|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
olesya
|
Додано: 13 квітня 2013, 01:33 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
ох, у мене на роботі ремонт в кабінеті, щось там заляпують стіни  штукатурять. до комп'ютера допастися не мож  , то я й не мала можливості заглянути сюди. зато в суботу вихідна через той ремонт, посплю  і піду на шопінг 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 квітня 2013, 08:53 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
olesya написав: ох, у мене на роботі ремонт в кабінеті, щось там заляпують стіни  штукатурять. до комп'ютера допастися не мож  , то я й не мала можливості заглянути сюди. зато в суботу вихідна через той ремонт, посплю  і піду на шопінг  ...ага , дуляри тратити підеш ?! ...а дома шо, компа не є , чи до нього черга ?...  у нас тут на наступний тиждень передають до 27 градусів тепла ... от я думаю , чи правда , чи приколовся хтось .... бо щось дуже різко , з плюс 10 , до плюс 27 , за тиждень... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 13 квітня 2013, 19:33 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
А у мене ремонт в хаті.Поки що одна кімната,дроти,стіни,підлога,стеля.Ну срач на цілу квариру. 
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 13 квітня 2013, 20:59 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
vmateychyk, ремонт в хаті - то корисна штука.  потім наведеш порядки і будеш тішитися. основне - закінчити той ремонт і зробити все, що занланував. Капітан, у нас вже було 30 градусів жари минулого тижня, і то так раптово, а потім впала температура до 8. приємного мало, голова тріщала, тиск скакав туди-сюди. так що тримайтеся там.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 квітня 2013, 08:50 |
|
|
olesya написав: так що тримайтеся там. та холєра ... я вже знаю з досвіду , яке тут літо  ... то тішуся теплом , а не жарою  .... ади, на деревах вже листя повилазило ...очевидячки ...  дивишя , а воно лізе.... не дивишся , а воно , курва ляґа , всерівно лізе... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 17 квітня 2013, 10:58 |
|
|
Капітан написав: а воно , курва ляґа , всерівно лізе..  а ти думав як? Капітан написав: то тішуся теплом , а не жарою та таке саме. тіко того тепла є все коротше. зима, зима - далі трошки тепла - а далі вже літо зі своєу жароу. а далі знову зима. можеш навіть не перевіряти - так і є 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 17 квітня 2013, 11:11 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Привіт усім! У нас тут теж вчора літо було: +27С, як Капітан заповідав. Навіть оті "бідні" вже на своїх отих машинах повілазєли.... Ну оті, шо сир їдє пліснявий, вино п'ют старезне, їздє на машинах без даху....
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 квітня 2013, 11:40 |
|
|
я минулої неділі поїхав на єзеро... там фотки показував.... то німаків понаїздило ... я думав окупація почалася тра терміново матюків німецьких навчитися... бо пішлеш по італійськи то можуть зробити вигляд , що нікс ферштейн... а я як шпрейхну , то вже не відбрешутьсі... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 17 квітня 2013, 11:50 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: тра терміново матюків німецьких навчитися... Та вони, на різні статевозбочені матюки не ображаються, а сприймають іх, як належне, той дохтір Фройд їх добре вішколив (чи як там yanychar казав: "Шо рускому мат, то китайцю фамілія.", тут теж шось такоє). Найчастіше, шо вони вживают, то звичайне шайзе.  P.S. а фотки зачотні 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 квітня 2013, 09:13 |
|
|
всім доброго ранку.... шо ви сюди дорогу забули , чи обновки до Великодня вибираєте по бутиках ?...  Тут вже листя повилазило , косиці цвєту як дурні... другий день трошки дощить , по переду, пишут, же цілий тиждень би мало сльотити... там на Крормиях вчера суботникували , ну типу порєдкі робили ? Бо ящик показував як Нікалай Янавіч там шо прібірал.... я Віктар Фьодаріч таки , як у молодості , працював , під конвоєм...  він з грабельками , а побоках лби здоровенні з навушниками у вухах, от вона сила привички , як звик замолоду під конвоєм. то вже інакше і не знає.... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |