Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Сторінка 21 з 132 [ 1316 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 132  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 серпня 2009, 13:05 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Цитата:
Капітан пише:
yanychar , ти замітив , що під статтею , нема жодного коментаря!
Типа хтось проти ФСБ попре. ФСБ будинки з людьми зривало , а все валили на чеченів , так само і тут скажуть , що посвідчення було викрадене і підкинуте з ціллю компрометації державних органів. Хайль Путін!

Лиш позавчора опубліковано!
Ще відпишуться. Це вчора дали ґенацвале.

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2009, 00:50 
Офлайн

[FONT=Times]Десь тут вже миготіло про "око старшого брата"...[/FONT]

"Слава (Russian Federetion): “Все укры – нация неполноценных, вместе с национальным символом Вурдалаком Шевченко”.
[I]Хто такі полюцери і хто їх утримує...[/I]

Іноді навіть почуваєш до них щось на кшталт співчуття. Як уявиш собі цю нудну, рутинну працю! Ось вони сідають за свої комп’ютери, заходять у Мережу, відкривають “підшефні” сайти й починають “спілкуватись”. Мета “спілкування” проста – “мочити” опонентів або ідею, яку ті сповідують, і, навпаки – “розкручувати” (по-вченому кажучи, формувати позитивний імідж) того, на кого працюєш.
Звісно, якийсь час може це й цікаво. А якщо займатись цим із дня в день? Попри наявні в такій роботі елементи творчості, поливання брудом – воно і є поливання брудом. Навіть якщо називаєш себе блогером чи спамером, є й інше слово, що починає дедалі більше приживатися – полюцер (від англійського pollute – забруднювати, засмічувати). Відповідно, те чим займаєшся, як його не облагороджуй – pollution. І перекладати не треба.
...
“Пишу вам, у ваш Бандерштат…”
Сьогоднішня історія стосується, так би мовити, фахівців міжнародного масштабу. Cайт УНІАН як один із лідерів серед новинних Інтернет-ресурсів давно став “підшефним” для людей згаданого фаху з однієї дуже сусідньої країни. Рівень літературної та політичної майстерності, звісно, різниться, але функція одна – “мочити” “хохлів”, бандерівців, “Юща”, а, загально кажучи, Україну та все, що дає їй можливість ідентифікуватися як незалежній країні. Зі зразками цієї творчості кожен бажаючий може легко ознайомитися в коментарях практично під будь-якою публікацією на тему українсько-російських взаємин. Міняються ніки, тобто псевдоніми “авторів”, адреси, регіони, звідки нібито пишуться коментарі. Незмінною залишається лише тональність, термінологія та висновки – “хохли крадуть газ, “хохли – це бандерівці”, “оранжоїди”, править ними “помаранчева чума”, і скоро всі вони там, у своєму Бандерштаті, нарешті загнуться.
Звісно, хтось візьметься переконувати нас, що все це народна Інтернет-творчість. Мовляв, громадяни сусідньої вільної, демократичної країни, очолюваної найдемократичнішими у світі президентом та прем’єром, висловлюють свою “стурбованість” та “занепокоєність” долею практично рідної їм України. Однак досить витратити годину-другу на аналіз адрес, стилістики й типових прийомів цієї “творчості”, аби переконатися, що це не так. Словесні штампи, своєрідна лексика та “вуха”, які періодично вилазять з таких “коментів”, безпомилково вказують, хто займається цією “творчістю”.
...
Як це робиться
Отже, група людей працює на “нашому” напрямку. Хтось сидить у “конторі”, хтось, доглядаючи дитинку, трудиться дома, хтось поєднує роботу маркетолога чи рекламіста з “коментуванням”. У кожного – десяток-півтора постійних ніків, та ще, залежно від ситуації, можна згенерувати їх необмежену кількість.
Наприклад, такий собі Filipppok... Пише в стилі : “Автор статьи или идиот, или хорошо проплачен бандой Ющенко”.
А ось – просто “Слава”: “Вы типичные свидомые укрожлобы, страдающие от собственной втросортности. Все же укры – нация неполноценных, вместе с презом Пчеловодом и нац. Символом Вурдалаком Шевченко”.
Ось – Serg : “Недавно тут трех хохлов видел – рожи еще те… тупые… тупые…”
...
Як “казахи” Президентові Медвєдєву підтримку в Україні забезпечили
Окрім продукування “коментів”, наші північно-східні спамери, чи полюцери, мають ще одне завдання – формувати громадську думку за допомогою Інтернет-опитувань. Як ви здогадуєтеся, це коли на якомусь сайті з’являється запитання на кшталт “Чи підтримуєте ви дії Росії в газовому конфлікті з Україною?”... Тут від спамера-полюцера не вимагається навіть мінімуму інтелектуальних зусиль: лише відшукай потрібну кнопку (“Так, підтримую…”) і натискай на неї, доки твій голос зараховуватиметься (залежно від ступеню захисту, це може бути й одне “так, підтримую”, а може й безліч таких “таків”).
На одному з опитувань ми й “нарвалися” на наших великоруських спамеро-полюцерів.
...
Таки недаремно хлопці хліб їдять!
Як було діяти? Можна було заблокувати суперактивну казахську IP-адресу. Але іноді, погодьтеся, корисно зробити не той крок, якого від тебе чекають. Так би мовити, діяти асиметрично. Вирішили провести експеримент, до яких зазвичай не вдаємося. А саме: поміняти місцями варіанти відповідей і змусити тим самим кремлівського “робота” працювати проти Президента Медвєдєва. Заодно, думалося, перевіримо, наскільки наші невидимі прокремлівські “друзі” уважні. Не можуть же вони тупо сидіти весь час біля комп’ютера й похвилинно стежити за “правильністю” голосування. Запустили, напевне, “робота” та й п’ють собі каву чи гуляють десь по сайтах з “полуничкою”. А отже, далеко не відразу помітять, коли щось піде на за планом. Зробили навіть ставки: за найоптимістичнішим прогнозом, вони мали прокинутися через півгодини, за найпесимістичнішим – за дві години.
Відверто зізнаємося, недооцінили ми наших “друзів”.
...
Так воно, жити поруч з імперією…
Які висновки з цього можна зробити?
По-перше, благородною з точки зору Кремля справою, тобто “мочиловом” хохлів у Інтернеті, не просто займається значна кількість людей. Вони роблять це системно, добросовісно й практично цілодобово.
Водночас, по-друге, так само можна зробити висновок: певною мірою вони все таки намагаються діяти обережно, напролом не йдуть. Адже, відверто кажучи, технічно нескладно використати не казахський proxy-сервер, аби з нього закидати липові голоси на сайт агентства, а наш, український. Але вони цього не роблять. Очевидно, побоюються, що тут, в Україні, їх можна буде швидше вивести на чисту воду. Добре, є хоч такі побоювання.
...
“Есть такая работа…”
Олександр Харченко, головний редактор УНІАН
Мочить хохлів в Інтернеті – єсть така робота

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2009, 01:08 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

Хай патякають... як кажеться :" пес гавкає , а караван йде... "

Шо з них сірих і убогих взяти , якшо там проходить повномаштабна деградація нації, такий собі даунгрейд...

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2009, 18:07 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Та от і на цьому форумі останнім часом "трембіт" розвелося, що мож згрібати у відра і нести на барахолку "...по два відра за трояк!". А стиль їх, як написано вище у yanychar-овому пості, видно здалеку, ніби всі вони від одного тата. Є пропозиція адмінам: відкрити "Клуб Трембіти" (з підназвою "форумчанський віходок") і зливати ті всі повідомлення туди. :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2009, 18:35 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
myrko пише:
(з підназвою "форумчанський віходок") і зливати ті всі повідомлення туди.

на першім форумі такево було. потім щезло ... а шкода.. треба відновити. :D
хто за?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2009, 19:27 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Я за ! Можу навіть над дверима лобзиком сердечко вирізати , або дзвунку... :D

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2009, 20:23 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Цитата:
Капітан пише: лобзиком сердечко вирізати , або дзвунку...

Cердечко краще, все-таки: "з любов'ю до справи..." :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 серпня 2009, 04:16 
Офлайн

Я кілька раз пречитував тоту писанину, що Трембіта тут викладає.
Чесно кажучи, не знаходжу в тій писанині якоїсь антиукраїнської чи промосковської направленості... Власне, всі ті дописи, "про все відразу і ні про що конкретно", взагалі трудно віднести до якоїсь політики, бо то, просто - "повна бочка маринованих огірків"!
То, швидше, відноситься до компетенції психоневрології... Зображення
Навряд чи автор зуміє виразно пояснити, чого хоче...
(я не берусь ставити діагнози, бо я не спеціаліст)

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 серпня 2009, 04:25 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
yanychar пише:
Чесно кажучи, не знаходжу в тій писанині якоїсь антиукраїнської чи промосковської направленості..

я там взагалі не знайшов напрвленості. і нетільки я. :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 серпня 2009, 04:32 
Офлайн

Цитата:
БорМан пише:
я там взагалі не знайшов напрвленості. і нетільки я

Та я й кажу - "бочка квасних огірків"!
І не видно в тій писанині ніякого сенсу!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 21 з 132 [ 1316 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 132  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення