Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Фоторозділ

Сторінка 91 з 103 [ 1021 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 13 травня 2012, 23:38 
Офлайн

Повідомлення: 2290
VohaBit написав:
ну а тепер тра оцінити чи вартує воно того. чи є там настільки великий виграш, аби тратити на то купу грошів і часу , видобути 36 чи 24 кадри і тішитисі

відий далеко не тре іти коли в Мирка є все. Лишилося тіко витягнути і зробити два варіянти. підігнати розмір з проектора до розміру маніторія і придумати як цифру запустити в розмірі проектора на стіну (мо прийдеться пользовати мультимедійний проектор). Бажано тіко постаратися по максимальній якості ото провернути. Думаю шо в оцінці зображення Мирко справиться і всім буде цікаво почути результат

Догори 
 Повідомлення Додано: 13 травня 2012, 23:56 
Офлайн

Повідомлення: 1039
Бодя написав:
і всім буде цікаво почути результат

таки йо :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 травня 2012, 11:00 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Бодя написав:
Думаю шо в оцінці зображення Мирко справиться і всім буде цікаво почути результат

Гм... Зображення Порівнювати плівку клацнуту на совіцький гелівус з цифрятинов зняту на сучасні ніккори - не думаю, що це буде дуже чесно...

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 травня 2012, 14:06 
Офлайн

myrko написав:
не думаю, що це буде дуже чесно...

та хоч би так порівняти.. а то одне говорення.

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 травня 2012, 17:28 
Офлайн

Повідомлення: 4424
VohaBit написав:
а то одне говорення.

Та говорення було, є і буде, а навіщо ж тоді форуми. Це старий форумний баян - пльонко vs ціфер: різниця звичайно є, але так, на рівні тактильних відчуттів. Тут кожен має вирішити для себе, що і на скільки йому важливіше... :eek:

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 травня 2012, 17:43 
Офлайн

myrko написав:
на рівні тактильних відчуттів. Тут кожен має вирішити для себе, що і на скільки йому важливіше..

о чьом постоянно говорілі большевікі :) :verygood:

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 травня 2012, 22:25 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
ну ви блін шукаєте на гівні сметани ... таже маємо цифрові технології , а ви пльонок забагаєте... Бодя , а чого ти фільми не мантіруєш на монтажному столі , зклеюючи кіноплівку... а тицяєш гудзики на компі ?... на плівці можна ефектів наробити три вагони , методом наклеювання витинанок.... люди відкрийте вікно , подивіться на вулицю ... маємо 21 століття ... давайте ще поговоримо про перевагу провідної телефонії над мобільною... аналогового ТБ над цихровим... пробуєте порівняти різні речі... а вони не порівнюються... бо то є різне ...

я поставлю питання так , скільки нас тут є і хто з нас користуєсі класичними , плівковими апаратами ? ... особисто маю два , широкоплівковий любитель , і полароїд , мильничку , на звичайну плівку... не користуюся жодним... маю два цифрових , мильничку фуджі , і зеркало нікон , те що у мобільниках опускаю , цифровиками користуюся обома... був ще третій , але подарував його шваґрові...

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 травня 2012, 22:39 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Капітан написав:
ну ви блін шукаєте на гівні сметани ... таже маємо цифрові технології , а ви пльонок забагаєте... Бодя , а чого ти фільми не мантіруєш на монтажному столі , зклеюючи кіноплівку... а тицяєш гудзики на компі ?... на плівці можна ефектів наробити три вагони , методом наклеювання витинанок.... люди відкрийте вікно , подивіться на вулицю ... маємо 21 століття ... давайте ще поговоримо про перевагу провідної телефонії над мобільною... аналогового ТБ над цихровим... пробуєте порівняти різні речі... а вони не порівнюються... бо то є різне ...

ностальгія в них)))) Ну ця тема краща, ніж про погоду в іншій темі :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 травня 2012, 22:51 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
от шо обєктиви .. маю три , кітовий нікон , і два тамрони , універсальний 18-200.. і теле 70-300... найчастіше користуюся другим .. але має оден ґанч... сліпий він ... тобто темний.. у день нормально , а при ночі зі спалахом не фонтан... купити нікон , з таким самим фокусом жаба давить .. він у 2.5 рази дорожчий за тамрон... :suicide: ну то вже , як казав Леонід Макарович - маємо , те що маємо... а шо дєлать ..

он Шпийон купив собі світле скло .. але фокус того скла мене , особисто не задовільняє... курва все упираєсі , або у наявність грошей , або у готовність їх потратити ... :-D

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 травня 2012, 23:01 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Капітан написав:
он Шпийон купив собі світле скло .. але фокус того скла мене , особисто не задовільняє...

Я думаю, чого мої фото ніхто не коментує... баяццо обідіть, а шо не так? я ж тільки чусь, може то не скло, а просто руки криві... Мені би вчитись - а всі мовчать, махнули рукою на мене :cry:

щодо фокуса не знаю, але нічні фото, концертні краще почали вдаватись, ніж на кіті. Кому-кому, а мені найбільше впирається в гроші :)

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 91 з 103 [ 1021 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 103  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Фоторозділ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення