Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 22 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 163  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 18:16 
Офлайн

Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
Wandering
Цитата:

часто змінюють суть думки.

у цьому випадку - ні
Цитата:
загалом 300мб

навіщо тоді згадувати про безлімітки при таких мізерних об"ємах трафіку?
Цитата:
чому в Yes цілодобово однакова ціна за мб.?

Чому в магазині біля моєї хати на літр пива цілодобово однакова ціна, якщо у оптіми після 8 вечора інтернет дешевший? Риторичне запитання :)
Цитата:
І давайте домовимось не згадувати про автомобіль

давайте не домовимось
Цитата:
ви ж теж мені не відповіли на запитання чи є у вас літак

1. ви відповіли запитанням на запитання
2. ні немає
Цитата:
але я ж не ображаюсь

от і чудово
Цитата:
і не тицькаю вас носом у це запитання

мей бі тому, що це було не запитання а слабка спроба огризнутись?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 18:25 
Офлайн

koyanis
Цитата:
ну я тоді хотів би вибачитися за "понтовий формат"

прийнято
Цитата:
просто я не є професіоналом у цій справі

першопричина
Цитата:
я сказав з приводу того що це одна з речей з якою в мене відношення на "ви"

другопричина
Цитата:
якщо швидкість погана

маразм, форвардінг взагалі ні одним боком до цього не відноситься.

Матчасть: http://en.wikipedia.org/wiki/Port_forwarding
Цитата:
і взагалі і-нет глючить треба попробувати

особисто я би почав не з "попробувати" шось, про шось, хтось там сказав, і вроді би шось тойво... а з конкретних засобів щодо локалізації причини та місця проблеми. На щастя вони всі більш ніж добре документовані та відомі.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 19:42 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Цитата:
Nightfly пише:
навіщо тоді згадувати про безлімітки при таких мізерних об"ємах трафіку?

То на роботі, дома безлімітка від оптіми.
Цитата:
Nightfly пише:
Чому в магазині біля моєї хати на літр пива цілодобово однакова ціна, якщо у оптіми після 8 вечора інтернет дешевший? Риторичне запитання

Ми тарифи обговорюєм, тому й кажу, що є доста зручні тарифні плани, нащо я буду мучитись за 20 баксів з модемною швидкістю якщо я можу за 5у.о. скачати 1гб. за одну годину, я вже не говорю про зручність серфінгу в неті.

Шкода що у вас літака немає :(
Ну раз ви вже відповіли, то і я скажу, а то якось не культурно буде, власного авто в мене нема, тому що я не маю в цьому потреби, а якщо притисне, то беру батька автомобіль, але це буває рідко.

Цитата:
Nightfly пише:
мей бі тому, що це було не запитання а слабка спроба огризнутись?

Зовсім ні, просто здивувало запитання і виникло бажання показати наскільки воно для мене було загадковим.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 20:17 
Офлайн

Цитата:
Шкода що у вас літака немає

Мені не шкода - можливо тому, що він мені не потрібен, при чому якби він в мене був він створив би купу проблем:

1. Де його ставити? В мене в гаражі вміщається максимум 2 мотоцикли.
2. Чим його заправляти? Скільки буде коштувати поїздка на роботу й назад до дому, замість таксі, на літаку з розрахунку (ціна палива/споживання палива)*пробіг?
3. Якби я брав літак в кредит - як би я той кредит виплачував?
4. ......
5. .......
6. далі придумайте самі

Цитата:
і виникло бажання показати наскільки воно для мене було загадковим

Нічого загадкового не бачу у свому запитанні про автомобіль. В принципі у вашому про літак якщо розібратись - теж. Тут проста Булева, навіть дуже спрощена математика, яка зводиться до одної з двох зазделегідь відповідей - "Так" чи "Ні".

Що до доцільності власного літака - навіть ящко у мене немає власного літака, я не рахую людей/організації/ітп ідіотами, які ніц не розуміють в транспортних засобах. Можливо їм таки потрібен таки літак ціною в 6-7-8 значну сумму грошей. І у будь якому випадку я не почну промивати цим людям мозок на тему того, що вони платять забагато грошей за літак який їм можливо потрібний замість того аби купити собі мотоцикля (всі вигоди очевидні - розмір, розхід палива, ціна, дешевизна в обслуговуванні) аби їздити щодня на їх дачу розташовану на східному побережжі середземного моря копати картоплю.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 21:37 
Офлайн

Ну про що ми говоримо, недавно ви мене переконували, що неможливо за 120грн. взяти стабільний нет, нехай на швидкості 128кбіт/с, але я переконався на власному досвіді, що за 120грн. легко викачую 30гб. в місяць, за ці кошти я б отримав в Yes 2гб. трафіку на нормальній швидкості, а далі щасливих 48кбіт/с і це за 30у.о., про що тут сперечатись, користувався єсом 2 роки, оптімою 3 місяці, серйозних проблем в жодного оператора не було, залишилось тілько ціна.

До чого тут порівняння літак-авто, я тут порівнюю отримані послуги і як ви самі бачите за меншу ціну я отримую більше, а ви хочете мене переконати, що то неможливо.

А якщо є можливість підключитись до Укртелекому, то за 100грн. можна отримати 512кбіт/с, ну нехай там буде лише 256кбіт/с, навіть ще менше (хоча ніхто про таке не жалівся) всеодно воно буде набагато вигідніше тарифу Yes і тут не потрібно бути спеціалістом щоб це зрозуміти.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 22:13 
Офлайн

Wandering
Цитата:
До чого тут порівняння літак-авто

ну не знаю, це ви порівнювати почали і самі причепилися до мене зі своїм літаком :D
Цитата:
а ви хочете мене переконати

Вас? Навіть не збирався, це було б безглуздою тратою часу.
Цитата:
що то неможливо

в цьому світі можливо все, а ви не знали?
Цитата:
набагато вигідніше

Ціна кінцевих послуги/продукту складається з багатьох факторів(перерахувати по книжці?). На даний момент ми, принаймні в нашому славному місті маємо:

Цитата:
порада "вклвикл модем" по вашому нормальна?

Цитата:
так ми постараємося виправити,то треба в Ів-Франківськ звонити

Цитата:
користувався близько 5ти днів, а тепер 3тій день неможе законектитися

Цитата:
Правда 512 швидкості нема, але зато є стабільних 250, чому я дуже радий

Цитата:
постійні дисконнекти + не завжди мона законектитися

Кому літаки, кому машину, кому мотоцикель... як вже зазначив пан ©hiky®
Цитата:
в загальному поки що Yes задовольняє, що заплатив - те маю, хотілося б дешевше, але...

Більш ніж впевнений - це середньостатистична думка наших користувачів.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 лютого 2008, 00:14 
Офлайн

Дивно виходить, у всіх працює, а в одного після 5 днів, 3 дні серйозного застою, модем не хоче конектитись, думаю такі заяви не варто брати до уваги, наприклад у мене інтернет підключений 24 години 7 днів на тиждень і жодних дисконектів.
Цитата:
Nightfly пише:
в загальному поки що Yes задовольняє, що заплатив - те маю, хотілося б дешевше, але...

Більш ніж впевнений - це середньостатистична думка наших користувачів.

Я вам скажу чому така думка, основна причина це те що ви були тоді коли Укртелекому ще не було, це дуже важливо, друга це те що дуже велика кількість людей котрі б хотіли підключитись до інших операторів просто не мають технічної можливості у вас же є ВайФай, ну і третє це мабуть те що не так багато користувачів готові платити більше 20у.о. в місяць за інтернет.

Але з часом всі технічні можливості покращаться, ціни на даний момент я вважаю ну дуже доступні (укртелеком) і тоді вам доведеться щось міняти інакше народ пойме, що можна за меншу ціну і без тех. проблем користуватись досить надійним нетом.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 лютого 2008, 00:27 
Офлайн

Повідомлення: 556
Цитата:
Wandering пише:
Я вам скажу чому така думка, основна причина це те що ви були тоді коли Укртелекому ще не було, це дуже важливо, друга це те що дуже велика кількість людей котрі б хотіли підключитись до інших операторів просто не мають технічної можливості у вас же є ВайФай, ну і третє це мабуть те що не так багато користувачів готові платити більше 20у.о. в місяць за інтернет.

думаю ви тільки що доступно відповіли на всі ваші питання... :cl:
а на рахунок прикладу шо "модем не хоче конектитися" знову ж таки, модем куплений в тих же самих "ОГО". Навіть лого там намальоване... то про, що далі говорити? нормальні послуги вони не можуть надати, бо нема технічної можливості, їхній же модем (по вашому діло в ньому) не конектиться, кому вони вже будуть потрібні коли в них з'явиться так звана "технічна можливість" якщо від початку вони вже розчаровують ДУЖЕ багато користувачів,на протязі цілого топега були приклади цього, + Nightfly вроді все розставив по поличках...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 лютого 2008, 01:26 
Офлайн

Повідомлення: 167
Прізвище, Ім’я: Inkognito
Як на мою думку, якщо б Укртелеком був би трохи спритнішим і гнучкішим, то YES загнувся б вже через рік або знизив ціни до нормальних. Просто у YES можливості меньші.
А що стало з Presto ?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 лютого 2008, 01:41 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
foka, а нашо нам віддавати гроші "чужим" дядям?.. :?:
Краще най свій провайдер розвивається і на ці гроші покращує якість нету в Коломиї, чи ти не патріот свого міста? :D

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 22 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 163  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення