|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
expirios
|
Додано: 27 березня 2012, 17:49 |
|
Прізвище, Ім’я: Alisa Govard
|
Говорильня і не більше . Заховався у своїй нірці і пи-діленькаєш собі немов ота шавка .А що окрім цього ще можеш зробити корисного окрім як для себе ? Так своя сорочка блище . Але з такими понтами ,як тут , то мабуть скоро залишишся і без неї . А на цьму слові бувайте здорові . ПРОЩАВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 27 березня 2012, 19:08 |
|
|
expirios написав: на цьму слові бувайте здорові . ПРОЩАВАЙТЕ!!! молоді, гарячі. ще вспієте. є така нардна мудрість. сім раз відмір, один раз відріж. коли не знаєш, що робить, краще подумай, аніж робить що попало.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 березня 2012, 20:35 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
VohaBit написав: expirios написав: на цьму слові бувайте здорові . ПРОЩАВАЙТЕ!!! молоді, гарячі. ще вспієте. є така нардна мудрість. сім раз відмір, один раз відріж. коли не знаєш, що робить, краще подумай, аніж робить що попало. шось мені здається, що expirios трохи старшіщий 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 березня 2012, 21:07 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
expirios написав: А про себе сказати можеш щось путнє? Та шо казати?!.. Я - простий коломийський вуйко. Такий самий як усі тут! expirios написав: Говорильня і не більше . Заховався у своїй нірці і пи-діленькаєш собі немов ота шавка .А що окрім цього ще можеш зробити корисного окрім як для себе ? Так своя сорочка блище . Але з такими понтами ,як тут , то мабуть скоро залишишся і без неї . А на цьму слові бувайте здорові . ПРОЩАВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ну, а шо я би мав ше робити?! От, "пи-діленькаю собі немов ота шавка", поціхоньку... Ше можу троха попідскакувати... А ше троха повівкати... А як має бути?!! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 27 березня 2012, 21:26 |
|
|
expirios написав: А про себе сказати можеш щось путнє? Живу, не бідую, чого і вам бажаю. П.С. Без лідера ніц не буде.
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 27 березня 2012, 21:32 |
|
|
yanychar написав: А як має бути?!! А якраз такої і має бути. З кожного по слову то і є революція. То expirios хце натовп розумних Ульянових Ленінів на Коломийському хворумі вже і всіх вкупі. Піждіть. Є поняття "критичної маси". На все свій час...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 березня 2012, 08:55 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
collagen написав: Піждіть. Є поняття "критичної маси". На все свій час... і не лиш... ще багато різних "понять" є 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 02 квітня 2012, 15:36 |
|
|
collagen написав: натовп розумних Ульянових Ленінів  не треба.
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 02 квітня 2012, 19:48 |
|
|
Цитата: Прийшов чоловік у райвідділ міліції: - Дайте мені документ, що я маю судимість, а краще дві. - Та навіщо ж вам таке?! - Хочу в партію регіонів вступити, а там потрібна рекомендація. VohaBit, а може таки треба?
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 02 квітня 2012, 23:35 |
|
|
collagen написав: може таки треба? нащо два рази в одне гівно вступати. на наш вік і свіжого гівна вистачить.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |