|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 02 травня 2010, 14:26 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан, клас! Особливо сподобалася - "ааа! всюди буйно ківітне конюшина...!" vmateychyk написав: Хочу фотоапарат як у Капітана. [/quote] А я - нє  , бо вже такий маю, але тепер хочу купу різного "скла" і прибамбасів на него (проблема з кішками в тому, що в них обов'язково з'являться кошенята  ). Капітан, а мені сподобалося, хто би шо не писав, як "Tamron" з фотіком ферциґлює (я маю на увазі авто).
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 травня 2010, 14:45 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
так ці всі фотки з тамроном роблені  ....і не такий він вже сліпий , як дехто каже , я фоткав малу у спортзалі , без спалаху.... дало непоганий результат , так шо за свої гроші цілком непогане скло...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 02 травня 2010, 15:20 |
|
|
Капітан написав: так ці всі фотки з тамроном роблені  ....і не такий він вже сліпий , як дехто каже , я фоткав малу у спортзалі , без спалаху.... дало непоганий результат , так шо за свої гроші цілком непогане скло... Я вже колись, десь писав, як японці (а Tamron - "ізначально" японська фірма) розприділяють, це вони самі нам розказували, свою продукцію (тим паче ту, яка виготовлена на китайських філіях);майже як у СРСР, лиш з від'ємним градієнтом, тобто навпаки: 1. категорія - найякісніший варіант : для внутрішнього ринку. 2-га. - трохи гірша якість: на США і Швайцерлянд. 3-тя. - не ахті, але цілком пристойно: на Европу. 4-та. - там, сям колдобінки, зазубренки: в Африку і Океанію. 5-та. - nocoment: в "страны бывшего..." і від цього такі розбіжності в результатах і враженнях. Я, навіть знав людей, які робили бізнес: возили "скла" з Japan, made in Japan і для Japan. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 травня 2010, 20:20 |
|
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 12 травня 2010, 22:08 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 травня 2010, 05:41 |
|
|
vmateychyk написав: І що ,сильно влило ? Та капут , на вулиці озера стояли , а ливанини було десь 40 хвилин , всього-навсього. 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 14 травня 2010, 12:11 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
На моём огороде  цветут чорнобривцi 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 14 травня 2010, 12:17 |
|
|
Galka написав: На моём огороде  цветут чорнобривцi Огород якийсь махонький, а за чорнобривцями там шось засохло... 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 14 травня 2010, 12:52 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Цитата: Огород якийсь махонький, Горшки у меня есть, может цветочки еще вырастут. Цитата: а за чорнобривцями там шось засохло... Там полынь, чтоб черти в доме не завелись  и вроди хвощь болотный, этому букетику уже год слишнем.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 травня 2010, 19:03 |
|
|
Цитата: "Galka" Там полынь, чтоб черти в доме не завелись  и вроди хвощь болотный, этому букетику уже год слишнем. І шо , помагавє від чортів ? Бо тут біля мене живуть , то може би я таки того полину наклав , може би пропали? Га , як ти думаєш Галя ? 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |