|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 12 березня 2013, 21:25 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Айрін написав: Привіт усім форумчанам! вибачте, що перебиваю тему, але так як це Клуб exp'a, то хочу від усієї сім’ї Молодій подякувати за підтримку та співчуття... вона нам дуже допомогла та дала надію, що форум та сайт не пропаде..)))
ще раз перепрошую.. Айрін, по-перше не варто вибачатись - тут вільне спілкування і вітаємо в наших рядах, а по-друге, ми навіть говорили, що всі з усіма перезнайомились завдяки форуму, тому б багатьом не хотілось, щоб він пропав і я сподіваюсь, що форумчани підключаться і будуть піднімати цікаві їм теми  Капітан написав: всім привіт .... нарешті нині моциль до купи зложив.... блін як завів ледве у руках втримав... після продувки карба трохи шрубу холостого ходу покрутив....тра буде регульнути ... але вже ніч.... що характерно , після монтажу жодного больтка не лишилося.... сам здивувався.... нє ,спеціально не викидав, і не губив....  Капітан, ги, я так свого часу свій ноутбук вперше розбирав - дивувався не так, що зібрав і що він паше, а що зайвих шурупчиків не виявилось - це і справді містика 
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 березня 2013, 21:29 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
видиш SPY , з ноутбуками у мене фіґ так виходить... пістійно шурупи шишаються.. особливо тіво , шо під стіл падають , а потім так файно збираються ... босими ногами ...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 березня 2013, 21:34 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: видиш SPY , з ноутбуками у мене фіґ так виходить... пістійно шурупи шишаються.. особливо тіво , шо під стіл падають , а потім так файно збираються ... босими ногами ... 1) наголошую ноутбук свій 2) на такий випадок куча паперових хенд-мейд коробочок в які скидаються гвинтики (пластикова панель, вінт, материнка, привід, етс) 2Айрін: тут буває, 2-3 різні теми одночасно обговорюються, так що може сміливо подавати свою і не зважати на нас шурупокрутів 
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 березня 2013, 22:17 |
|
|
шпийон, .. а шо , свої шурупи у п'єти не запихаютсі ? шутыник.... аднака... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 березня 2013, 22:28 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: шпийон, .. а шо , свої шурупи у п'єти не запихаютсі ? шутыник.... аднака...  Чес-слово, не пробував, кажу ж зайвих не залишилось  Між іншим ніхто не чув, що було в цю неділю в міскі? Щось стояла мінтовська машина під писанкою, потім від писанки ломанулись чорні буси, джипи, на деяких мигалки, в одному бусі вроді картонка чи то Police чи то Polizej - наші мєнти на машинах теж не простих ломанулись організовувати колону, летіли швидко Писанка-Драгоманова-Франка-Тетральна-Шевченка, толком не зробив знімків, але подія явно не буденна, хтось щось чув? 
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 березня 2013, 22:38 |
|
|
SPY написав: Між іншим ніхто не чув, що було в цю неділю в міскі? Щось стояла мінтовська машина під писанкою, потім від писанки ломанулись чорні буси, джипи, на деяких мигалки, в одному бусі вроді картонка чи то Police чи то Polizej - наші мєнти на машинах теж не простих ломанулись організовувати колону, летіли швидко Писанка-Драгоманова-Франка-Тетральна-Шевченка, толком не зробив знімків, але подія явно не буденна, хтось щось чув?  писанки крали ... купити нема за що .. от і пішли на прєступлєніє... 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 13 березня 2013, 18:36 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
SPY написав: Айрін написав: Привіт усім форумчанам! вибачте, що перебиваю тему, але так як це Клуб exp'a, то хочу від усієї сім’ї Молодій подякувати за підтримку та співчуття... вона нам дуже допомогла та дала надію, що форум та сайт не пропаде..)))
ще раз перепрошую.. Айрін, по-перше не варто вибачатись - тут вільне спілкування і вітаємо в наших рядах, а по-друге, ми навіть говорили, що всі з усіма перезнайомились завдяки форуму, тому б багатьом не хотілось, щоб він пропав і я сподіваюсь, що форумчани підключаться і будуть піднімати цікаві їм теми  Вчера было 9 дней как не стало ехра досих пор не верится. Наверно большинству из вас принять это легче т.к. живете в одном городе. А я захожу на форум и думаю, а почему ехр ничего не пишет? Следующий приезд мне дастса очень тяжело. 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 13 березня 2013, 19:13 |
|
|
Galka написав: Вчера было 9 дней та гіби то сьогодні ...
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 13 березня 2013, 20:06 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
VohaBit написав: Galka написав: Вчера было 9 дней та гіби то сьогодні ... Извините, да 13-го просто этот день для меня уже закончился.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 березня 2013, 21:03 |
|
|
Цитата: Вчера было 9 дней как не стало ехра досих пор не верится. Наверно большинству из вас принять это легче т.к. живете в одном городе. А я захожу на форум и думаю, а почему ехр ничего не пишет? Следующий приезд мне дастса очень тяжело. я поки хрест не побачу , таки не повірю до кінця... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |