Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Сторінка 9 з 20 [ 194 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 квітня 2009, 00:42 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Цитата:
Erlik пише:
.. ш еще раз: Правописание предлогов "в" и "на" с названиями государств и регионов не подчиняются единым правилам, а являются исторически закрепившимися в русском языке. Например: "НА Мальте" - Мальта - государство, но В Гренландии ( Гренландия - не государство)

Я ж Вам казав, що то цитата і добавив: "Якщо маєте бажання - заявіть йому свої "рекламації". Отут маєте адресу: http://ru.indymedia.org/newswire/display/21571/index.php

Цитата:
Erlik пише:
А если "не рассекретила", то откуда известно, что искомые доказательства там есть? Слухи?
Повторюсь: доказательств нет.Но обвинений - сколько угодно

Отут http://forum.kolomyya.org/forums/forum10/topic350/message55269/#message55269
я подавав посилання на збірку документів, котрі опублікувало МЗС РФ.
Ще раз викладаю: Сводный перечень документов ГАРФ, РГАЭ, РГАСПш, ЦА ФСБ России по теме «ГОЛОД В СССР. 1930 - 1934 ГГ.»
Викладаючи це посилання я чудово знав, що ніхто й не подумає відкрити і, бодай, мигем глянути: а що там є?!
На разі, вдячний, що Ви допомогли розкрутити цю тему. Зображення
В цій публікації подані оцифровані оригінали і завірені копії документів 1930 - 1934 р.р. В тім числі під грифом!!!
Може тепер хоч хтось спроможеться тим, бодай, зацікавитись!

Цитата:
Erlik пише:
Штаты, действительно, старались уничтожить СССР, но то, что им это удастьмя, к тому же так быстро - явилось для них неожиданностью.

Напевно Вам доповідали з адміністрації президента США...
Тепер залишилолсь тільки гадати - чи буде розвал РФ на халіфати "неожиданностью" для США?
До речі, у Вас нема, часом, якихось інформацій з цього приводу? :?:

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 квітня 2009, 14:14 
Офлайн

Повідомлення: 101
Цитата:
БорМан пише:
Quote Erlik пише:

А если "не рассекретила", то откуда известно, что искомые доказательства там есть?

а логіку включати не пробував?

Да я ее и не выключаю.

Демонстрирую:

Предположить "там что - то есть" и "там ничего нет" можно с одинаковой вероятностью. Таким образом, существование искомых доказательств столь же вероятно, как и их отсутствие.

Логично?

Цитата:

Quote Erlik пише:

явилось для них неожиданностью.

це вони тобі так казали?

Да, только не мне одному - сокрушались, что не смогли в полной мере управлять распадом СССР, поскольку он явился для них неожиданностью.

[

Цитата:
yanychar
Отут http://forum.kolomyya.org/forums/foru...ssage55269

я подавав посилання на збірку документів, котрі опублікувало МЗС РФ.

Ще раз викладаю: Сводный перечень документов ГАРФ, РГАЭ, РГАСПш, ЦА ФСБ России по теме «ГОЛОД В СССР. 1930 - 1934 ГГ.»

Викладаючи це посилання я чудово знав, що ніхто й не подумає відкрити і, бодай, мигем глянути: а що там є?!

ш что же там такое есть, что свидетельствует об умысле на уничтожение украинцев именно за принадлежность к украинской нации?.. Поясните, будте добры, а то лично я там даже текста документов, который можно проанализировать не нахожу..

Цитата:
yanychar
На разі, вдячний, що Ви допомогли розкрутити цю тему.

В цій публікації подані оцифровані оригінали і завірені копії документів 1930 - 1934 р.р. В тім числі під грифом!!!

Може тепер хоч хтось спроможеться тим, бодай, зацікавитись!

Уже заинтересовались.. Но все - таки, поясните, какие из указанных документов и как именно свидетельствуют о геноциде?

Цитата:
yanychar
Напевно Вам доповідали з адміністрації президента США...
Тепер залишилолсь тільки гадати - чи буде розвал РФ на халіфати "неожиданностью" для США?
До речі, у Вас нема, часом, якихось інформацій з цього приводу?

Как уже говорилось, пророчеств о распаде практически любого государства или блока - России, США, Евросоюза, Китая, Украины сейчас - множество.

Если Вас интересуют сценарии распада России, то мне наиболее вероятным кажется вариант с конфликтом между РФ и Китаем из-за ресурсов, но он возможен только в случае отсутствия у РФ ядерного оружия. В остальных случаях.. попытки "делить" государство с ядерным арсеналом - это долгая ядерная зима на всей планете.

Поэтому я особо не волнуюсь..

Цитата:
Yury пише:

Ти мені нагадуєш Док Кіхота.

Хорошо, что не Росенанта. :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 квітня 2009, 15:50 
Офлайн

Повідомлення: 1426
Прізвище, Ім’я: Yury
Erlik,
Будь чемним. Не насідай дуже на хлопців. :bt: Не забувай що на них можуть відкрити карну справу за заперечення, та вони можуть потрапити за грати. :idea:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 квітня 2009, 16:14 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Цитата:
Erlik пише:
ш что же там такое есть, что свидетельствует об умысле на уничтожение украинцев именно за принадлежность к украинской нации?.. Поясните, будте добры, а то лично я там даже текста документов, который можно проанализировать не нахожу..

Спробуйте пролистати не один, а ряд документів і зробити, бодай, попередній простенький аналіз.
Розуміється, Ви не знайдете наказів з прямими вказівками: "уничтожить украинцев", "уничтожить чеченцев", "уничтожить эстонцев".
До того ж, опубліковані не всі документи, а тільки підбірка. Полистайте уважно.
Так само донедавна не існувало, наприклад, розпоряджень про застосування РСЧА отравляючих газів проти селян Тамбовської губернії, секретних протоколів до пакту Молотова-Ріббентропа, наказів про розстріл польських офіцерів в Катині і т.п.
Однак, часи проходять і документики вилізають як проліски з-під снігу... Шила в мішку не сховаєш.
На основне питання Ви так і не зуміли відповісти. І ніхто не зумів!
Бо відповіді нема...

Цитата:
Erlik пише:
Как уже говорилось, пророчеств о распаде практически любого государства или блока - России, США, Евросоюза, Китая, Украины сейчас - множество.
Если Вас интересуют сценарии распада России, то мне наиболее вероятным кажется вариант с конфликтом между РФ и Китаем из-за ресурсов, но он возможен только в случае отсутствия у РФ ядерного оружия. В остальных случаях.. попытки "делить" государство с ядерным арсеналом - это долгая ядерная зима на всей планете.
Поэтому я особо не волнуюсь..

Дійсно, "пророчеств о распаде практически любого государства или блока - России, США, Евросоюза, Китая, Украины сейчас - множество". Однак, не всі збуваються...
А от з СРСР вийшло той-во... Зображення
Без всяких грандіозних конфліктів і, навіть, без "долгой ядерной зимы на всей планете"!
Просто забув дихати...
Правильно робите, що "особо не волнуетесь"! :D

Цитата:
Yury пише:
Не забувай що на них можуть відкрити карну справу за заперечення, та вони можуть потрапити за грати.

Я тим не дуже переймаюсь. :gm:

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 квітня 2009, 18:28 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
Erlik пише:
Таким образом, существование искомых доказательств столь же вероятно, как и их отсутствие.

це як у анекдоті про блондинок
- яка імовірність вийшовши на вулицю зустріти динозавра
- 50%
- :shock:
- ну або зустріну або не зутріну. :D
оце ваша логіка.
Цитата:
Erlik пише:
поскольку он явился для них неожиданностью.

ну з цего я уже поржав. :D ви все таки визначіться відносно офіційної версії.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 квітня 2009, 22:41 

Ерік, єдине шо тобі можу порадити, почитай хоч підручник з історії. Тоді поговорим. Голодомор 32-33( до речі не єдиний), був однією з ланкок, в плановому знищенні українського народу.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 квітня 2009, 14:59 
Офлайн

Цитата:
БорМан пише:

це як у анекдоті про блондинок

- яка імовірність вийшовши на вулицю зустріти динозавра

- 50%

-

- ну або зустріну або не зутріну.

оце ваша логіка.

Моя логика (да и не только моя, но и логика права вцелом) достаточно проста: Обвинение не может основываться на догадках или предположениях - это правило известно еще со времен древнего Рима - A possum at esse non volet consequentia/

Так что если хотите что - либо доказать - приводите свидетельства и факты, а не анекдоты про блондинок. Анекдотов, знаете ли, в этом мире немало, про всех, кого угодно.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 квітня 2009, 15:08 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
Erlik пише:
Моя логика (да и не только моя, но и логика права вцелом) достаточно проста:
-
ага - на рівні блондинок. це я вже помітив :D

кому і що ти тут збираєшся втирати :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 квітня 2009, 15:09 
Офлайн

Цитата:
yanychar пише:

Спробуйте пролистати не один, а ряд документів і зробити, бодай, попередній простенький аналіз.

Розуміється, Ви не знайдете наказів з прямими вказівками: "уничтожить украинцев", "уничтожить чеченцев", "уничтожить эстонцев".

А если "не найду", то на чем основанны обвинения в геноциде - т. е. именно в уничтожении по национальному признаку?

Правильно, ни на чем.

Цитата:
yanychar пише:
До того ж, опубліковані не всі документи, а тільки підбірка . Полистайте уважно.

Прочитал внимательно. На этом обвинение в геноциде основывать нельзя - там просто нет доказательств.

Поясню:

Вы пытаетесь доказать, что имел место геноцид - т. е. уничтожение украинцев именно за то, что они - украинцы. ш тут же сами признаете, что таковых доказательств у Вас нет.. Т. е. обвинение не подтверждено доказательствами, а лишь предположениями, что где - либо необходимые доказательства найдутся.

Цитата:
yanychar пише:
Так само донедавна не існувало , наприклад, розпоряджень про застосування РСЧА отравляючих газів проти селян Тамбовської губернії, секретних протоколів до пакту Молотова-Ріббентропа, наказів про розстріл польських офіцерів в Катині і т.п.

Еще раз повторю: СНАЧАЛА доказательства, ПОТОМ обвинение и признание вины. НЕ НАОБОРОТ.

Цитата:
yanychar пише:
На основне питання Ви так і не зуміли відповісти. І ніхто не зумів!

Бо відповіді нема...

А какие вопросы Вы считаете "основными"?

Цитата:
yanychar пише:
Дійсно, "пророчеств о распаде практически любого государства или блока - России, США, Евросоюза, Китая, Украины сейчас - множество". Однак, не всі збуваються...

А от з СРСР вийшло той-во...

Да не говорите.. ш с Британской шмперией тоже вышло.. ш ведь всего за несколько лет..

Цитата:
yanychar пише:
Без всяких грандіозних конфліктів і, навіть, без "долгой ядерной зимы на всей планете"!

Всякое бывает, и в данный момент я не исключаю практически любого сценария - в том числе и конца света году так в 2012. Я лишь говорю, что он маловероятен.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 квітня 2009, 15:10 
Офлайн

Цитата:
Yury пише:
Erlik,

Будь чемним. Не насідай дуже на хлопців. Не забувай що на них можуть відкрити карну справу за заперечення, та вони можуть потрапити за грати.

ш В смысле? За что и кого тут можно преследовать?

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 9 з 20 [ 194 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення