|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 25 серпня 2014, 17:35 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: Гадаєте шо ця вуйночка така вже дурна?!.. Та усякі ідеології разом з дурним пуциком їй - до дупи двері! АЛЕ!!.. Якби вона, раптом, надумала щось не так говорити, то її магазин уже цеї ночі згорить разом з нею! Шо тут неясно?!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 серпня 2014, 19:58 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
"У Донецьку представники незаконних збройних формувань прив'язали жінку з українським прапором до стовпа і змусили тримати в руках табличку з написом "Вона вбиває наших дітей. Агент карателів". Як пише The New York Times, сепаратисти сказали, що жінка - шпигун, і вона наводить вогонь української артилерії. "Все, що з нею відбуватиметься - заслужено", - цитує слова сепаратиста газета." "За словами журналіста, перехожі зупинялися на тротуарі вулиці Донецька, де встановлений КПП, в районі, відомому, як "Мотель". Люди виходили з машини, щоб плюнути в жінку, били її по обличчю і кидали помідорами. Ця сцена відбувалась на наступний день після так званого "параду" полонених українських вояків, який влаштували в Донецьку представники самопроголошеної ДНР." В Донецке женщину с флагом Украины привязали к столбу
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 серпня 2014, 09:59 |
|
|
серія «маскаль бреше — вітер віє»  Вчорашнє від "INFO LUGANSK". «паРаша Мудей» показує свій хіт "Путинская гуманитарка - фасовка"  - на 56-ій сек. можна розгледіти, що пуцик відправив з масковії в лугандон в якості гуманітарки кондитерську продукцію харківської Корпорації "Бісквіт-шоколад" - а на 52-й чітко і ясно бачимо, що пуцик відправив гуманітарку на "ГАЗельках" з ... ... київськими номерами... Автомобільні номерні знаки України (розшифровка)Київська область - шифр АІ Ну, що тут скажеш?!..  
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 серпня 2014, 20:44 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 серпня 2014, 10:10 |
|
|
продовження - прив'язали до стовпаЗвільнена громадянка України Ірина Довгань, яку бійці батальйону «Схід» «Донецької народної республіки» кілька днів тому прив'язали до «ганебного стовпа», а пізніше затримали, звинувативши в тому, що вона нібито сприяла навідникам артилерії, через що гинули мирні жителі. Фотожурналіст Дмитро Беляков розповів Дощу, що зараз з нею все гаразд, вона жива, здорова і скоро зустрінеться з дочкою. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 серпня 2014, 11:01 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 серпня 2014, 14:32 |
|
|
До речі, в Нігерії 178 мільйонів населення. В Росії - 146 млн. Відповідно густота населення на кв. км. в Нігерії 189 чол./км², в Росії - 8,39 чол./км² 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 вересня 2014, 13:00 |
|
|
Типова паРашка. Як каже москальня: "Ничєво лічнава"...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 вересня 2014, 19:34 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 вересня 2014, 21:41 |
|
|
и-и-и... ... це "васпітаніє падрастающєва пакалєнія"... /клацни/
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |