Єдиний тест характеристик свого зєднання, що може самостійно виконати клієнт це банальний тест на те чи немає глибоких провалів на рівні стеку TCP/IP.

Код:
win-R -> cmd -> ping -n 1000 -l 2000 yes.net.ua

1. якщо ви бачите написи типу (DUP) сигнал взагалі не знаходиться в рамках життєздатності і те, що ви бачите інтернет для мене є великою несподіванкою :)
2. якщо, ви бачите, щось що не схоже на
Код:

Пакетов: отправлено = 1000, получено = 1000, потеряно = 0 (0% потерь),

значить у вас є суттєві пропажі на аппаратному рівні.
3. якщо, ви бачите що по ходу виконання ping час проходження багатьох пакетів у мс. вилазить за рамки 35-45 мс. у вас швидше за все плаваючий сигнал і незначні але присутні проблеми у радіотракті.

В вищевказаних випадках виправлення проблем(у випадку встановлення обладнання спеціалістами YES ISP або сертифікованим нами контрагентами) або точне вказання на корінь зла (при самостійному встановленні обладнання) починається з дзвінка в наш оффіс з вказанням вашого логіну і SSID точки куди в цей момент зассоційовано ваше обладнання.

Якщо сигнал окремого клієнта виходить значно гіршим 80 Дцб і несе в собі велику кількість duplicate packets створюючи значну паразитну нагрузку на точки доступу заважаючи працювати іншим людям - ми просто блокуємо на аппаратному рівні можливість зєднання такого клієнта, що лікується тільки заміною обладнання, що в свою чергу в випадку рецидивів переходить із царини мережних технологій в розряд травматологічних проблем як наслідку цілеспрямованого порушення роботи радіомережі (саме так ми сприймаємо дуже паршивий сигнал).

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 травня 2008, 23:18 
Офлайн

Також думаю, аби не виникало зайвих запитань варто пояснити моє ставлення до мережного обладнання від Dlink:

1. воно дешеве - можна рахувати плюсом
2. воно китайське - ні плюс ні мінус, просто констатація факту
3. воно далеко не найкраще - є ще Cisco, Linksys, Allied Telesis які знаходяться на зовсім іншому якістному рівні і коштують теж трішки дорожче. (як дуже хочете аналогій можна спробувати порівнювати БМВ 5-ї серії і скажімо деу сенс - аналогія більш ніж надійна)
4. воно працює - це типу як добре :)
5. правда як більшість китайських товарів воно коштує своїх грошей - це теж добре.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 травня 2008, 23:28 
Офлайн

Ви тут досить дотепно все розписали і коли я дочитав, то зрозумів, нафіга людям отой вай-фай якщо за 70у.о. купуєш АДСЛ модем і нет літає і погода не лякає :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 травня 2008, 23:33 
Офлайн

Nightfly,
:arrow: :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 травня 2008, 23:41 
Офлайн

Wandering
А шо, є можливість зробити усюди? А в ближніх селах? А в далекому частному секторі? А там не люди живуть?

Як на то пішло то нафіга потрібен АДСЛ як можна дати 20 баксів і зробити собі прямий езернет. Повністю неадекватне порівняння з області нафіга потрібні ті камази якшо у мене є таврія. Речі ставляться згідно з їх доцільності і фізичної можливості - десь вайфай, десь кабельне, десь адсл а десь прямий езернет.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 травня 2008, 00:05 
Офлайн

Та просто тема в нас "Інтернет в Коломиї" :cl:

Якщо говорити про село, то звичайно або вай-фай або мобільний нет, тут вибір не великий.

Цитата:
Nightfly пише:
Як на то пішло то нафіга потрібен АДСЛ

Тому що він там де телефонна лінія, тому що надійний і дешевий нет дає :D

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 50 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 163  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення