торт "Наполеон"
Склад тіста 1 пачка маргарину
3 склянки муки
1 яйце
1 столова ложка оцету
вода
Розтерти маргарин з мукою, в окремій мисочці з"єднати яйце
оцет і добавити води щоб разом все було по ємкості 150 мл.
До муки й маргарину добавити яйце з водою і оцетом та
замісити тісто.Скатати сферу з тіста і покласти до
холодильника не менш ніж на дві години.
Потім розділити на 6 рівних частин, кожну розкатати колом
і спекти.
Крем 1.5 літра молока
5 яєць
2 склянки цукру
200 грамм масла
6 столових ложок муки
Розтерти яйця з цукром, додати муку і порізати кусочками масло
в окремій посуді. В великому баняку закип"ятити молоко.
До яєць з цукром мукою і маслом влити 2 склянки гарячого молока
і гарно розмішати. яйця з молоком .... вливати постійно
помішуючи до киплячого молока і на маленькому вогні довести до
кипіння.
Коржі змастити кремом і прикрасити шоколадом або крихтами від коржів