В даний час шукаю роботу з постійним заробітком, хоча б невеликим.
В останньому номері тижневика "ЗР-Інформ" в розділі "Пропонуємо роботу" прочитав:
Цитата:
436. Комерційна компанія проводить набір працівників для роботи в офісі. тел. 3-84-83 (Марія Богданівна).
Залетефонував, запросили на співбесіду (все в один день - сьогодні, 13.11.09).
Офіс знаходиться на пл. Героїв (кому до вподоби - пл. Скорботи), на 2-му поверсі приміщення колишнього ЖЕКу №3. Вивіски не має. На склі дверей прикріплений звичайний листок паперу з написом: "Інформаційно-довідковий центр №1" (якось так).
Я - людина проста навіть за коломийськими мірками, можливо тому відразу кинулася в очі дещо напускна атмосфера "ділової обстановки".
Чоловік, який проводить першу частину співбесіди, говорить впевнено - свою справу знає.
Говорить, говорить...
Наша фірма (китайська, доречі) заключила договір з урядом України на 50-ть років, наша фірма робить і те, і се (чуть не літаки, і біотехнології), в нас є і банк, і університет... ... ... але НАШ ПІДРОЗДІЛ НІ ОДНшМ З ЦшХ ВшДІВ НЕ ЗАЙМАЄТЬСЯ...
Це вже цікаво.
Ще хвилин 10-ть чітко структурованої розмови, і врешті решт я дізнався назву "компанії" (але якось не дуже чітко) чи-то Тін-Ши, чи-то Тяньші...
Пропонують роботу менеджера "з паперами" (від 700 грн./міс.), менеджера по роботі "з персоналом" (приблизно такаж зряплатня), ну і менеджера з оплатою праці від 1200 грн./міс.
Мало того, що суми навіть не смішні, але розрахунок на те, що людина зорієнтуєтся в напрямку "хоч троха більшої зарплати" - а хочу вам сказати, що перелік обов'язків до неї ЗНАЧНО перевищує перші дві пропозиції.
Без зайвої скромності скажу, що помітно здивував співрозмовника тим, що наполягав на посаді з найменшою зарплатою.
Потім заповнюєш анкету (дають 3-5 хв.) Після цього ідеш на другу частину співбесіди з заступником керівника, де з тобою говорять майже "по душам"...
Тут з'ясовується, що на найнижчу посаду навіть можна не розраховувати - відразу дадуть Другу(!).
В результаті цього, вам виписують "Запрошення" на навчальний семінар.
З собою треба мати гарний настрій, офісний вигляд та... 15-20 грн. на книжки.
Вродє не багато...
Ну, що ж, для того, кому нічого втрачати - початок досить пристойний (навіть занадто, як на мене).
Але якийс "осадочєк остался".
Прийшов до дому, заліз до Тирнету, вбив в пошук Тянши (рос.мов.) і знайшов, що це МЛМ.
А й.. вашу.. ...ть ...
Читайте самі:
Ссилко раз.,
Ссилко два.