|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
collagen
|
Додано: 15 березня 2012, 13:08 |
|
|
Цитата: Вищий адміністративний суд України 15 березня розгляне позов до Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА про звільнення Ганни ГЕРМАН із посади радника Президента.
Як повідомив УНІАН подавець позову, донецький адвокат Володимир ОЛЕНЦЕВИЧ, 27 лютого 2012 року він направив у Вищий адмінсуд позов, у якому просив визнати протиправним бездіяльність Президента України В.ЯНУКОВИЧА, що «виражається в не звільненні ним Г.ГЕРМАН із посади радника Президента України – керівника Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації Президента України за систематичну дискредитацію в очах широкої світової громадськості як Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА, так і держави Україна».
На думку В.ОЛЕНЦЕВИЧА, викладеній у тексті позовної заяви, Г.ГЕРМАН «поширювала огидні наклепи на конституційно визначену систему організації державної влади в Україні й свідомо неправдиву інформацію про свій вплив на Президента...».
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 15 березня 2012, 13:11 |
|
|
Цитата: Вищий адміністративний суд не може зобов'язати президента звільнити свого радника Ганну Герман.
Про це у заявила перший заступник міністра юстиції Інна Ємельянова, коментуючи позов донецького адвоката Володимира Оленцевича до Вищого адміністративного суду з вимогою зобов'язати президента звільнити Герман.
"Я думаю, хоч суд і прийняв цю справу до розгляду, судову перспективу вона навряд чи має. Він (Оленцевич) вимагає, щоб суд прийняв рішення зобов'язуючого характеру. Але на сьогоднішній день це право президента визначати як склад адміністрації, так і склад його радників і помічників", - сказала Ємельянова Укрінформу.
На її думку, подібні вимоги є "повним нонсенсом".
"А завтра він подасть в суд і скаже що народний депутат, припустимо, Іванов, на його думку, дискредитує звання представника вищого законодавчого органу держави і треба достроково припинити його повноваження. Так можна довести ситуацію до абсурду", - вважає перший заступник міністра юстиції.
Як відомо, Вищий адмінсуд узяв до провадження позов донецького адвоката Володимира Оленцевича, яким він просить суд зобов'язати Главу держави Віктора Януковича звільнити з Адміністрації Президента Ганну Герман.
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 15 березня 2012, 13:20 |
|
|
Цікавий чоловічок: Володимир Оленцевич, адвокат, добився зняття звань Героїв України із Степана Бандери і Романа Шухевича.
Кілька слів з його інтерв'ю: "Я - советский пионер, так воспитан. Я проживу эту жизнь чуть-чуть не так, как Кравчук, Ельцин, Кучма. Были коммуняками, а потом начали креститься в церкви - переродженцы, лжецы. Вырос, родился так, вот так и подыхай. В этом ортодоксальном плане. Я пошел в суд, то есть поступил цивилизованно. Не как «свободовцы» или еще кто-то — не стал отбивать нос Ленину. Не стал сжигать памятник в Запорожье. Я не говорю о Ленине или о Сталине, а говорю о методах. Пусть «Свобода» сделает то, что сделал я — пропустит все решения по Бандере через все суды. Думаете, суды были рады? Донецкие судьи меня ненавидят за то, что я напряг их. Они вляпались в это дело. Судьи, в массе своей, мне не симпатичны. Все — донецкие, льововские, киевские."
|
|
 |
|
 |
expirios
|
Додано: 17 березня 2012, 21:23 |
|
Прізвище, Ім’я: Alisa Govard
|
expirios написав: VohaBit написав: expirios написав: навіть депутата заставити робити те чого він аж ніяк не хоче , а то у них залишилися одні права і ніяких обов'язків перед народом знаєш як це зробити законним шляхом? поділись з народом. а то твоя говорильня виглядає ніц не краще від нашої  Не забігаю на перед , але проект такої спілки я невдовзі опишу от тільки в даний момент з часом трішки , але зроблю Даний проект моливо надто амбіційний,але іншого шляху я поки що не бачу .Небайдужим і сповненим енергії людям пропонується конструктивно підійти до даної теми . Від вас залежить можливість керування своїм майбутнім самому собі , а не якимись дядьком зверху . Юристи , правознавці , чи можливий такий документ юридично правильним ? Якщо ні то зробіть так щоб це було можливим . Досить . ТАК ЖИТИ НЕ МОЖНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.facebook.com/KoorradaKolomii
|
|
 |
|
 |
expirios
|
Додано: 26 березня 2012, 18:43 |
|
|
(а то твоя говорильня виглядає ніц не краще від нашої  ) А що ? Люди ,ну що є якісь поради , думки ,щоб з нічого зробити щось ? Чи говорити все ж таки легше ? 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 березня 2012, 08:00 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
expirios написав: (а то твоя говорильня виглядає ніц не краще від нашої  ) А що ? Люди ,ну що є якісь поради , думки ,щоб з нічого зробити щось ? Чи говорити все ж таки легше ?  Бігме, говорити легше! Не знаю як "з нічого зробити щось", але безкрайніх мас бажаючих зайнятись тим чогось не видно. Всі знають, що "ТАК ЖИТИ НЕ МОЖНА", всі повторюють це по кілька разів на день і що з того?! Якщо живуть "ТАК" і не спішать робити "щось", значить більшість, в основному, задоволена і це її цілком влаштовує. Та же як заставити усіх бігти робити революцію?!.. Це діло цілком добровільне... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 березня 2012, 08:58 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: Та же як заставити усіх бігти робити революцію?!..Це діло цілком добровільне.. треба таваріща Лєніна , якшо робити незаконними методами , або Гітлера , якшо законними... короче, нема лідера , а без лідера можливі лиш стихійні виступи , котрі ніколи до толку не приводили , того і тра сидіти тихо і чекати на месію... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 березня 2012, 11:26 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: треба таваріща Лєніна , якшо робити незаконними методами , або Гітлера , якшо законними... треба... вони уміли, шо один, шо другий 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 березня 2012, 14:40 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: Капітан написав: треба таваріща Лєніна , якшо робити незаконними методами , або Гітлера , якшо законними... треба... вони уміли, шо один, шо другий  Ага, зара... Може якраз поможе!.. Балакаю з нашими по скайпу: - Ну, як там у вас? Як житє?! - Йой, так напхавсі, так напхавсі... Ледве з-за стола виліз! - Шо, так тєжко жиєте?!.. - Та же свєто! Коли уже скінчицці?!..Одно не годно з-за стола вилізти, друге не годно з дивана злізти... Ну, яка в дупу ліворуція?!! Люди, спамнітайтесі!!! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
expirios
|
Додано: 27 березня 2012, 17:40 |
|
|
yanychar написав: expirios написав: (а то твоя говорильня виглядає ніц не краще від нашої  ) А що ? Люди ,ну що є якісь поради , думки ,щоб з нічого зробити щось ? Чи говорити все ж таки легше ?  Бігме, говорити легше! Не знаю як "з нічого зробити щось", але безкрайніх мас бажаючих зайнятись тим чогось не видно. Всі знають, що "ТАК ЖИТИ НЕ МОЖНА", всі повторюють це по кілька разів на день і що з того?! Якщо живуть "ТАК" і не спішать робити "щось", значить більшість, в основному, задоволена і це її цілком влаштовує. Та же як заставити усіх бігти робити революцію?!.. Це діло цілком добровільне...  А про себе сказати можеш щось путнє?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |