Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 53 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 163  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 00:56 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Цитата:
Nightfly пише:
Дістаю попкорн і з цікавістю чекаю поки у Wandering піде піна і остаточно нальються кровю очі

Мушу вас розчарувати, я спокійний :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 01:12 
Офлайн

Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
Wandering
Цитата:
я ж про те й говорю

як завжди брєд, можна далі не продовжувати

Цитата:
якщо не виходить, то тоді звертаюсь до спеціалістів.

То чо про ціну заікнулись? Хотілось показати як вам не подобається звертатись до спеціалістів?

Цитата:
о є такі речі в компах про які жодна книга не пише і все доводиться на практиці вивчати, чи я помиляюсь?

Наведіть приклад інакше чергове безглузде тріпацтво. Практично все з чим я стикаюсь в щоденній діяльності гарно документовано і описано. Читати треба вміти.

Цитата:
а такому хлопчику, який вас веселить, доказували

я і зараз нічого не "доказую". Просто веду бесіди на вільні теми і дивлюсь на ваші кумедні реакції :)

Цитата:
Це зайве, я вже тим нетом не користуюсь.

Оу єєє, ті хто в танку дослідили шо там є задня передача :)

Цитата:

Мушу вас розчарувати, я спокійний

персен?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 01:26 
Офлайн

Цитата:
Nightfly пише:
персен?

Я таблетки не споживаю :)
Для чого нервувати, ви теж мене веселите :arrow:
Цитата:
Nightfly пише:
То чо про ціну заікнулись? Хотілось показати як вам не подобається звертатись до спеціалістів?

Ви не правильно зрозуміли, я тоді не знав, що то так просто, от і іншим кажу, навіщо платити якщо можна зробити самому і отримати від цього задоволення.
Цитата:
Nightfly пише:
Наведіть приклад інакше чергове безглузде тріпацтво. Практично все з чим я стикаюсь в щоденній діяльності гарно документовано і описано. Читати треба вміти.

Наприклад налаштування Вінди, помітив, що якщо встановлюю ОС і відразу після цього відключаю зайві служби, індексування дисків і т.д., встановлюю спец прогу (якщо цікаво, скажу котру), то завантаження ОС відбувається в 4 рази швидше.
Також виготовлення та встановлення водяного охолодження на ПК (багато літератури по цьому питанню?)
Прикладів багато, не буду тут розпинатись, всеодно напишете, що брєд :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 01:47 
Офлайн

Wandering
Цитата:
Наприклад налаштування Вінди, помітив, що якщо встановлюю ОС і відразу після цього відключаю зайві служби, індексування дисків і т.д.,

Цитата:
то завантаження ОС відбувається в 4 рази швидше.

Спробуйте скажіть, що немає літератури з цього приводу. Особисто коли мені було потрібно жорстко затюнити тачку по швидкодії під MSSQL все, що потрібно знайшлось в першому ж попавшомуся підручнику по адмініструванню w2k3 & MSSQL.

Цитата:
Також виготовлення

В магазині пробували подивитись? Можна ще і материнські плати самому паяти (епоха спектрум) плюс випилювати лобзіком з фанери корпуса. Про це думаю небагато літератури в паперовому вигляді.

Цитата:
та встановлення водяного охолодження на ПК (багато літератури по цьому питанню?)

Інструкція в картинках іде в комплекті. В чому проблема?

Цитата:
Прикладів багато

не навели покищо жодного життєздатного - бажаєте змінити тему чи мені ще трошки вас помучити?

Цитата:
не буду тут розпинатись, всеодно напишете, що брєд

тут ви праві але не "напишу" а просто констатую факт.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 01:54 
Офлайн

Добре, помучаю трішки ще. Наведіть приклад чогось, що підтверджує ваше
Цитата:
о є такі речі в компах про які жодна книга не пише

Памятається ви заікнулись вище про те, що мені варто іти вчитись на программіста . Можливо ваші знання в цій області настільки глибокі, що ви можете навести вищевказаний приклад стосовно програмування? Тай про системне адміністрування казали, можливо ви можете назвати хоча-б одну не документовану задачу в практичного адміністрування скажімо web серверів?

Аби не казали, що я таке рідкісне і некомпетентне чмо то скажу, що за останні 5-6 років практики адміністрування вебхостингів і роутерів я зустрів аж одну(!) таку річ коли все існуюче чтиво по якій мене не задовільнило.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 01:58 
Офлайн

Цитата:
Nightfly пише:
В магазині пробували подивитись?
Інструкція в картинках іде в комплекті. В чому проблема?

Тут уже питання в ціні, нормальна СВО коштує десь 300-400у.о. і ще й біда в тому, що навіть якщо є бажання викласти таку суму, на прилавках наших магазинів її не знайдеш, хіба з закордону замовляти.
А тут я витратив 100у.о. одиниць, попрацював у своє задоволення і маю тихий та розігнаний комп (чути тільки жорсткий диск).

Не будемо флуд розводити, поговоримо на вашу улюблену тему :D

Скажіть, чому Єс здирає з абонентів 35у.о. за активацію нового аккаунта, тоді як Оптіма за це бере 1грн.?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 02:16 
Офлайн

Wandering

Ну почнемо з того що ви в черговий раз включили в танку задню передачу не відповівши хоч якимось аргументом на отой ваш же "брєд". Думаю це можна рахувати завуальованим(слово для вас не занадто розумне?) признанням факту вашої не компетентності в цьому питанні.

Думаю продовжимо з того що після фрази
Цитата:
35у.о. за активацію нового аккаунта

я мав би поцікавитись наявністю у вас економічної освіти або запропонувати вам в черговий раз включити задню передачу у вашому улюбленому танку.

Цитата:
Тут уже питання в ціні, нормальна СВО коштує десь 300-400у.о. і

- нормальний корпус коштує від 160-200 у.о., фіг дістанеш - і чомусь же не приходить в голову його самостійно клепати з JNX
- нормальна 19 дюймова стойка коштує від 450 у.о. - нафіг, давайте самі зробимо її з рельсів!
- нормальна(не рожнівська) ЦПГ на мотоцикл днєпр коштує від 200 у.о. - мені чомусь не приходить в голову виплилювати її самому з алюмінієвих болванок.
- ......

Тут уже питання не в ціні а, в тому, що ви можете собі дозволити з того що хочете мати.

Цитата:
на прилавках наших магазинів її не знайдеш, хіба з закордону замовляти.

Це ви так смішно пожартували чи насправді подумали, що тут на форумі "пріют слабоумних" яким гугл просто недоступний?

http://www.waterworker.com.ua/

Знайти ближче простий спосіб доставити до хати ше якесь чудо тєхніческого прогресса? :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 02:21 
Офлайн

Цитата:
Nightfly пише:
Ну почнемо з того що ви в черговий раз включили в танку задню передачу не відповівши хоч якимось аргументом на отой ваш же "брєд".

Не хотів продовжувати флуд, та й вам щось доказати нереально.

На рахунок СВО ви сильно помиляєтесь, тому що те що я зробив, краще працює від систем за 200у.о. на те є декілька причин.

Цитата:
Nightfly пише:
я мав би поцікавитись наявністю у вас економічної освіти або запропонувати вам в черговий раз включити задню передачу у вашому улюбленому танку.

Та розслабтесь ви, є в мене економічна освіта, просто давно не заглядав на ваш сайт :gm:

То чому ви здираєте з майбутніх абонентів 30у.о.?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 02:32 
Офлайн

Wandering
Цитата:
Та розслабтесь ви,

з цікавістю спостерігаю жуючи попкорн

Цитата:
є в мене економічна освіта

покажіть диплом :D

Цитата:
тому що те що я зробив, краще працює від систем за 200у.о. на те є декілька причин.

а ще можна самому зробити колонки кращі ніж Creative (я серйозно) з нуля - чому ж це першому пересічному індивіду в голову не приходить...

Знаєте чому? тому що є фактор доцільності по трудозатратах/часу і інших супутніх критеріях.

Цитата:
То чому ви здираєте з майбутніх абонентів 30у.о.?

в мене під боком круглодобовий магазин - молоко бурьонка там коштує в районі 8 гривень, а троха далі є просто магазин, там нема бурьонки зато є селянське в пакетах десь по штири. Треба мені обовязково піти завтра у круглодобовий і плюнути їм у писок. Так виходить мальчік? :D

Ой мало не забув - в них жовтий кемел теж на 25 копійок дорожчий! :D :D :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 02:38 
Офлайн

Цитата:
Nightfly пише:
в мене під боком круглодобовий магазин - молоко бурьонка там коштує в районі 8 гривень, а троха далі є просто магазин, там нема бурьонки зато є селянське в пакетах десь по штири. Треба мені обовязково піти завтра у круглодобовий і плюнути їм у писок. Так виходить мальчік?

Так дайте пряму відповідь, що беремо бо нам хочеться більше грошей, а то про освіту питаєте :D

Цитата:
Nightfly пише:
а ще можна самому зробити колонки кращі ніж Creative (я серйозно) з нуля - чому ж це першому пересічному індивіду в голову не приходить...

Знаєте чому? тому що є фактор доцільності по трудозатратах/часу і інших супутніх критеріях.

Колонки продаються в магазинах до кольору до вибору і ціни прийнятні.
А якщо я хочу тихого компа зі стабільною роботою, то мені потрібно робити замовлення з Німеччини і влітати в 500у.о. та чекати кілька тижнів або сісти і самому все зклепати за 3-4 дні і вкластись в 100у.о. (чи трішки більше).

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 53 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 163  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення