|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 23 серпня 2011, 12:08 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: Мірку , а що у суботу на ваших мадєрах був за празнимк , я через Будапешт проїздив , купа вояків , Дунай військовими катерами забитий , мости мадярами , навіть наші макаронники у військовій формі маячили , купа італійських прапорів.... ви шо собі Італію приєднали , чи мо' вона вас ?  на площі , де ваші королі у камені ізваяні , купа військової техніки , навіть стародавні канони попритягували , якраз передімною оден такий плівся...  То був день св.Штефана - мадярського короля, котрий прийняв у мадярів христмянство, про це я минулого року вже писав. Мадярський прапор дуже подібний на італійський лиш полоси по горизонталі (воно і не дивно: і мадяри і тальяни під одинаковими гаслами боролися за незалежність від Австрії. В даному випадку, по геральдиці: червоний - сила, білий - вірність, зелений - надія.) Цей празник сприймається мадярами, як день державності, приєднання Мадярщини до цивілізованого християнського світу і тому є і воєнні паради, і тому подібні заходи. Це лиш наші овощі під кремлівську дудку кажут, що армія для України то зло, нікому не потрібне і вобще нєзавісімость прінєсла більше врєда ніж пользи, карочє: Back To USSR (останнім часом нет просто завалений такими разсуждєніями...) 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 серпня 2011, 13:23 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko, а то добре вино, що ти привозив там ще купити мож, і яке воно задороге? 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 23 серпня 2011, 17:23 |
|
|
exp написав: myrko, а то добре вино, що ти привозив там ще купити мож, і яке воно задороге?  То вино привозив один вчитель з музичної школи (не там, де я працюю, а з іншої), тепер, просто контакт влітку не підтримуємо, а з 1 вересня, надіюсь знову наладиться; воно без посередників, без магазинної накрутки - прямо з пивниці, того і не дороге. Взагалі, якщо хочеш попити доброго вина в Мадярщині, то треба йти не в ресторани, чи магазини, а прямо в пивниці, до ґаздів: червоне - в Еґері, біле - в Токаї.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 серпня 2011, 19:46 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
всі привіт , як сі маєте , тут така жара , що торба ...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 23 серпня 2011, 20:23 |
|
|
Капітан написав: тут така жара , що торба ... Привіт! Тут теж... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 серпня 2011, 20:24 |
|
|
Капітан написав: всі привіт , як сі маєте , тут така жара , що торба ... у нас ніби нема аж такої жари... myrko, ти там з тим виноробником налагодь якось канал... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 24 серпня 2011, 10:42 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: там з тим виноробником налагодь якось канал...  і винопровод в Коломию бажано шо тут так людно? всі святкують, чи шо?
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 серпня 2011, 10:52 |
|
|
БорМан написав: exp написав: там з тим виноробником налагодь якось канал...  і винопровод в Коломию бажано шо тут так людно? всі святкують, чи шо? напевно, а ти що працюєш? 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 24 серпня 2011, 11:07 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: напевно, а ти що працюєш?  ага
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 серпня 2011, 11:12 |
|
|
БорМан написав: exp написав: напевно, а ти що працюєш?  ага тоді не смішно... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |