|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 02 лютого 2011, 13:16 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: За оцінкою опозиції, мінімум 25 депутатів з числа тих, хто голосував, були відсутні в залі." та краще би сказали , коли в залі були присутні всі, чиї карточки "голосували" . у нас голосують не депутати , а карточки. нащо ото комедію ламати кормити 450 тушок, якщо доста зібрати у всіх карточки і голосувати. блін достали вони вже такою демократією. вже краще би узаконили існуючий стан справ, а збави господи хтось колись доколупається , що все , що приймає тотой ніби то парламент, усе прийнято з порушенням конституції і таке інше, і скаже що то все не дійсне ... йой шо буде 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 02 лютого 2011, 14:22 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
ОБС передало - Шо, Шуфріч іде до нас,а Вишиванюк ... ? Вибір ми робимо один раз,і тіко на виборах ! Дехто - власть імущі,роблять вибори багато раз,і це та норма ,шо є зараз ! Провокують людей кожен день,а мовчать люди СТОЛІТТЯМИ . Єгіпіт,ТУніс уже щось зробили ,але що буде далі ,поки невідомо !?( вони там згуртувались УСІ) Чого хочемо МИ _УКРАЇНЦІ ?!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 02 лютого 2011, 16:10 |
|
|
митя грихльов написав: ОБС передало - Шо, Шуфріч іде до нас,а Вишиванюк ... ? ще цего нам тут бракувало 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 02 лютого 2011, 16:22 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
""Я переконаний"" уже починається ,пік буде Літом (в червні).
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 02 лютого 2011, 17:33 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
митя грихльов написав: ""Я переконаний"" уже починається ,пік буде Літом (в червні). за кого тепер переконувати будуть? 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 02 лютого 2011, 17:50 |
|
|
exp написав: митя грихльов написав: ""Я переконаний"" уже починається ,пік буде Літом (в червні). за кого тепер переконувати будуть?  та якось пофігу за кого. проти всіх 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 лютого 2011, 20:06 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
БорМан написав: exp написав: митя грихльов написав: ""Я переконаний"" уже починається ,пік буде Літом (в червні). за кого тепер переконувати будуть?  та якось пофігу за кого. проти всіх  А який смисл переконувати?!! Вибори в зРаду лиш у вересні 2012-го... Про який такий "пік" бесіда?.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 лютого 2011, 20:54 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: А який смисл переконувати?!! Вибори в зРаду лиш у вересні 2012-го... Про який такий "пік" бесіда?..  всьо фіґня.. у мене у коморі ще красне знамя є.. нада язик нємножка падучіть .. і мож гатовиться да вибарав...  ці козли від влади самі не відмовляться.. а народ навряд чи згуртовано піднімиться і порозвішує то все по вербах..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 02 лютого 2011, 20:55 |
|
|
yanychar написав: Вибори в зРаду лиш у вересні 2012-го... Про який такий "пік" бесіда?..  побачим. може будут популяцію депутатів проріджувати
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 лютого 2011, 12:35 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
... й до чого ж весело у вас! У Верховній Раді!..  "Народні депутати іноді "по приколу" голосують у Верховній Раді один замість іншого. Про це розповів газеті "Сегодня" депутат НУНС Геннадій Москаль. "Сьогодні такого немає, а при Тимошенко часто бувало: вона подасть якийсь законопроект у ВР, всі соратники - за, один Москаль проти. А я просто картку в залі залишив, а сам вийшов у кулуари чи на вулицю. А хтось вирішив пожартувати. Ну й починаються розбиірки. А жартівники ходять, іржуть", - сказав він. "Бувало, що ми ніхто не голосуємо, а за Жванію кнопку натиснемо. Але такі жарти можна собі дозволити, коли розглядаються які-небудь законопроекти щодо захисту тварин, наприклад. Пам’ятаєте, був законопроект якийсь про кажанів? Так ми за всіх своїх ворогів натиснули кнопки!", - додав Москаль". Депутати голосують за закони "по приколу"«Чтобы получить дубликат, депутат должен написать заявление, заверить его в отделе кадров и под роспись получить карточку. У меня дубликатов три. А у некоторых 6—7. Почему? Ну, прилетел из аэропорта, не успеваю забежать домой за карточкой, а с собой не вожу, чтобы не потерять — и заказываю дубликат. Его активируют только на один день, а основную карточку на это время деактивируют. И если депутат увез карточку с собой, а дубликат не заказывал и никому не отдавал, то способа проголосовать за него я не знаю», — говорит Москаль». Депутаты делают по 6 дубликатов карточки и голосуют ради шуткиПросто зо сміху тріснеш!  Я нітрохи не здивуюсь, коли "картку для голосіння" /або дублікат/ якого-небудь царьова-чмирьова-чухлова знайдуть в корзинці для сміття, клозеті, кафе, борделі, чи блат-хаті... "Прикольно", нє?!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |