З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
На деяких форумах видів таку "утилітку"
Кнопками "googlevideo" i "yotube" можна вставляти відеофайли безпосередньо в допис.
Так воно виглядає в тексті повідомлення:
[youtube][/youtube]
а отак - у відправленому пості
То не обов"язкова потреба - хай адміністрація форуму сама дивиться, чи є така можливість...
З "агитационно-пропагандистской" точки зору то виглядає досить ефектно.
А для теми "Відеоприколи" було би просто необхідним!
Одним словом - самі дивіцці!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
Ну чо нєкати?
Я розумію і маю на увазі саме вставку відео, фото чи прикріпленого файлу просто в пост.
Без Ютуба, без Радикала - з компутера чи з нету...
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Цитата:
pent@gon пише:
Ну чо нєкати? Я розумію і маю на увазі саме вставку відео, фото чи прикріпленого файлу просто в пост. Без Ютуба, без Радикала - з компутера чи з нету...
...і шо?.. :shock:
Ніц не розумію!
Що "є" і що "не залежит"?.. :?:
Ksana
Тема повідомлення:
Додано: 03 вересня 2009, 21:12
Останнім часом на форумі багато обговорювалися заклади громадського харчування ( Ізюм, Сеньйор Помідор і т.д. ). Але ж не хлібом єдиним...
Можливо, було б доцільно створити таку тему як Куток споживача, або Книга скарг та пропозицій? Де можна було б обговорити і коломийських виробників, і сферу послуг. Наприклад: у такому-то магазині - нахамили, такому-то ПП дякуємо за якісно виготовлені меблі, такий-то стоматолог гарно робить зуби і т.д., т.п.
Як думаєте?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі