Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теми "без розділу"

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 жовтня 2009, 18:03 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Цитата:
Yury пише:
Аби уклалося треба допустити, що народ - це дуже багато індівідумів та й кожний має право на свою точку зору.

Абсолютно згоден!
Я вже писав про тутешні демонстрації на котрих тягнуть портрети Лєніна, Сталіна, царя Миколи ІІ, ікони, прапори червоні з серпами й молотками і прапори біло-чорно-жовті... І все те на одну купу!..

А тепер гляньте з іншого боку...
Дмитро Володимирович Табачник — український політичний та державний діяч, історик. Доктор історичних наук, професор, академік Академіїї правових наук України. Автор (або співавтор) понад 400 наукових праць. Нагороджений: Орден князя Ярослава Мудрого V степені (2003), Орден Богдана Хмельницького III степені (1999), 19 орденів іноземних держав, в тім числі Іспанії, Італії, Франції, Ватикану, Греції, Португалії, Бразилії, Аргентини , Індонезії, Чілі, Польщі, Бельгії, Перу, Болівії, Доминіканської республіки, Республіки Куба.
Лауреат Державної премії України в області науки і техніки (1999). Лауреат премії НАН України імені М.Костомарова (2004).
А оце "наукові досягнення" "дОхтиря":
«Утиный суп» по-украински
Фюрер Украины?
Галицкий шлях от Великой Победы

Назвати ще пару сотень або й тисяч таких "дохтОрів"?..

Відтак оці "досягнення" гейби "українських" опаришів витягують і тичуть нам в ніс: Зображення "Это ваши! Ваши, "щирые хохлы", пишут! Вот вам ваша нэзалэжность! Жрите, пока не удавитесь!!!".

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 жовтня 2009, 18:17 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
yanychar пише:
український політичний та державний діяч, історик.

ну грош ціна цему діячу в базарний день. Про це всі тут знають, ті що взагалі про него щось чули. А решта навіть не догадується про існування сего гіганта мислі і отца дєрьмократії. У нас є куди більш потужні гіганти мислів прохфесори, майже академіки, які писати грамотно не вміють, зате охоче слухають усіх і їх кожна собака знає, не кажучи вже про звичайних громадян. Ось це уже показник. А піде такий во діяч на пенсію ( давно пора) і почне строчити мемуари і наукові праці - тоді будете знати. :D
Цитата:
yanychar пише:
Орден князя Ярослава Мудрого V степені (2003), Орден Богдана Хмельницького III степені (1999),

Після цегово тоті нагороди можна сміливо відміняти, бо ні одна поважаюча себе людина, яка справді достойна нагороди, не захоче бути в однім списку з таким дохтуром.
Та що говорити про список. Там є не менш "достойні" діячі - цей випадок не поодинокий. Не зовсім зрозуміло яким чином сей достойник удостоївся
Цитата:
yanychar пише:
19 орденів іноземних держав

:?:
Цитата:
yanychar пише:
Відтак оці "досягнення" гейби "українських" опаришів витягують і тичуть нам в ніс:

відмінність у тім що це не возводиться у ранг державної політики, яка би недолуга вона у нас не була...
Так шо як на двох малюночках для дітей - знайдіть 10 відмінностей. |bv

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 жовтня 2009, 01:03 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
А тим часом...

"В городе Стрельна Ленинградской области в храме святой равноапостольной княгини Ольги появилась икона с изображением шосифа Сталина. Как пишет газета "Новые шзвестия", настоятель храма, игумен Евстафий (Жаков) рассказывает, что Сталин, по легенде, часто беседовал с блаженной Матроной Московской. Сцена такой беседы и изображена на выставленной в храме иконе. Прихожанам икона не понравилась, поэтому ее разместили в дальнем углу помещения.
Зображення
"У меня было два отца, кроме Отца небесного: один — мой отец по плоти, а другой отец — это отец народов, который был строг, который судил, который, может быть, ошибался, но который все равно был отцом моей страны", — объяснил свою инициативу настоятель храма святой равноапостольной княгини Ольги в Стрельне игумен Евстафий (Жаков). В то, что Сталин был атеистом, игумен не верит, сообщает газета."
Образ Сталина запечатлен на иконе святой блаженной Матроны Московской
В церкви выставили икону шосифа Сталина
Молитва палачу. В церкви под Петербургом выставлена икона с изображением Сталина
В русском храме есть икона с изображением… Сталина!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 жовтня 2009, 01:07 
Офлайн

оце є християни ?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 жовтня 2009, 11:37 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Цитата:
Yury пише : що народ - це дуже багато індівідумів та й кожний має право на свою точку зору.

Можливо і так ... Але якби владні круги не підтримували це , то може було би інакше. Бо малювати на іконах Сталіна і класти у церквах, то саме , що у синагогах молитися за Гітлера або Гімлера. Вони нічим не були ліпші один за другого . Може то така мода піша молитися катам. Світ дуріє , що тут ще можна сказати. :cl:

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 жовтня 2009, 13:30 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
БорМан пише:
оце є християни ?
слава Богу, що не всі такі... :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 жовтня 2009, 14:15 
Офлайн

Повідомлення: 1426
Прізвище, Ім’я: Yury
Капітан,
Комусь він кат, комусь рідний батько, комусь лагідний дідусь, а комусь напевно і святий. Ну що зробиш.
Перевірить на скількі то правда про ікону напевно можу тільки я, але мені то не цікаво, мені їхати у Стрєльну десь півтори години, лише хотів би відмітити, що такого міста Стрєльна Ленінградскої області не існує. :idea:
Якщо колись ти будеш мати бажання відвідати моє славне місто та будеш у Пєтєргофі май на увазі, що одна зупинка електричкі вітдаляє тебе від Стрєльни.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 жовтня 2009, 15:19 
Офлайн

Цитата:
Yury пише:
Комусь він кат, комусь рідний батько, комусь лагідний дідусь, а комусь напевно і святий.

Гарний святий виходить. Колись нищив храми, а зара ласкаво просимо у святі - нонсенс.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 жовтня 2009, 17:04 
Офлайн

Повідомлення: 1426
Прізвище, Ім’я: Yury
БорМан,
Це питання до того хто писав ту ікону. Що він хотів тим сказати. Я хотів би лише підкреслити, що у святих має буди німб над головою та й малють не тільки святих, але й чорні сили. (Хоча я можу помиляться, бо у цих питаннях я як Exp у морьских :D )

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 жовтня 2009, 17:09 
Офлайн

Цитата:
Yury пише:
та й малють не тільки святих, але й чорні сили.

а так, лиш чорні сили малюють інакше - так аби сумнівів не залишалося.
Цитата:
Yury пише:
Це питання до того хто писав ту ікону.

Щось мені то нагадує тоту ікону про футбол. І шо автор тим хотів сказати шш :o :?:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 11 з 28 [ 272 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 28  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теми "без розділу"

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення