|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Бодя
|
Додано: 28 липня 2013, 17:56 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
та бо показуватися тре пішком а не на автомобілях, не вийшло промочити благородними рідинами от халепа і сталася. Але надія є шо мож ше виправити недопрацювання
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 28 липня 2013, 18:13 |
|
|
Бодя написав: Але надія є шо мож ше виправити недопрацювання ну його будова не сильно далеко від тебе. міг би і виправити якось так мимоходом. я знаю де тут трабла. він приїхав з жінкою?
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 28 липня 2013, 19:15 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
VohaBit написав: я знаю де тут трабла. він приїхав з жінкою? Це правда і ще там родинні проблеми, на кіко я в курсі, так шо дайте чоловікови спокій... Бодя написав: Важливо би модератор був компетентний і не заангажований, в темі модерування Колись, не так вже й давно я пропонував надавати авторам права на модерування своїх тем (при двохсторонній згоді само-собов), мене тоді ніхто не підтримав.... 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 28 липня 2013, 20:10 |
|
|
myrko написав: мене тоді ніхто не підтримав.... в першому читанні не все проходить 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 28 липня 2013, 22:06 |
|
|
myrko написав: мене тоді ніхто не підтримав.... не відомо чи воно технічно можливо зробити на цім движку. мусим дочекатися адміна і спитати у него. 
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 29 липня 2013, 17:07 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Сорі що адміністратори пропадають....
SPY на відпочинку, а ми ніяк не уриваємось...
Справді exp треба віддати належне, оскільки те що ми робимо,він умудрявся сам зробити. Таких людей як він, сумніваюсь що мож знайти, оскільки з таких, як на мене, одиниці.....
Будемо щось думати, щоб форум не "засох".... і будемо вам вдячні за ідеї та допомогу!!!
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 липня 2013, 19:44 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ніяк би не подумав що тре позатирати всьо що не подобається і тоді "всьо буде люкс"!.. Якраз навпаки! "ЗЕМЛЮ — РОБОЧИМ! ФАБРИКИ — СЕЛЯНАМ!"
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 29 липня 2013, 21:08 |
|
|
вуйцю, се Ви про шо? Терти, я пропонував, непотрібний лівак, котрий від бесіди відбиває охоту і заносить у инче русло... се, якби хто питав...
ну чомусь не завжди те, шо подобається сценаристу режисер втілює в життя
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 липня 2013, 22:21 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Бодя написав: вуйцю, се Ви про шо? Терти, я пропонував, непотрібний лівак, котрий від бесіди відбиває охоту і заносить у инче русло... се, якби хто питав...
ну чомусь не завжди те, шо подобається сценаристу режисер втілює в життя Стрийцю, я про те, шо не зовсім упевнений в тому, як правильно розпізнавати отой "непотрібний лівак, котрий від бесіди відбиває охоту"... Та й хто ж отой "режисер", шо "втілює в життя"?.. Ще минулого літа, як були вибори, тут так троха шуміло. А після того... Щось "режисери" такого "понавтілювали", шо глядачі розбігаються і не дуже спішать дивитисі це "кіно". Некасове кіно... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 29 липня 2013, 23:04 |
|
|
в тім то і біда шо режисерів нема, одні сценаристи! А за фільтр ти не переймайся. Я спробую уговорити адміністрацію би особисто під твій контроль віддали трембітину темку. сподіваюся шо ніхто не буде сумніватися у твоїй компетентності! отак і інші темки чуть пороздавати і адміністрації легше буде терти одноденні реклами і слідкувати за іншим
якби моя воля, то усі рекламні одноразові теми я би зтулив у одну і все нове туда переносив а свіжих рекламаторів моцно просив би тільки туда писати. поперве - шукати просто, повторе - бардака не створюється, потрете - всі би були задоволені ІМХО
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |