Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Фоторозділ

Сторінка 95 з 103 [ 1021 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 18 вересня 2012, 16:44 
Офлайн

Повідомлення: 1039
Хто тут за лейку питав? :-D

Цитата:
Зображення

Камера оснащена 37,5-мегапикслеьным ПЗС-сенсором формата Leica Pro (30 х 45 мм), характеризуется чувствительностью от 100 до 1600 единиц ISO и совместима с объективами под крепление Leica S-Mount. Видоискатель на основе пентапризмы обеспечивает 98-процентное покрытие кадра и 0,87-кратное увеличение. Встроенный 3-дюймовый цветной ЖК-экран с разрешением 921600 точек защищён от царапин суперпрочным стеклом Corning Gorilla Glass. Аппарат позволяет получать снимки в формате DNG или JPEG с максимальным разрешением 5000 х 7500 пикселей. Отснятый материал сохраняется на карту памяти стандарта SD/SDHC/SDXC или CompactFlash. Помимо всего прочего, в арсенале есть интегрированный GPS-приёмник, а также интерфейсы HDMI и USB 2.0.

Зображення

Вместе с камерой состоялся анонс трёх совместимых с ней объективов, а именно Leica Super-Elmar-S 24mm f/3.5 ASPH, Leica Vario-Elmar-S 30-90mm f/3.5-5.6 ASPH и Leica TS-APO-Elmar-S 120mm f/5.6 ASPH.

В продажу все упомянутые выше продукты поступят в декабре текущего года. Для рынка США рекомендованная розничная цена на Leica S установлена в размере $21950.

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 вересня 2012, 17:09 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
myrko написав:
Але я , напевно, забагато хочу від того дурдому, котрий називається рекламою, чи маркетингом... :eek:

особисто скромно погоджусь із myrko картинка-реклама продовжує серію міфів такі як "в пікселях щастя", "функція панорама - дуже потрібна функція, без неї ніяк", "з нашим фотоапаратом ви можете фокусуватись на 150+ обличчях", "заливайте фото з фотоапарата в книжку з мордами"...

Згадується "вам єздіть ілі шашечкі"? Якщо для юзера основне - функція заливання фотографій у соціалку, при цьому лінь підключити кабель до компа і залити, соціалки ж не вимагають ні обробки, ні зменшення розмірів фотографії. Якщо це необхідна функція "гаряче заливання" і підключати кабель в лом, тоді про які технічні характеристики може йти мова?

Теж з саме поділ фотоапаратів на захищені і не незахищені... змінні об'єктиви і не змінні, якщо людина обиратиме по цих критеріях - вона і справді тільки заплутається і не буде задоволена апаратом. Існує об'єктив для портретів, існує об'єктив для природи, існує об'єктив для репортажів, але не існує камери для цього.

Єдине по яких критеріях можна формувати поради по вибору:
- Задовільна якість телефону-камерафону - будь-ласка, дешево і зручно
- Нема особливих вимог до освітлення і експерементів, просто хочеться зафіксувати момент - мильничка - ідеальний варіант
- Хочеться мати можливість експерементувати з настройками, не вовтузитись з об'єктивами, мати широкий діапазон зуму від макро до максимального приближення при цьому не сильно витрачаючись по грошах і мати непогані результати - тоді компакти
- ну і у випадку добиватись уже найкращих результатів, бажання ознайомлюватись із детальними настройками, які задаються при певних умовах чи просто помірятись піпіською, пустити пиляку в очі - я крутий фотограф бо в мене крута камера - тоді вам дзеркалку. Кроп чи фулфрейм - це вже не новачкам вибирати...

Якщо потрібний захист - то на будь-який із варіантів пропонуються чохли/бокси - тільки ціна зросте і все :)
Інших критеріїв особисто я не бачу... А те як подають рекламщики - неправильний підхід в корню, хіба щось інакше міг сказати, той хто не любить рекламу?

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 вересня 2012, 20:25 
Офлайн

Повідомлення: 4424
VohaBit написав:
Хто тут за лейку питав? :-D
Ну ти, бра загнув. Ми зі Старшим братом згадували беззеркальну М9 , по ціні 7 кіло зелених президентів, всього навсього :-D
Зображення
а S2 це зеркалка середнього формату. Цю категорію не згадую з очевидної причини - в Коломиї, за таку ціну, якщо не помиляюсь, спокійно мож взяти однокімнатну...
А цю техніку купуют або дуже відомі профі, котрим ну просто необхідна в студії велика деталізація і розширення для метрових постерів, або мужички, у котрих неміряно бабла, і котрим ну просто конче тра повийо повипендрюватися, на зразок оцього (пізнаєш, yanychar ;) ) :
Зображення

SPY написав:
Єдине по яких критеріях можна формувати поради по вибору...

Ти ще забув згадати категорію, котра на сьогоднішній день бурно розвивається, беззеркальних цифрових апаратів зі змінною оптикою. Це власне те, шо ті "хлопаки" назвали незатєйливо: "Беззеркалки". У них сенсори набагато більші ніж у компактів з гіперзумами, а по багатьох параметрах щільно наближаються до зеркалок. Єдине, що б там не говорили апологети, контрастний автофокус поки-що все-таки тормознутіший і не такий флексебілішний, як фазовий. На хлопський розум це означає, що при складних умовах освітлення (при ідеальних - паритет, контрастний навіть в чомусь і виграє) з контрастним автофокусом буде більший процент браку - нечітких фотографій; так що рекомендувати, як ті "хлопаки", беззеркалку для репортажу я б не спішив. Власне, є беззеркалки з сенсором APS-C, як у молодших зеркалок, але парадоксально, через компактність, з таким сенсором , особливо зі "чужими" об'єктивами, вилізають дисторсія, "мило" по краях кадру і великі кольорові аберації ( а так на Sony NEX, наприклад, можна через перехідник накрутити любе (твій "Індустар" теж) і буде ферзиклювати). Різні виробники з цим боряться по різному: здебільшого - софтово (ті ж яйця, лиш в профіль той ж ФШ, лиш внутрікамерно), а вищезгадувана ляйка - шляхом насадки перед сенсором системи корегуючих мікролінз: як задороге таке технологічне рішення, мож здогадатися, навіть коли припустити, що пів ціни апаратіка юзер заплатить лиш за оту червону пімпочку з надписом leica. ;)

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 вересня 2012, 21:50 
Офлайн

myrko написав:
Ти ще забув згадати категорію, котра на сьогоднішній день бурно розвивається, беззеркальних цифрових апаратів зі змінною оптикою.

поки ще молода технологія, не знаю чи завоює свою нішу, можливо стане в ряд з компактами: вище/нижче... Так само важко уявити потенційного покупця, тому і не згадував цю категорію... поки що воно виглядає як іграшка для любителів повийо повимахуватись новизною "в мене є новий айфон"

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 вересня 2012, 22:35 
Офлайн

Повідомлення: 285
Ок. Спробую пояснити. Ви, як люди знаючі фототехніку, онозначно орієнтуєтесь на чіткі технічні параметри (я роблю те саме, що стосується принтерів формату більше як А3).

Проведемо аналогію. Я думаю більшість з вас полюбляє канал Діскавері, зокрема науково-популярні фільми. Повідомте мені, у скількох з них ви зустрічаєте чітко викладені метематичні теореми, формули, доказові бази та інші математичні речі? Їх практично немає. А я собі уявляю розмову науковців: "Ади, вони назвали це Великим Вибухом" :D І ми не називаємо тих, хто створює ці фільми, людьми з дурдому. Їхня робота максимально доступно пояснити нам, оскільки нам не треба формул, нам треба клацнути пультом і побачити зрозумілі речі.

Саме така робота є рекламщиків/маркетологів - поінформувати, в максимально доступній та зрозумілій формі.

myrko написав:
Але я , напевно, забагато хочу від того дурдому, котрий називається рекламою, чи маркетингом... :eek:

Викликало щиру посмішку. Для мене теж є багато сфер, які нагадують дурдом...

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 вересня 2012, 22:47 
Офлайн

Повідомлення: 513
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
ади тому Медвєдєву лиш тої Лайки і бракує :D
цікаво, що він видит через чорні окуляри? 8-)

Догори 
 Повідомлення Додано: 19 вересня 2012, 11:49 
Офлайн

collagen написав:
Повідомте мені, у скількох з них ви зустрічаєте чітко викладені метематичні теореми, формули, доказові бази та інші математичні речі.

Здається ми в цій темі теж не говоримо про кола Ейрі, фільтри Баєра, чи дифракційну межу, хоча це речі, які напряму стосуються даної теми. :eek:
collagen написав:
Саме така робота є рекламщиків/маркетологів - поінформувати, в максимально доступній та зрозумілій формі.

Одна справа проінфомовувати, а інша видавати під виглядом доступності несусвітні дурниці.
collagen написав:
Для мене теж є багато сфер, які нагадують дурдом...

Залишимо без коментарів, постільки це злісний :oftop: (ніхто не наїзджає на вид діяльності в цілому, йдеться про даний конкретний випадок :eek: ).
:hi:
olesya написав:
цікаво, що він видит через чорні окуляри? 8-)
Відав автофокус шукає...
;)

Догори 
 Повідомлення Додано: 19 вересня 2012, 14:30 
Офлайн

Повідомлення: 1426
Прізвище, Ім’я: Yury
Давайте и я, вставлю свои российские две копейки в обсуждение.
С моей точки зрения совершенно не верно, пытаться давать оценку чужому выбору фотоаппарата. У каждого человека свои подходы в этом вопросе, и, он отталкивается от того, что ему важнее и чем он готов пожертвовать ради этого первого. То, что с точки зрения одного очень важно, с точки зрения другого может выглядеть полной глупостью. Если бы все было б так просто – то существовал бы очень ограниченный ряд моделей фотоаппаратов.
В пример могу привести себя:
1. Зеркалка Пентакс с несколькими фиксами – максимальное качество за приемлемые для меня деньги. Все остальное принесено в жертву этому, а именно оперативность, необходимость кадрирования ногами и т.д.
2. Мыльница Олимпус – все принесено в жертву ради влагозащищенного, ударопрочного корпуса.
Когда меня спрашивают, какой фотоаппарат купить, первым вопросом я спрашиваю, что для тебя самое важное. Ответы были самые разные – только Кэнон, только большой экран, наличие суперзума, только стерео ну и так далее по списку.

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 вересня 2012, 18:55 
Офлайн

Трехмерные фотографии, снятые на этот странного вида фотоаппарат Nimslo 3D

Зображення

Коли будете відкривати спойлер - майте на увазі, фотографії багато займають

Фотографії зроблені камерою:

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 вересня 2012, 20:57 
Офлайн

SPY написав:
Фотографії зроблені камерою:
Цікаво, але люди все-таки виглядають так, ніби вирізані з картону; будем чекати розвитку технологій.... Зображення

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 95 з 103 [ 1021 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 103  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Фоторозділ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення