|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 02 грудня 2011, 22:07 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: exp написав: хочеш туди попасти? йо .... я вже своє відпопадав...  ади... а чо так сумно? Галка, ти дзвонила... я ж тобі казав, що не маю камери і мікрофона 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 грудня 2011, 23:18 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: не маю камери і мікрофона пропив ?! 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 02 грудня 2011, 23:32 |
|
|
Капітан написав: exp написав: не маю камери і мікрофона пропив ?!  не мав 
|
|
 |
|
 |
Магніт
|
Додано: 03 грудня 2011, 14:28 |
|
|
Dана написав: Магніт, і коли то все міроприємство відбувалось? то у вас було 4 весілля за тиждень  ? можна докладніше? думаю всім буде цікаво .. Ну, захотілося мені перед весіллям останніх пригод. По приколу заповнила заявку онлайн. Пройшла співбесіду і потрапила. Зйомки відбувалися весь місяць вересень. Ми їздили до кожної на весілля. Спочатку було весілля в Тані з Києва, далі наступного тижня ми поїхали у Дніпродзержинськ (білявка), потім в Крим і 24-25 вересня моє весілля. Після всього поїхали в Києв знімати фінал (цікавий момент, як ми чотири наречені на даху 27-ми поверхівки здається, там дуже класно). Мені було досить цікаво поїздити Україною, подивитися на різні весілля, також спстерігати як відбуваються зйомки передачі та брати участь в них (три камери, звуко-режисер, продюсери, стиліст). Більше не знаю, що написати. Ну, хіба що ще скажу, що сімейне життя цікаве, з іншого боку важкувати їсти готувати, прати, прибирати, посуд мити,  а вихідний тільки один А і ще ми придбали ділянку під будову в с. Шепарівці, тому будемо близько до вас 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 грудня 2011, 16:11 |
|
|
Цитата: з іншого боку важкувати їсти готувати, прати, прибирати, посуд мити, а вихідний тільки один то мож , як продовження , зробити програму - 4 розводи.... жартую...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 грудня 2011, 21:45 |
|
|
Магніт написав: Ну, захотілося мені перед весіллям останніх пригод. По приколу заповнила заявку онлайн. Пройшла співбесіду і потрапила. Зйомки відбувалися весь місяць вересень. Ми їздили до кожної на весілля. побули файно а на рахунок варити - прати... у нас було так: спочатку було в кайф, а потім... привикли 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 грудня 2011, 21:57 |
|
|
exp написав: у нас було так: спочатку було в кайф, а потім... привикли і як кажуть оті песиголовці - и пошла жизнь , серой чередой... 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 03 грудня 2011, 23:18 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
exp написав: Галка, ти дзвонила... я ж тобі казав, що не маю камери і мікрофона  Я думала, что на работе нет, а дома есть. Пить надр меньше 
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 03 грудня 2011, 23:22 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Магніт написав: агга... так то я і здогадувалась, шо то ви наостанок вирішили так ше.. гм.. добре відпочити нушож, молодець, підтримую!!  , залишається додати- так тримати  ..
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 грудня 2011, 00:00 |
|
|
Galka написав: exp написав: Галка, ти дзвонила... я ж тобі казав, що не маю камери і мікрофона  Я думала, что на работе нет, а дома есть. Пить надр меньше  так я на роботі був, коли ти дзвонила 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |