|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Wandering
|
Додано: 01 червня 2008, 00:56 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: Nightfly пише:
Дістаю попкорн і з цікавістю чекаю поки у Wandering піде піна і остаточно нальються кровю очі
Мушу вас розчарувати, я спокійний :cl:
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 01 червня 2008, 01:12 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Wandering
Цитата: я ж про те й говорю
як завжди брєд, можна далі не продовжувати
Цитата: якщо не виходить, то тоді звертаюсь до спеціалістів.
То чо про ціну заікнулись? Хотілось показати як вам не подобається звертатись до спеціалістів?
Цитата: о є такі речі в компах про які жодна книга не пише і все доводиться на практиці вивчати, чи я помиляюсь?
Наведіть приклад інакше чергове безглузде тріпацтво. Практично все з чим я стикаюсь в щоденній діяльності гарно документовано і описано. Читати треба вміти.
Цитата: а такому хлопчику, який вас веселить, доказували
я і зараз нічого не "доказую". Просто веду бесіди на вільні теми і дивлюсь на ваші кумедні реакції :)
Цитата: Це зайве, я вже тим нетом не користуюсь.
Оу єєє, ті хто в танку дослідили шо там є задня передача :)
Цитата:
Мушу вас розчарувати, я спокійний
персен?
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 01 червня 2008, 01:26 |
|
|
персен?
Я таблетки не споживаю :)
Для чого нервувати, ви теж мене веселите :arrow:
То чо про ціну заікнулись? Хотілось показати як вам не подобається звертатись до спеціалістів?
Ви не правильно зрозуміли, я тоді не знав, що то так просто, от і іншим кажу, навіщо платити якщо можна зробити самому і отримати від цього задоволення.
Наведіть приклад інакше чергове безглузде тріпацтво. Практично все з чим я стикаюсь в щоденній діяльності гарно документовано і описано. Читати треба вміти.
Наприклад налаштування Вінди, помітив, що якщо встановлюю ОС і відразу після цього відключаю зайві служби, індексування дисків і т.д., встановлюю спец прогу (якщо цікаво, скажу котру), то завантаження ОС відбувається в 4 рази швидше.
Також виготовлення та встановлення водяного охолодження на ПК (багато літератури по цьому питанню?)
Прикладів багато, не буду тут розпинатись, всеодно напишете, що брєд :D
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 01 червня 2008, 01:47 |
|
|
Wandering
Цитата: Наприклад налаштування Вінди, помітив, що якщо встановлюю ОС і відразу після цього відключаю зайві служби, індексування дисків і т.д.,
Цитата: то завантаження ОС відбувається в 4 рази швидше.
Спробуйте скажіть, що немає літератури з цього приводу. Особисто коли мені було потрібно жорстко затюнити тачку по швидкодії під MSSQL все, що потрібно знайшлось в першому ж попавшомуся підручнику по адмініструванню w2k3 & MSSQL.
Цитата: Також виготовлення
В магазині пробували подивитись? Можна ще і материнські плати самому паяти (епоха спектрум) плюс випилювати лобзіком з фанери корпуса. Про це думаю небагато літератури в паперовому вигляді.
Цитата: та встановлення водяного охолодження на ПК (багато літератури по цьому питанню?)
Інструкція в картинках іде в комплекті. В чому проблема?
Цитата: Прикладів багато
не навели покищо жодного життєздатного - бажаєте змінити тему чи мені ще трошки вас помучити?
Цитата: не буду тут розпинатись, всеодно напишете, що брєд
тут ви праві але не "напишу" а просто констатую факт.
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 01 червня 2008, 01:54 |
|
|
Добре, помучаю трішки ще. Наведіть приклад чогось, що підтверджує ваше Цитата: о є такі речі в компах про які жодна книга не пише
Памятається ви заікнулись вище про те, що мені варто іти вчитись на программіста . Можливо ваші знання в цій області настільки глибокі, що ви можете навести вищевказаний приклад стосовно програмування? Тай про системне адміністрування казали, можливо ви можете назвати хоча-б одну не документовану задачу в практичного адміністрування скажімо web серверів?
Аби не казали, що я таке рідкісне і некомпетентне чмо то скажу, що за останні 5-6 років практики адміністрування вебхостингів і роутерів я зустрів аж одну(!) таку річ коли все існуюче чтиво по якій мене не задовільнило.
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 01 червня 2008, 01:58 |
|
|
В магазині пробували подивитись?
Інструкція в картинках іде в комплекті. В чому проблема?
Тут уже питання в ціні, нормальна СВО коштує десь 300-400у.о. і ще й біда в тому, що навіть якщо є бажання викласти таку суму, на прилавках наших магазинів її не знайдеш, хіба з закордону замовляти.
А тут я витратив 100у.о. одиниць, попрацював у своє задоволення і маю тихий та розігнаний комп (чути тільки жорсткий диск).
Не будемо флуд розводити, поговоримо на вашу улюблену тему :D
Скажіть, чому Єс здирає з абонентів 35у.о. за активацію нового аккаунта, тоді як Оптіма за це бере 1грн.?
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 01 червня 2008, 02:16 |
|
|
Wandering
Ну почнемо з того що ви в черговий раз включили в танку задню передачу не відповівши хоч якимось аргументом на отой ваш же "брєд". Думаю це можна рахувати завуальованим(слово для вас не занадто розумне?) признанням факту вашої не компетентності в цьому питанні.
Думаю продовжимо з того що після фрази Цитата: 35у.о. за активацію нового аккаунта
я мав би поцікавитись наявністю у вас економічної освіти або запропонувати вам в черговий раз включити задню передачу у вашому улюбленому танку.
Цитата: Тут уже питання в ціні, нормальна СВО коштує десь 300-400у.о. і
- нормальний корпус коштує від 160-200 у.о., фіг дістанеш - і чомусь же не приходить в голову його самостійно клепати з JNX
- нормальна 19 дюймова стойка коштує від 450 у.о. - нафіг, давайте самі зробимо її з рельсів!
- нормальна(не рожнівська) ЦПГ на мотоцикл днєпр коштує від 200 у.о. - мені чомусь не приходить в голову виплилювати її самому з алюмінієвих болванок.
- ......
Тут уже питання не в ціні а, в тому, що ви можете собі дозволити з того що хочете мати.
Цитата: на прилавках наших магазинів її не знайдеш, хіба з закордону замовляти.
Це ви так смішно пожартували чи насправді подумали, що тут на форумі "пріют слабоумних" яким гугл просто недоступний?
http://www.waterworker.com.ua/
Знайти ближче простий спосіб доставити до хати ше якесь чудо тєхніческого прогресса? :)
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 01 червня 2008, 02:21 |
|
|
Ну почнемо з того що ви в черговий раз включили в танку задню передачу не відповівши хоч якимось аргументом на отой ваш же "брєд".
Не хотів продовжувати флуд, та й вам щось доказати нереально.
На рахунок СВО ви сильно помиляєтесь, тому що те що я зробив, краще працює від систем за 200у.о. на те є декілька причин.
я мав би поцікавитись наявністю у вас економічної освіти або запропонувати вам в черговий раз включити задню передачу у вашому улюбленому танку.
Та розслабтесь ви, є в мене економічна освіта, просто давно не заглядав на ваш сайт :gm:
То чому ви здираєте з майбутніх абонентів 30у.о.?
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 01 червня 2008, 02:32 |
|
|
Wandering
Цитата: Та розслабтесь ви,
з цікавістю спостерігаю жуючи попкорн
Цитата: є в мене економічна освіта
покажіть диплом :D
Цитата: тому що те що я зробив, краще працює від систем за 200у.о. на те є декілька причин.
а ще можна самому зробити колонки кращі ніж Creative (я серйозно) з нуля - чому ж це першому пересічному індивіду в голову не приходить...
Знаєте чому? тому що є фактор доцільності по трудозатратах/часу і інших супутніх критеріях.
Цитата: То чому ви здираєте з майбутніх абонентів 30у.о.?
в мене під боком круглодобовий магазин - молоко бурьонка там коштує в районі 8 гривень, а троха далі є просто магазин, там нема бурьонки зато є селянське в пакетах десь по штири. Треба мені обовязково піти завтра у круглодобовий і плюнути їм у писок. Так виходить мальчік? :D
Ой мало не забув - в них жовтий кемел теж на 25 копійок дорожчий! :D :D :D
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 01 червня 2008, 02:38 |
|
|
в мене під боком круглодобовий магазин - молоко бурьонка там коштує в районі 8 гривень, а троха далі є просто магазин, там нема бурьонки зато є селянське в пакетах десь по штири. Треба мені обовязково піти завтра у круглодобовий і плюнути їм у писок. Так виходить мальчік?
Так дайте пряму відповідь, що беремо бо нам хочеться більше грошей, а то про освіту питаєте :D
а ще можна самому зробити колонки кращі ніж Creative (я серйозно) з нуля - чому ж це першому пересічному індивіду в голову не приходить...
Знаєте чому? тому що є фактор доцільності по трудозатратах/часу і інших супутніх критеріях.
Колонки продаються в магазинах до кольору до вибору і ціни прийнятні.
А якщо я хочу тихого компа зі стабільною роботою, то мені потрібно робити замовлення з Німеччини і влітати в 500у.о. та чекати кілька тижнів або сісти і самому все зклепати за 3-4 дні і вкластись в 100у.о. (чи трішки більше).
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |