|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 30 вересня 2009, 12:42 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"[FONT=Courier]Минулого року в великих містах України, в тому числі й в Донецьку, з`явилися оголошення «Росія кличе! Батьківщина чекає!». В них повідомлялося про те, що існує віпдповідний указ президента РФ Владіміра Путіна від 22 червня 2006 року. В цьому указі йдеться про те, що етнічні росіяни, які переїжджатимуть до Росії, отримають моральну та матеріальну компенсації. Вчора ж в нашу редакцію надійшов анонімний лист від донеччанина із цього приводу. Наводимо його повністю і без змін.
[/FONT]
Несмотря на то, что я проживаю на протяжении последних двадцати лет в донецком регионе, я по праву считаю себя русским. Насмотрелся на «оранжевое будущее» так сладко обещанное я пришел к виводу, что надо возвращаться на историческую родину, где вроде не так много обещаний, но больше дела.
Учитнвая, что в документах, необходимых для долгожданного отъезда, есть много непонятных нюансов, а до Харькова, где расположено Российское представительство, далеко, был вынужден обратится за консультацией («спасибо», друзья подсказали) в консультационный центр «Патриот» в родном городе Донецке.
ш тут началась увлекательнейшая история под названием «Обдери ближнего своего». Встал я пораньше, и пошел по известному адресочку. Первое, что меня смутило - зто возраст сотрудников такой, казалось бы, солидной организации - одногодки моей дочери, а она, между прочим, студентка 3 курса. Но сотрудница Оля доказала, что работу свою знает, с консульством России, которое в Харькове, общается напрямую, обучалась непосредственно у работников консульства - в общем, доверие старому дураку внушила.
Задал я все интересующие меня вопросы и собирался уже уходить, но не тут-то было. Оля мне объяснила, что услуги, предоставляемые их организацией, платные и за консультацию я должен заплатить. Поинтересовался я стоимостью остальных услуг, необходимых для оформления документов (прейскурант был заверен печатью сумского частного предпринимателя по фамилии Курочка, при зтом Оля сообщила, что это и есть работница консульства) и вышла, честно скажу, не маленькая для меня сумма. А деваться некуда, пришлось платить.
Вернулся домой, без копейки в кармане и думаю, если столько денег стоит консультация о возвращении на Родину то сколько мне будет стоить само возвращение? А может не все так радужно, как обещают? Неужели правительство России, которое так ярко описывает прелести и привилегии для граждан, вернувшихся на историческую Родину, не выделяет на это ни копейки денег?
На следующий день решил попробовать разобраться с зтими вопросами и непосредственно созвониться с консульством в г. Харькове. Но на том конце трубки мне ответили, что по всем вопросам необходимо обращаться в консультационный центр «Патриот», который был специально для этого создан.
Значит, пришел я к выводу, что дипломаты консульства создали себе посредников и зарабатывают на нас с вами - братья славяне, неплохие деньги. Можно было бы предположить, что добропорядочнне представители России в г. Харькове о донецком «Патриоте» слыхом не слыхивали, но тогда как обьяснить такие моменты, как запись на прием в консульство, консультации с сотрудниками в телефонном режиме и, наконец, мой звонок на номер, выписанный с официального сайта генерального консульства?
Картина получается «маслом»! С одной стороны, дипломаты красиво рассказывают о результатах плодотворной работы с русским населением в Украине, а с другой стороны, наладили отличный бизнес и наживаются на своих же соотечественниках!
В от и думайте, как жить дальше и где!"
Росія дурить росіян з Донецька
Росія дурить етнічних росіян з Донецька
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 жовтня 2009, 01:12 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Спочатку хотів запхати це в гумор. Ніби такий собі "прикол"...
Однак, це зовсім не "прикол"...
"В таких настроениях попал я впервые в это священное здание, где кипели страсти. Как скоро, однако, это чувство сменилось чувством возмущения, вызванным той жалкой комедией, которая разыгрывалась на моих глазах. Налицо было несколько сот господ народных представителей, которые как раз занятые были обсуждением одного из вопросов крупнейшего экономического значения.
шдейное содержание речей, насколько их вообще можно было понять, стояло поистине на ужасной "высоте". Некоторые из господ законодателей вовсе не умели говорить по-украински… Жестикулирующая, кричащая на разные голоса полудикая толпа. Все это заставляло только смеяться."
Адольф Гитлер про Верховную Раду
"В таких настроениях попал я впервые в это священное здание, где кипели страсти. Правда священным дом этот казался мне главным образом благодаря необычайной красоте его чудесной архитектуры.
...
шдейное содержание речей, насколько их вообще можно было понять, стояло поистине на ужасной "высоте". Некоторые из господ законодателей не говорили вовсе по-немецки, а изъяснялись на славянских языках или вернее диалектах. То, что я знал до сих пор из газет, я имел теперь случай услышать своими собственными ушами. Жестикулирующая, кричащая на разные голоса полудикая толпа."
Моя борьба
"Что мне, прежде всего, бросалось в глаза, так это полное отсутствие личной ответственности. Парламент принимает какое-либо решение, последствия которого могут оказаться роковыми. ш что же? Никто за это не отвечает, никого нельзя привлечь к ответственности. Разве можно считать ответственностью то, что после какого-нибудь отчаянного краха виновное в этом правительство вынуждено уйти? шли что соответственная коалиция партий распадается и создается новая коалиция?"
Адольф Гитлер про Верховную Раду
"Что мне прежде всего бросалось в глаза, так это полное отсутствие личной ответственности.
Парламент принимает какое-либо решение, последствия которого могут оказаться роковыми. ш что же? Никто за это не отвечает, никого нельзя привлечь к ответственности. Разве в самом деле можно считать ответственностью то, что после какого-нибудь отчаянного краха виновное в этом правительство вынуждено уйти? шли что соответственная коалиция партий распадается и создается новая коалиция? шли далее, что распускается палата?"
Моя борьба
А ліпше перечитати все цілком: Адольф Гитлер про Верховную Раду http://sd.net.ua/2009/09/28/adolf_gitler_pro_verkhovnuju_radu.html
І порівняти: Моя борьба. ГлаваІІІ
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 02 жовтня 2009, 03:06 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: yanychar пише:
Однак, це зовсім не "прикол"...
ага. ніфіга не прикол.
Цитата: В конце концов, на поверхности остался только тип парламентского интригана, вся государственная мудрость которого теперь измерялась только его способностью склеить ту или другую коалицию, т.е. способностью к мелкому политическому торгашеству
що ми зараз і спостерігаємо ....
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 жовтня 2009, 13:00 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
ага. ніфіга не прикол.
що ми зараз і спостерігаємо ....
Про що я й кажу!..
...не стає нам якого-небудь Шикльгруберчука, або Гітлеренко... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 02 жовтня 2009, 13:54 |
|
|
Цитата: yanychar пише:
не стає нам якого-небудь Шикльгруберчука, або Гітлеренко
ну ти ж в курсі, що фашизм прирівняли до комунізму , так шо зара тут збіжаться і почнуть Сталіна-лєніна пропонувати :gm:
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 02 жовтня 2009, 14:16 |
|
|
Не знав куди це причепити - то пишу сюда.
гляньте на форму хреста
а знаходиться воно все тут
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 жовтня 2009, 16:15 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
гляньте на форму хреста
То й що?..
Свастика відома з часів верхнього палеоліту (35-10 тис. р. до Р.Х.)
Присутня буквально у всіх культурах світу - від ацтеків і майя Півн. Америки до айнів Японії.
Вельми поширена у перші рокі т.зв. "совєцької влади".
У світі, очевидно, нема ні одної епохи чи національної культури, котра не послуговувалась би цим езотеричним знаком. Роман Багдасаров СВАСТшКА
До речі, так само як і "звізда Соломона".
Від США до Китаю...

|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 жовтня 2009, 17:03 |
|
|
"Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху під час свого таємного вересневого візиту до Москви передав російській владі список російських учених, які, за даними Тель-Авіва, розробляють ядерну зброю для Ірану.
Як повідомило газеті джерело, наближене до Міноборони РФ, до списку також додавалися конкретні докази причетності російських учених до розробки іранської ядерної бомби. "Саме тому візит Нетаньяху і був засекречений. Його метою було не поставити Москву в скрутне становище, а спонукати до дії", - повідомив співрозмовник."
Israel names Russians helping Iran build nuclear bomb
Israel Claims Russian Help in Iran Nuclear Program
Тим часом, в кінці вересня Іран проводить військові військові навчання "Великий пророк-4". В ході навчань провадяться запуски ракет "شهاب-۳" (Шахаб- 1, 2) і "سجیل" (Саджил). Іранські "шахаби" досягають не тільки до Тель-Авіва, а й до Персидської затоки (Шахаб-6 досягне й до Москви).
В свою чергу Москва, отримавши необхідний їй звіт Тальявіні по рос-грузинській війні 2008 р. йде на зговір з США і осуджує іранську ядерну програму. То треба було видіти, як в один день позиція Москви в російських ЗМІ змінилась на прямо протилежну!..
Того тижня сам видів по ТБ, як Жириновський (до цього часу ревно підтримував Іран проти США) в інтерв"ю шляхував "персюків" на псю маму!
Іран, в свою чергу, підписує договір на наповнення проводу "Набукко" в обхід Росії...
Тегеран нині:
 Спалили російський прапор
 "Шахабами" по Москві і Тель-Авіву!"
[FONT=Times](цей світ, відай, троха дурнуватий... шо, нє?... прим. авт.)[/FONT] 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 жовтня 2009, 17:49 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цей світ таки добре дурунватий, обираємо собі надовбнів, котрі нами керують як їм забагнесі, але більше того , ці надовбні відчувають себе володарями світу , і у стані творити що хотять, і шо саме цікаве , нічо з тим зробити ми не можемо... Направду , дурдом якийсь виходить...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 жовтня 2009, 04:08 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
Направду , дурдом якийсь виходить...
Якби то всьо...
"Фотографія президента Ірану, що виставляє своє посвідчення особи під час виборів в березні 2008 ясно, показує, що його сім'я має єврейське коріння. Крупний план документа виявляє, що він був раніше відомий як Sabourjian – єврейське ім'я, що має на увазі ткача полотна."
"Коротка примітка, написана карлючками в паспорті, свідчить, що його сім'я змінила своє прізвище на Ahmadinejad, після прийняття ісламу ще до народження нинішнього президента."
Mahmoud Ahmadinejad revealed to have Jewish past
Алі Нурізаде, експерт центру Арабських і іранських досліджень, заявив, що нові дані багато в чому пояснюють поведінку Ахмадінежада. Він сказав, що багато сімей, змінивши релігію, з ненавистю ставилися до тих, хто її міняти відмовився.
Він додав, що своїм запеклим антисемітизмом президент Ірану прагне довести, що він вірний ісламу без залишку і загладити "провину єврейського походження".
Експерт з іранського єврейства сказав газеті, що закінчення прізвища "джиан" доводить, що йдеться про сім'ю, яка дотримується єврейської традиції.
Представник ізраїльського посольства в Лондоні Рон Гідор відмовився коментувати інформацію про єврейське походження Махмуда Ахмадінежада.
Раніше Ахмадінежад не заперечував, що його сім'я змінила прізвище після переїзду до Тегерана в 1950-х, але ніколи не уточнював справжнє прізвище.
Іранський президент відомий своїми різкими випадами проти ізраїльтян. Так, 20 квітня, виступаючи на конференції ООН з проблеми расизму, президент Ірану назвав Ізраїль "найжорстокішим і найрепресивнішим расистським режимом".
Він не визнає легітимність ізраїльської держави і неодноразово заявляв, що незабаром світ стане свідком загибелі Ізраїлю.
Іранські засоби масової інформації утримуються від будь-яких коментарів з приводу публікації в суботньому номері британської газети The Daily Telegraph, де стверджується, що у президента Ірану Махмуда Ахмадінежада єврейське коріння. Але сам Ахмадінеджад не зміг стриматися і обрушився з гнівною критикою на західну пресу.
[FONT=Times] (нє-е-е-е! цей світ ше дурніший! прим. авт.)[/FONT] 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |