|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Yo)!(
|
Додано: 29 травня 2009, 13:49 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Украинус!Картинка просто СУПЕР!
Цитата: dubrovskiy dubrovskiy пише:
цього року було хоч нормальне євробачення, ніяких геїв, ніяких трансвеститів
Они там все скрытые, типа Билана.
|
|
|
|
|
NaPravo
|
Додано: 01 жовтня 2009, 18:37 |
|
|
Украинус, а це Сердючка була? :D
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 01 січня 2010, 20:33 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
|
|
|
|
БорМан
|
Додано: 02 січня 2010, 03:19 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: exp пише:
і шось про нього писали,
та гіби так але і сам не можу пригадати де і коли
_________________ Scio me nihil scire
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 22 червня 2011, 09:24 |
|
|
Цитата: Не вщухають скандали довкола "Євробачення": представники преси розповідають про групу осіб, що надсилали з Європи тисячі смс в підтримку Міки Ньютон.
Журналісти ТВі стверджують, що українська представниця посіла 4 місце у фіналі конкурсу завдяки накрутці голосів, яку організував продюсер Тимофій Нагорний. "Спеціально проінструктованих і профінансованих людей" Нагорний відрядив у країни Європи зі спецзавданням. Вони мали штучно накручувати бали для Міки Ньютон, відправляючи тисячі смс з декількох телефонних сім карток.
Люди скаржаться, що продюсер Міки Ньютон досі не виплатив обіцяний гонорар за кількодобове безперервне голосування – 1 тисячу євро кожному.
"Кожна людина мала, приїхавши до країни, купити певну кількість карток, набрати людей, які допомагатимуть голосувати, і проголосувати за Міку Ньютон. Кожен з нас повинен був відправити від 2000 до 3000 смс", - розповів один з учасників схеми Андрій.
Тепер перемога дуету з Азербайджану, з огляду на легкість здійснення таких махінацій, теж виглядає сумнівною, стверджують журналісти.
Раніше співачці Міці Ньютон, яка цього року представляла Україну на конкурсі "Євробачення", присудили урядову премію в розмірі 3400 грн. вона зі своєю піснею явно до 4 місця не дотягнула б сама...
|
|
|
|
|
БорМан
|
Додано: 22 червня 2011, 09:51 |
|
|
exp написав: вона зі своєю піснею явно до 4 місця не дотягнула б сама... +100500 голос так собі. номер витягала та шо малювала по піску.
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 22 червня 2011, 10:58 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
БорМан написав: exp написав: вона зі своєю піснею явно до 4 місця не дотягнула б сама... +100500 голос так собі. номер витягала та шо малювала по піску. Я про це говорив і перед конкурсом)) правда тоді ви скептично віднеслись до мого оптимістичного результату А я казав, що якщо ця не витягне, то пісочниця - поможе а на рахунок тих скандалів - якось до попи, скіко можна про те гудіти? самі накрутили скандал про конкурсантів, тепер про недооплату... PR одним словом
|
|
БорМан
|
Додано: 22 червня 2011, 11:20 |
|
|
SPY написав: . PR одним словом ага бо нема більше ніц про то сказати - лиш скандали. уся попсня на скандалах тримається, бо більше ніц про них не хочут говорити. а якщо перестануть говорити - то забудуть. музична складова у їхній популярності десь на останнійх місцях. а тогорішна лєна на тім євробаченні хіба комусь запам'яталася - там теж 0
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 25 квітня 2012, 14:08 |
|
|
Цитата: За місяць до головного фіналу пісенного конкурсу "Євробачення" учасниця від України зникла. Гайтана не дає інтерв'ю, скасувала концерти, а сьогодні відмовилась від примірки концертного вбрання у відомої дизайнерки.
За чутками, що у співачки великі проблеми з голосом – не змикаються зв'язки. Навіть сусіди бачать Гайтану рідко. шкода... моя улюблена співачка а може це брехня...
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 24 травня 2012, 22:20 |
|
|
дивлюся Євробачення бо слухати нема шо, рівень нижчий від плінтуса
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|