Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Туристична Коломия  » Їда та розваги :: Food and Fun

Сторінка 6 з 29 [ 288 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 вересня 2009, 23:39 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Ну у Львові традиційно давали каву по турецьки, я особисто не прихильник такої кави , я люблю гейзерну, а шо , раз таким макаром роблє самогонку , то і кава таки не зле виходить.. :cl:

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 00:34 
Офлайн

Повідомлення: 1556
Цитата:
myrko пише:
Це називається - кава-баняка. У Львові теж таку звикли давати, а про Київ, я вже мовчу....

Не знаю, як там в Києві, але такої кави, як у Львові, в Коломиї і близько нема. Місця треба знати!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 12:10 
Офлайн

Повідомлення: 118
а я вам скажу отако: lucas і pent@gon, а от чому би вам не зустрітися і не висказати все своє «фе». Якщо не стане аргументів то набити одне одному морду, після чого розипити плящинку горілки, і розійтись при своїй думці. Я думаю не варто в темі, яка для цього не призначена, виясняти свої стосунки, чи опоганювати конкурентів, а також намагатися знайти граматичні чи якісь інші помилки в дописах і рекламній продукції конкурента. Воно того не варто.
Ви мені скажіть шо ото за заклад такий про який ви говорите. Бо я кіко раз був в Коломиї, але шось не чув шоб хтось так розхвалював хоча б якийсь заклад. Так шо?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 12:23 
Офлайн

Цитата:
Не знаю, як там в Києві, але такої кави, як у Львові, в Коломиї і близько нема. Місця треба знати!

Кава? ну не буду сперечатись, хоча маю думку таку шо каву одного сорту, на одній і тій же воді, на одинакових кавових апаратах, зроблену однією і тією ж людиною з тією лише різницею що одна зроблена у львові а інша в коломиї, кращою виявиться саме та, місто приготування якої вам подобається більше. Саме місто, а не кава. НМСД

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 13:33 
Офлайн

Повідомлення: 1428
Цьвєк, ви трохи не так то все сприймаєте.
Ніяких стосунків ми тут не вияснюємо, а, так би мовити, обмінюємося поглядами на певні речі.
Зрештою, саме цього попросив пан lucas в першому повідомленні цієї теми, чи не так?

Просто, обговорювана тут піццерія - один з небагатьох більш-менш цивілізованих закладів міста.
І на мою думку, цілком логічними є побажання і зауваження, які висловили вище інші учасники форуму, а я - тільки підтримав їх, а саме:
аби ця більш-менш цивілізованість розвивалася і проявлялася ще більше. І не тільки в способі запікання піци, а й у всіх інших виявах діяльності - обслуговуванні, рекламі, піарі якщо завгодно.
Цитата:
Ви мені скажіть шо ото за заклад такий про який ви говорите.
Цей "секретний" об'єкт закрито 4 роки назад, але до цього часу його пам'ятають і, як не дивно, відвідують. Наприклад, позавчора 6 чи 7 поляків/бельгійців/німців з якимись буржуйськими довідниками в руках постукали в двері з запитом "То туто той самий пентагон чи де?" Подивився я в цей довідник 2004 року випуску... Цікаво. З десятків місцевих кнайпочок там описано/рекомендовано для відпочинку аж три.
До інших, без сумніву, достойних, іноземний упорядник, очевидно, не зміг вже добратися :ck:

Але це вже інша тема.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 14:27 
Офлайн

Цитата:
Цьвєк, ви трохи не так то все сприймаєте.

Так на то ж я і Цьвєк жиби троха не так сприймати :)
Ну а щодо ваших поглядів, то думаю взагалі не варто ставити вищезгадані заклади до порівняння, то ж різні заклади, і як я розумію цільова аудиторія теж різна...
Але то вже інша істоія...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 14:33 
Офлайн

Повідомлення: 197
Прізвище, Ім’я: Любомир
доброго дня всім.
звичайно, думки цікавлять усіх і про все, що стосується теми форуму. у тому числі і у першу чергу - негативні...
от зараз, хотілося б дізнатися думку шановних форумчан (і особливо pent@gon,, як людини яка мала, має відношення до закладів громадського харчування...) про наступне. на сьогодні помідор безалкогольний заклад. тобто тільки пиво. наскільки можемо, боремося і з приносним алкоголем. але, останнім часом, ця проблема настільки загострилася, що постало питання, чи не варто брати ліцензію і продавати спиртне теж?..

просто боїмося втратити клієнта, який хоче прийти з дітьми, чи відправляє самих дітей до нас...тобто чи не стане введення продажі алкоголю негативним чинником при Вашому виборі закладу ? чи навпаки, посприяє?

цікава думка всіх...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 15:00 
Офлайн

Повідомлення: 1081
Цитата:
exp пише:
ну от, по Європах піцу їв, а у Коломиї ше не пробував...
Треба терміново виправити...Я навіть знаю де є записаний телефон, по якому приймають замовлення на доставку... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 18:37 
Офлайн

Повідомлення: 229
Цитата:
lucas пише:
чи не варто брати ліцензію і продавати спиртне теж?..
Подумалося: "Все ж таки піцерія..."
Ось знайшов: [QUOTE]Пицца — сухой продукт, который нужно чем-нибудь запивать, значит, сопутствующими товарами будут соки, воды, [COLOR=blue]пиво, вино[/COLOR]. Не следует забывать, что пицца — продукт итальянский, и сопутствующие товары тоже должны быть выдержаны в этом стиле (понятно, что не стоит предлагать к пицце кумыс). Пицца сама по себе — продукт быстрого приготовления и потребления, то есть ближе к режиму фаст-фуда, а [COLOR=red]значит тяжелые спиртные напитки (например, водка) в пиццерии излишни, потому что их присутствие в ассортименте разрушает концепцию заведения[/COLOR]. [/QUOTE]

Як би я був мамашою (чи, навіть, папашою :D ), то не пустив би дітятко до "забігайлівки".
Це 100%.
А як би був пацанюрою до 10 років - мені було би пофіг.

От знайшлося (перший відгук зверху).

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 23:17 
Офлайн

Повідомлення: 1428
lucas, візьміть ліцензію, але горілку та інший жестяк не продавайте. Пиво, вино і, максимум, коньяк. Вам вистачить. І на бухайлівку маєте деякі шанси не перетворитися...

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 6 з 29 [ 288 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Туристична Коломия  » Їда та розваги :: Food and Fun

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення