|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
VohaBit
|
Додано: 15 липня 2012, 20:40 |
|
|
а шо краще? жид чи регіонал? 
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 15 липня 2012, 21:00 |
|
|
VohaBit написав: а шо краще? жид чи регіонал?  Звиняйте, а ви з якою метою цікавитесь? Невже є бажання вступити до чиїхось лав? Скажу "па-сєкрєту" - шо одні, шо другі  . А вибір між двома  , стає таким самим  . 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 15 липня 2012, 21:53 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: exp написав: зрештою, хто шось знає про того Левицького? А шо ви хочете про нього знати?  ну... звідки родом, де зараз живе, де працює, скільки років... хоч би це 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 15 липня 2012, 22:00 |
|
|
collagen написав: Звиняйте, а ви з якою метою цікавитесь? та з чисто спортивного інтересу наразі мені це не очевидно, але оскільки прийдеться їх порявнювать коли візьмеш бюлетень до рук, то ціікаво би знать у кого є які переваги. але навіть коли я взнаю хто з них які має переваги, боюсь мій голос для них уже втрачено. мій вибір 
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 15 липня 2012, 22:46 |
|
|
Згадалась класика:
"Ба! знакомые всё лица!"
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 16 липня 2012, 15:18 |
|
|
Цитата: Коломийська міська рада повідомляє, що відповідно до рішення виконавчого комітету від 26.06.2012р. №198 “Про визначення місць для розміщення матеріалів передвиборчої агітації” місця для розміщення матеріалів передвиборчої агітації (рекламні тумби) знаходяться на:
- площі Відродження;
- площі Шевченка (біля універмагу “Коломия);
- площі Вічевий Майдан;
- парку ім. К.Трильовського;
- площа Привокзальна (біля транспортної зупинки);
- проспект М.Грушевського (біля автостанції);
- вул.Гетьмана І.Мазепи (біля буд. №183);
- вул.Театральна (біля Народного дому).
та носіях зовнішньої реклами (“БІГ-БОРДИ”, сіті-лайти).
Забороняється розміщення матеріалів передвиборчої агітації за межами визначених для цього місць, на будинках, що є пам’ятниками архітектури та в місцях, де вони можуть бути перешкодою для безпеки дорожнього руху.
Джерело: Відділ інформаційної політики та зв’язків з громадськістю Коломийської міської ради
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 липня 2012, 14:13 |
|
|
exp написав: Цитата: Проти майбутнього кандидата від об’єднаної опозиції “Батьківщина” Олександар Левицького застосували оригінальний “чорний піар”. Листівками, де усього два слова — “Левицький жид”... читати далішось люди поговорюють, що таким чином піднімають рейтинг Левицького його ж соратники... за шо купив, за те й продав 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 17 липня 2012, 14:22 |
|
|
exp написав: піднімають рейтинг нє би шось корисного зробити - вони рейтингами міряються а нам то шо толку від їхніх рейтингів? коли буде настрій я якось сяду і напишу тут шо саме я хотів би дізнатися від кандидата. спісок намалюю. у разі якщо відповіді мене влаштуют - мені пофігу хто той кандидат - жид чи китаєць. та хоч марсіянин. хоча нє. таки не пофігу. якщо то буде якись кандидат від нині присутніх у зраді партій - відау шо на вихід. уже накерувалисі - доста.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 липня 2012, 14:45 |
|
|
VohaBit написав: коли буде настрій я якось сяду і напишу тут шо саме я хотів би дізнатися від кандидата. спісок намалюю. та я вище вже казав, що хотів би'м знати... у відповідь тишина  exp написав: звідки родом, де зараз живе, де працює, скільки років... хоч би це
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 17 липня 2012, 15:47 |
|
|
exp написав: VohaBit написав: коли буде настрій я якось сяду і напишу тут шо саме я хотів би дізнатися від кандидата. спісок намалюю. та я вище вже казав, що хотів би'м знати... у відповідь тишина  exp написав: звідки родом, де зараз живе, де працює, скільки років... хоч би це та це якраз і не важне де живе і де жив раніше. важніше як він видит свою діяльність у разі обрання. і не загальними фразами покращить добавить віднять вирівнять і таке інше. хотілося би конкретики, а то вже 20 років все покращуют а краю тому не видко.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |