|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
olesya
|
Додано: 07 січня 2012, 17:13 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
SPY написав: А ось 6К і справді за що? Чи вони так сподіваються заробити на ажіотажі?  Та то початкова ціна, через 3-4 місяці вона значно знизиться. З новинками завжди так.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 січня 2012, 17:48 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
olesya написав: SPY написав: А ось 6К і справді за що? Чи вони так сподіваються заробити на ажіотажі?  Та то початкова ціна, через 3-4 місяці вона значно знизиться. З новинками завжди так. Звісно, що так, а потім вийде D5 то вона якщо не переполовиниться, то третина від ціни лишиться 
|
 |
olesya
|
Додано: 07 січня 2012, 17:58 |
|
|
нам тут, в Америці добре тим, що ми хоч трохи можем відбити грошей з новинок. Тут існує таке поняття як price match, як правило на протязі 30 чи 40 днів з моменту покупки ти можеш прийти в магазин і відбити гроші, якщо ціна на твою покупку впала. Я коли брала свій фотік, то не мала можливості це зробити, бо ми поїхали в Україну на літо, і термін вийшов. А от зараз взяла новий лаптоп з i7 процесором і 3D графічною карточкою, то його ціна на протязі 1 тижня вже впала, і я вже відбила 89 доларів. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 січня 2012, 19:27 |
|
 |
 |
|
|
olesya написав: нам тут, в Америці добре тим, що ми хоч трохи можем відбити грошей з новинок. Тут існує таке поняття як price match, як правило на протязі 30 чи 40 днів з моменту покупки ти можеш прийти в магазин і відбити гроші, якщо ціна на твою покупку впала. Я коли брала свій фотік, то не мала можливості це зробити, бо ми поїхали в Україну на літо, і термін вийшов. А от зараз взяла новий лаптоп з i7 процесором і 3D графічною карточкою, то його ціна на протязі 1 тижня вже впала, і я вже відбила 89 доларів.  а смисл дилерам повертати кошти? Зрозуміло, що краще повертати ніж зразу ставити менші ціни (так як не всі за ними прийдуть), але для чого взагалі комусь щось повертати? 
|
 |
olesya
|
Додано: 07 січня 2012, 21:50 |
|
|
У цьому є своя так звана ринкова політика, яка має досить вагомі причини повертати різницю в ціні, якщо ціна на товар падає. Перша і основна причина - це конкуренція. А далі вже йдуть менш вагомі причини.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 08 січня 2012, 01:09 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
SPY написав: а потім вийде D5 Як сказав би Гомоукраїнус, от тут ти опоздав, Спаюшка, тут за тебе вже спеціалісти прогноз зробили... SPY написав: А ось 6К і справді за що? Та кажут шо за 11 кадрів в секунду на фулфреймі при буферові на 100 кадрів, за широкий ДД, за високе ISO, за шустрий автофокус; такий кулемет ні тобі ні мені не потрібний, а є люди, котрим конче тра... Ти мені краще скажи, а за шо пень 645d - там ні ДД, ні видатного співвідношення сигнал-шум, ні автофокусу толкового, одні мегапукселі, а ну ще ота магія середнього формату; і беруть же люди 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 08 січня 2012, 01:33 |
|
 |
 |
|
|
myrko написав: Як сказав би Гомоукраїнус, от тут ти опоздав, Спаюшка, тут за тебе вже спеціалісти прогноз зробили...  По цих прогнозах ніфіга не опоздав, ще таки маю час Цитата: This sets the D5 announcement for the winter of 2015/2016, 4 years after the announcement of the D4. Likewise, the Nikon D5x is expected in the winter of 2016/2017. myrko написав: Та кажут шо за 11 кадрів в секунду на фулфреймі при буферові на 100 кадрів, за широкий ДД... о-о-о-о, 11 кадрів, то саме то... бо мені 10 замало, а 12 забагато... myrko написав: пень 645d - там ні ДД, ні видатного співвідношення сигнал-шум, ні автофокусу толкового, одні мегапукселі, а ну ще ота магія середнього формату; і беруть же люди  ну певно фотографи вони тоже люди і нічо людське ім не чуже... вони теж міряються один з одним... об'єктивами, гоняться в в кого новіший і кажуть що шо моє то хороше, а ваше - то какашка, а є категорія які фоткають один одного на телефон і в контакт, а дзеркалом користуються лиш, щоб з ним сфоткатись в модній позі і тоже в контакт 
|
 |
Yury
|
Додано: 09 січня 2012, 13:03 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
olesya написав: У цьому є своя так звана ринкова політика, яка має досить вагомі причини повертати різницю в ціні, якщо ціна на товар падає. Перша і основна причина - це конкуренція. А далі вже йдуть менш вагомі причини. А если цена поднимется, то получается нужно идти и доплачивать? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 січня 2012, 19:51 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Yury написав: А если цена поднимется, то получается нужно идти и доплачивать? ага , зара ... чи як там у вас кажуть - ищи дурака... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 січня 2012, 01:25 |
|
 |
 |
|
|
Tamaggo 360 Imager – панорамный фотоаппаратОчередным интересным экспонатом выставки CES стала уникальная, в своем роде, камера Tamaggo 360 Imager, которая позволяет делать панорамные фотографии, охватывающие всё вокруг на 360 градусов. Портативная камера оснащена специальным "паноморфным" объективом и двухдюймовым LCD дисплеем для просмотра полученных снимков.  Tamaggo 360 Imager оснащена сенсором с разрешением 14 мегапикселей, адаптерами WiFi и Bluetooth, а ее вес составляет всего 190 граммов, включая Li-Polymer аккумулятор.  на сайті можна переглянути фотографію зроблену камерою: 4PDA.RU
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |