|  | 
|   |   |  

Сторінка 1 з 1 [ 6 повідомлень ]  

| Автор | Повідомлення |  

| kykywka | 

|   Додано:  19 грудня 2011, 20:27  |  |  
		| З нами з: 19 грудня 2011, 20:24
 Повідомлення: 20
 Прізвище, Ім’я: Стівен:-)
 | 

| Продам в хорошому станіАдміна прошу перенести в відповідний розділ якщо я не туди написав.Дякую

Востаннє редагувалось kykywka в 19 грудня 2011, 22:38, всього редагувалось 1 раз.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Andy_NTK | 

|   Додано:  19 грудня 2011, 22:12  |  |  
		| З нами з: 04 жовтня 2008, 03:00
 Повідомлення: 175
 | 

| Кукуshко, що правиш за Npkiю Н8ісімдесят другю? може й купю. любю Ноклу.   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| kykywka | 

|   Додано:  19 грудня 2011, 22:37  |  |  
 | 

| За тисячу віддам,без глюків,неплавала,панель рідна,взламаний щоб ставити різні проші,стоїть гармін.В комплекті телефон,шнур для підключення до тв,юсб.колір металік.Якщо цікавить завтра зроблю фото,бо зара немає чим зфоткати.Чесно жалко розставатись впершу чергу через камеру,фото і відео там круті получаються 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Andy_NTK | 

|   Додано:  19 грудня 2011, 22:52  |  |  
		| З нами з: 04 жовтня 2008, 03:00
 Повідомлення: 175
 | 

| kykywka написав: За тисячу віддам,без глюків,неплавала,панель рідна,взламаний щоб ставити різні проші,стоїть гармін.В комплекті телефон,шнур для підключення до тв,юсб.колір металік.Якщо цікавить завтра зроблю фото,бо зара немає чим зфоткати.Чесно жалко розставатись впершу чергу через камеру,фото і відео там круті получаються Ти сячу чого віддаш? А шо таке проші. перепрашам?

|  |  
		|    |  |  |  |  

| kykywka | 

|   Додано:  19 грудня 2011, 22:59  |  |  
 | 

| Andy_NTK написав: kykywka написав: За тисячу віддам,без глюків,неплавала,панель рідна,взламаний щоб ставити різні проші,стоїть гармін.В комплекті телефон,шнур для підключення до тв,юсб.колір металік.Якщо цікавить завтра зроблю фото,бо зара немає чим зфоткати.Чесно жалко розставатись впершу чергу через камеру,фото і відео там круті получаються Ти сячу чого віддаш? А шо таке проші. перепрашам?ведеш себе як школота якась...

|  |  
		|    |  |  |  |  

| SPY | 

|   Додано:  20 грудня 2011, 00:06  |  |  
		| 

|  |  | Девелопер-недоучка :D |  |  |  
				|  |  З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 4972
 | 

| Тема закрита автором!Переніс в архів!

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

Сторінка 1 з 1 [ 6 повідомлень ]  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|    |  |