|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 25 листопада 2011, 00:08 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Hutsulka написав: а шо зі спиною? та ніби нічо...  все почалося з того, що я казав, що зиму не люблю, бо мерзну
|
|
 |
|
 |
Hutsulka
|
Додано: 25 листопада 2011, 05:44 |
|
З нами з: 31 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1345 Звідки: Коломия
|
так то всі мерзнуть, не тілько лиш ви)))))хоча тут зими, як такої нема(((є люди шо в футболках ходять 
|
|
 |
|
 |
Hutsulka
|
Додано: 25 листопада 2011, 05:46 |
|
З нами з: 31 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1345 Звідки: Коломия
|
Богданааа!!!сто років тебе не чула й не бачила!!!ти де пропала??????
|
|
 |
|
 |
HAMBA
|
Додано: 25 листопада 2011, 12:40 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 750 Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
|
Капітан написав: SPY написав: кхе-кхе, прошу вибачення, що втручаюсь, спина, питаю, як? =) SPY написав: вроді нормально, а що там зараз по Італіях, як спина?  дякую , за питання , спина виглядає ніби нічо , у спортзал не ходив , чогось боюся.. з ранку роблю легеньку зарядку, ніби нічо , функціонує... але все рівно трохи страшно , бо як собі нагадаю , як то хреново почуватися калікою... ну його до холєри... тьху-тьху..  http://med-dovidka.com.ua/content/view/2169/2018/subrowid,37/ Вам допоможе!
_________________ Ніколи не здавайся!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 25 листопада 2011, 12:51 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: І де тоті тисячні табуни?..  yanychar, ти відав не лиш на форумах срєднєй полоси, а й на форумах східного рускоязичного мідетирану  спілкуєшся: я тебе спитав на якого біса тобі оті табуни, а ти питаєшся - де? Капітан написав: було би мені кіко як тобі , я би таки пошкірився.. після сорока , якось вже не смішно Нічо, років через цванцік - зрозуміє, дай Бог, аби не раніше... Hutsulka написав: тут зими, як такої нема(((є люди шо в футболках ходять  А тут є, але така - ні сніг, ні дощ: 0, +- 1, це для мене найгірше (не люблю таку погоду, краще вже мороз). 
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 25 листопада 2011, 13:10 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Hutsulka написав: Богданааа!!!сто років тебе не чула й не бачила!!!ти де пропала?????? хааа .. привіт !! ну я все розумію, але казати шо я десь пропала, коли ми добре знаємо хто з нас двох пропав  ... як ся маєш ??? шо там доброго за бугром???))
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 листопада 2011, 13:41 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
myrko написав: yanychar, ти відав не лиш на форумах срєднєй полоси, а й на форумах східного рускоязичного мідетирану  спілкуєшся: я тебе спитав на якого біса тобі оті табуни, а ти питаєшся - де? Власне, на колфорумі я не вижу отих "табунів". Тут крутиться, від сили, півтори каліки. Зареєстровані. І лиш про те й мріють аби сюди мимоволі забігло, бодай, пару ослів. Бо арабських скакунів тут нема чого ждати... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 25 листопада 2011, 14:08 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yanychar написав: Тут крутиться, від сили, півтори каліки. Зареєстровані. одного знаю, а пів - це хто? 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 25 листопада 2011, 14:38 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: yanychar написав: Тут крутиться, від сили, півтори каліки. Зареєстровані. одного знаю, а пів - це хто?  це яничар про себе скромнічає 
|
 |
myrko
|
Додано: 26 листопада 2011, 00:28 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
SPY написав: exp написав: yanychar написав: Тут крутиться, від сили, півтори каліки. Зареєстровані. одного знаю, а пів - це хто?  це яничар про себе скромнічає  А все таки цікаво, до цілого, чи до половини він себе відносить? yanychar написав: аби сюди мимоволі забігло, бодай, пару ослів. Бо арабських скакунів тут нема чого ждати... Арабські скакуни потрібні для збільшення племінного поголів'я, а на форумах осли, теє то, як його - приорітетніші... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |