|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 23 січня 2010, 13:40 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: pent@gon пише:
Чи то я вже забагаю?
Та нє... не забагаєш, булоби файно... Бо якщо то об'єднати з оцимво : Най би кождий газда, який хоче аби всі його бізнес бачили - поклав собі таку камеру і тоді їх об'єднати на одному сайті - ото б була круть.
То цілком реально здійснити, але то треба часу , поки власники бізнесу так би мовити осознають...
P.S.Зі здивуванням замітив , як авта пропускають пішоходів... два роки тому я там мав інцедент з одним автолюбителем...прийшлося чоловіка радикальни переконувати , що полоси на дорозі то не прихіть дизайнера...
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
Kaminskiy
|
Додано: 26 січня 2010, 14:50 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
Цитата: Капітан пише:
як авта пропускають пішоходів... Все дуже просто - там над пішохідним переходом висить ДАІшна камера
|
|
|
|
|
yavaslub'yu
|
Додано: 26 січня 2010, 15:56 |
|
З нами з: 23 вересня 2009, 03:00 Повідомлення: 56 Звідки: Вперед!
|
Цитата: pent@gon пише:
Чи то я вже забагаю? так не видно ж нифига. Так и из ГуглЁф можно посмотреть.
|
|
|
|
|
Dана
|
Додано: 26 січня 2010, 23:36 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Цитата: Kaminskiy пише:
Все дуже просто - там над пішохідним переходом висить ДАІшна камера
так, тепер стоїш собі спокійно на тротуарі, на перехід - ні ногою, як з машини вже подають знаки "прошу!!! переходьте!!" :D
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
|
|
|
Andy_NTK
|
Додано: 27 січня 2010, 00:50 |
|
З нами з: 04 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 175 Звідки: Коломия
|
Цитата: Богдана пише:
на перехід - ні ногою, як з машини вже подають знаки "прошу!!! переходьте!!"
А я би Вам сказав "прошу!!! Сідайте, підвезу!! :)
P.S. Не таксист
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 27 січня 2010, 02:02 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
А шо, тоті купи снігу там до весни будут стояти?! :shock:
Чо їх не вивезут?!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
yavaslub'yu
|
Додано: 27 січня 2010, 02:16 |
|
З нами з: 23 вересня 2009, 03:00 Повідомлення: 56 Звідки: Вперед!
|
Цитата: yanychar пише:
Чо їх не вивезут?! Потому, что дорогу на Вологду замело :D
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 27 січня 2010, 10:13 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: Москаль Кривий пише:
Потому, что дорогу на Вологду замело
А тут воно на біса?!
Тут свого снігу стає!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 16 грудня 2011, 02:00 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Ніби всі змовились... Чи то я тепер представляю НТК, чи то разом із форумом я взяв відповідальність і за їх роботу, хтозна. Але на протязі останніх 2-3 тижнів мене 2-3 людей питали за камеру на ратуші. Я поняття не мав, що відповісти. Посилав на... НТК звісно Сьогодні випадково зустрівся і мав розмову з людиною, яка має до того відношення того і оприлюдню інфу, яку у неї вивідав (хай не ображаються на мене, якщо зливаю секретну комерційну інфу) Виявляється камера працює... Потім вже вдома нагуглив Ось на офіційному сайті (ліньки було ставити Windows Media Player, тому не знаю чи працює - перевірте самі ) і точно працює: тут, перевіряв. Як і раніше відеоряд супроводжується Радіо С..яйво - може це когось і порадує Ну думаю для тих, хто закордоном буде цікаво. На мій коментар, що інколи виникає прохання повернути камеру лівіше-правіше, сказали що "настроєна нормально, а якщо на свята комусь хочеться дивитись не на куліси - то за 250-500 грн можуть поставити 1-2 операторів в будь-якому місці і вони будуть знімати цілий день". Також шось там планується із прямою трансляцією подій, зустрічей". Думаю, якщо НТК захоче прорекламувати - самі напишуть детальніше, а я так коротко пробігся по тому, що дізнався
|
|
Kaminskiy
|
Додано: 31 грудня 2011, 20:35 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
Камера працює і працювала... Не було тільки трансляції на вебстрім в звязку з перенастроюванням апаратури та виходом нової- оновленої версії сайту НТК - ntktv.ua . Дивіться!
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|