|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 28 листопада 2012, 21:49 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: SPY написав: нє, ну ви ппц послідовний, то вам подавай земляка, бо Доній не буде приїжджати і втік із Коломиї і ми його не увидимо, а коли приїжджає - матроскін... А Ваша Галя - балувана, радійте, що приїжджає...  це я мав би радіти?  з якої радості... я в парашутних військах не служив  Кому пофіг - це мені! Став депутатом - не став - мені ніц не міняє, приїхав - не приїхав - мені тепліше не стає... в матросці-не матросці - яка різниця? От мені пофігу, а Вам відать, нє 
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 29 листопада 2012, 21:27 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Приїхав перевірити, чи "підлі коломийці" (як було сказано в одному з інтервю) говорять по-українськи...
|
|
 |
|
 |
Роман С
|
Додано: 02 грудня 2012, 13:46 |
|
Прізвище, Ім’я: Gfcnthyfr Hjvfy
|
exp написав: про зустріч з О.Д.: Цитата: У приміщенні драмтеатру не було жодного вільного місця. Були тут представники влади, духовенства, культурних та наукових сфер. Олександр Доній зазначив, що регулярно відвідуватиме Коломию та звітуватиме перед виборцями.   "матроскін" З районо була дана вказівка, що з кожної школи повинно прийти на зустріч 10 представників (моя дружина працює вчителем у школі). У фойє відмічали скільки з якої школи прийшло. Думаю, що таким чином зганяли й інших бюджетників. Ось іще цікава стаття
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 02 грудня 2012, 13:51 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Роман С написав: почитав, класно написано: Цитата: Понимая, что киевляне за него никогда не проголосуют, он решил баллотироваться у галичан, которых явно воспринимает, как папуасов, перед которыми можно потрясти цветными бусами из мовы, ОУН-УПА, Голодомора – и депутатский мандат уже в кармане.

|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 02 грудня 2012, 13:54 |
|
 |
 |
|
|
Роман С написав: З районо була дана вказівка, що з кожної школи повинно прийти на зустріч 10 представників (моя дружина працює вчителем у школі). У фойє відмічали скільки з якої школи прийшло. Думаю, що таким чином зганяли й інших бюджетників. Гм... а хіба буває якось інакше? На інші заходи не зганяються бюджетники? Ніби нічого нового не почули, та й статтю ту вже бачили-читали 
|
 |
VohaBit
|
Додано: 02 грудня 2012, 14:01 |
|
|
SPY написав: . а хіба буває якось інакше? ага. от вибрали би бодю і народ сам би повалив на зустіч великим натовпом. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 02 грудня 2012, 14:22 |
|
 |
 |
|
|
VohaBit написав: ага. от вибрали би бодю і народ сам би повалив на зустіч великим натовпом.  От і я про це... Смішно чути такі заяви: Гвафт! Народ зганяють на виступ депутата... І що?! Нічого нового, нічого дивного...)) Був би інший нардепом - зганяли би до нього, але ж фанатам "заради_боді" інші депутати, зокрема парашутист - як кістка в горлі, вони так старались, так ровери роздавали, вєрку сердючку привозили, по парканах малювали - а їх не обрали, от халепа... Тільки нащо поливати брудом? Давати далі статті, які вже читали, адже він вже став депутатом хотіли ви того чи нє - давайте щось нове, що ше ніхто не чув, цю пластину ми вже на пам'ять вивчили Ріб'ята даватє жить дружно, або вже хоча б упєйтєсь_ап_стєну_с_расбєгу 
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 02 грудня 2012, 19:48 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: SPY написав: . а хіба буває якось інакше? ага. от вибрали би бодю і народ сам би повалив на зустіч великим натовпом.  Ти знаєш, що повалив би! Бо за ним постійно бігали: "Зроби дах! Встав вікна! Постав котел! Зроби дорогу!" А за кловуном чого бігати? Він навіть своїм спостерігачам не заплатив... Я ,дес, почав жаліти, що бодю не вибрали... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 02 грудня 2012, 19:53 |
|
 |
 |
|
|
Старший_брат написав: VohaBit написав: SPY написав: . а хіба буває якось інакше? ага. от вибрали би бодю і народ сам би повалив на зустіч великим натовпом.  Ти знаєш, що повалив би! Бо за ним постійно бігали: "Зроби дах! Встав вікна! Постав котел! Зроби дорогу!" Своє пузо ближче до тіла! Головне, аби воно було набите(с) А з кловуном пузо не наб'єш і пофіг мені ваші ідеї, коли пузо бурчить Чого бідні - бо дурні, чого дурні - бо бідні... (с) 
|
 |
VohaBit
|
Додано: 03 грудня 2012, 00:25 |
|
|
Старший_брат написав: "Зроби дах! Встав вікна! Постав котел! Зроби дорогу!" я дико перепрошус. а шо ми вибираємо тотих депутатів аби вони нам дах латали? мені якос зручніше обходитися в цім без них. а від депутатів я бис хотів, аби вони приймали нормальні закони, а не думали як витягнути з моєї кишені лишню гривню, аби купити своїй коханці нову мафинку.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |