|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 04 вересня 2014, 20:43 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
ватна морська піхота в степах України...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 вересня 2014, 00:23 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Сьогодні субота, 6 вересня. Тим часом, прес-служба Новокозлії вже розіслала запрошення на прес-конференцію, яка відбудеться у вівторок, 9 вересня. У ньому Київ звинувачують у зриві перемир'я, котре почалося кілька годин тому ... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 вересня 2014, 21:41 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
 типу крик сепараторної душі
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 вересня 2014, 16:22 |
|
|
Трагедія нинішніх подій в тому, що Україну завойовують "рускі". Ще більша трагедія в тому, що її завойовують москальські дегенерати. Тобто - найгірша частина російської нації, її покидьки. Цього, на жаль, не розуміють навіть нормальні, освічені росіяни, які отримують з України викривлену, неправдиву картинку. У Донбасі біснується чернь, набрід. Чорносотенці, сталіністи, расисти, моральні виродки, які ненавидять не тільки Україну, а все людство зараз. І наймерзенніше - це оплачена російська інтелігенція, яка ретельно нахвалює весь цей нацистський набрід, виставляючи його постраждалою стороною, натягуючи на нього овечу шкуру антифашистів. На жаль в москво-українській війні російська інтелігенція - журналісти, блогери, артисти, музиканти, - свідомо, за гроші, чи несвідомо, не розуміючи суті питання, сприймає оскаженілий непотріб за народ. Приймає оце булькаюче "людське сміття" за паростки "новай ґасударствєннасті", а картопляний бунт проти європейських стандартів життя - за героїчну боротьбу антифашистів з фашистами. Прикро віддавати шматок державної території не росіянам. Прикро віддавати її непотрібу і покидькам. Прикро, бо непотріб гарантовано перетворить відкушений шматок землі на смердючу вигрібну яму, забиту нечистотами. Нічого доброго побудувати ця "вєлікая бєлая раса Дамбаса" не може за визначенням. Може хтось сумнівається, що оце задристане чмо "даже в Афрікє будєт бєлим"?.. 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 15 вересня 2014, 19:34 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 вересня 2014, 21:15 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 вересня 2014, 01:04 |
|
|
Цитата: Приятно все ж таки, что нас тут уважают, Гляди, подвозят, Серега, гляди, сажают. Разбудит утром не петух, прокукарекав, Сержант поднимет, как человеков. В.Высоцкий. «Милицейский протокол»
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 вересня 2014, 18:20 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
UA Agh Мнение из фейсбука. ,,Разумеется! Разумеется, вы скажете, что подпись Кремля ничего не стоит и ничего они выполнять не станут. Вполне вероятно, кто ж спорит. НО! Читайте медленно и запоминайте. Это будет очередное официальное международное обязательство России, которое оно не исполнит. Каждый такой факт нарушения обязательств затягивает удавку на шее Путина и приводит к новым и новым пакетам санкций против РФ.
Санкций, которые УЖЕ столкнули российскую экономику в пропасть. Она уже летит. Конечно, вам гэбьё надуло в уши, дескать, "санкции булавочные и ни на что не повлияют", а вы и рады эту брехню повторять. А вот я живу в Москве*, и я реально очень сильно боюсь.
Знаете чего я боюсь? Вовсе не того, что за мной придут из ФСБ арестовывать за "экстремизм", хотя мой фейсбук потянет на пухлое уголовное дело здесь в РФ. Этого я лишь слегка опасаюсь, но реально не боюсь - я мелкая сошка, маленькая мышка, дергающая ленивого кота за усы, ему просто лень за мной гоняться.
А вот чего я реально боюсь, это что с недели на неделю, с месяца на месяц накопившийся в экономике РФ пипец сложится наконец-то в пазл и рухнет так, что из-под обломков потом дай бог выбраться живым. Это висит над головой на тоооненьком волоске. И каждый очередной вы@бон Путина этот волосок подтачивает уже до нельзя.
Роснефть - главный нефтяной монстр российской экономики, который по идее должен накачивать путинские орды экспортным баблом, требует для своего СПАСЕНИЯ триллионы рублей из бюджета. И эти деньги ему сумели найти лишь отдав весь (100%) Фонд национального благосостояния - последние деньги россиянских пенсионеров. А на очереди стоит Сбербанк, ВТБ, Газпромбанк и длинная-длинная очередь поставленных на грань банкротства СИСТЕМООБРАЗУЮЩИХ банков РФ. А еще есть Газпром, у которого объем продаж рушится день ото дня, и прибыль болтается ниже плинтуса.
Всё это рванет не завтра, так послезавтра, и потянутся по свежевыпавшему снежку обозы отступающей наполеоновской армии - голодные и завшивевшие ещё задолго ДО сакрального 7 декабря, когда пресловутый "особый статус" только-только может быть веден в действие. А может быть и похерен за ненадобностью.
Я вот это все так долго пишу, потому что меня за#%^@ло ваше нытьё, ваша истерика, ваше позорное поведение по отношению к руководству своей страны! Вы возьмёте себя в руки наконец, украинцы, или нет?! Люди ж смотрят на вас, неудобно.
Есть три простых правила во время войны: 1) Наш Главком всегда прав. 2) Кто с этим не согласен - получит в глаз. 3) Украина победит при любых раскладах. Неизбежно.
Всё. Вопрос закрыт. (Иван Симочкин. Блоггер из Москвы).
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 вересня 2014, 19:46 |
|
|
Капітан написав: ... Санкций, которые УЖЕ столкнули российскую экономику в пропасть. Она уже летит. Конечно, вам гэбьё надуло в уши, дескать, "санкции булавочные и ни на что не повлияют", а вы и рады эту брехню повторять. ... "В ґрабУ відАлі ваши санкциі!!!" /и-и-и-и! забув сказати, шо "без цензури"... /
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 вересня 2014, 17:17 |
|
|
"Російські військовослужбовці продовжують в соціальних мережах вихвалятись тим, що збили Boeing 777 малайзійських авіаліній, окрім цього розповідають як довго тягнеться час в очікуванні убивства українця. Повідомляє інформаційний ресурс OnPress.info, посилаючись на сторінку в соціальні мережі військовослужбовця Вадима Хоми." Солдат РФ, що керував БУКом: Нам не жалко вбитих в Boeing 777, адже в них були пристойні похорони
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |